Şimdi Ara

2017 Ford Fiesta 1.1L 85PS Titanium Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanırım bu modelde turbo yok.hem 1.1 hem 110 nm tork yazın yüklü ağırlıklarda sizi üzebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Omrunde bir kere lazim olur (Allah muhtac etmesin yanlis anlama) o zaman dersin keske komple yastik olsaydi bu araba diye.

Bende biliyorum turkiye sartlarini, ama misal yaris 7 havayastigi verirken, gidip ayni paraya hatta daha pahaliya 2 havayastikli polo, fiesta alan en hafif tabirler bilincsizdir.

Demek istedigim bu.

Ayrica savunman komik "ben tek biniyorum"

hic mi kazara annen baban esin dostun arkaya binmiyor.

Allah korusun bir kazada "ya ben gerekli degil diye perde havayastikli araba almadim hem muhim degil alt tarafi kafatasiniz catlamis gecer gecer, ama ne kadar sessiz yalitimli kaza yaptık degil mi valla kemigin kirilmasini an be an duydum mu" diyeceksin?

Perdeyi geçtim yandan darbe aldiginda yan havayastigin olmadigi icin yanindaki arkadasin ic kanama gecirirken "ya bosver kanamayi bak turbo motor nasil akiyor atmosferik olsa hastaneye yetisemezdik" mi diyeceksin?

Hepsini gectim, yan ve perde havayastigi yoksa surucu de guvenlikte degildir, kazalari hep bodoslama onden yapacagin konusunda azraille bir anlasman yoksa tabi. Yani sende su an tehlike icindesin.

Varsin atmosferik olsun, varsin tek kavrama olsun varsin cam tavani olmasin varsin tok kapi sesi olmasin varsin farlar koldan acilsin ( koldan açılınca ne oluyorsa anlamadim) daha mi guvenli onu almak lazim fiyatlari ayni ise.

Bana polo fiesta yada x araba 5 yildizli filan demezsin insallah o testlerdeki yastiklari cikarinca tek havayastikli eski kasa polo sifir yildiz almisti netten bakabilirsin.

Sinyal kolu ozelinde de, bende oldum olasi, set ustu firin dugmesi kilikli far kumandalarindan nefret etmisimdir. Ne oyle cok ilkel gorunuyor. Almanlarin tuhafliklari iste.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Haziran 2018; 19:48:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ibiza 1.0 tsi varken bu araç alınmaz
  • İç kanamayı vesaire geçtim, yandan darbe aldiginizda boynunuz bile kiriliyor havayastigina carpmazsa kafaniz. Turkiyedeki araclarin havayastigi kac taneymis beni ilgilendirmiyor, ben havayastigini kendim icin aliyorum, 2 havayastikli araba alip kazada muhtemelen olecek diger aractaki surucu icin degil, veya emniyet kemeri takmayan diger aractaki surucu icin de degil. Kendim olmemek icin.

• Perde hava yastığı önemi bende 2. el fiesta bakıyorum 2013 1.5tdci trend lerde 4 hava yasığı var. Titanium neden 2 anlamış değilim.
    link
  • Adam gelmiş ciddi ciddi 2 hava yastığını savunuyor, sonra toplumu eleştiriyor...

Adamlar avrupaya hava yastığı doldurarak yolluyor, senin ülkene 2 hava yastığı ile gönderiyor, bunu eleştirmek gerekiyor önce. Elin avrupalısı da saf, hava yastığı eksik olunca almıyor, ne gerek var en fazla yaralanmayı önler(zaten amaç bu) ...

Süper yalıtımlı(!), farları kumandadan açılan fiesta ile mutluluklar. Bir dahaki kasada hava yastığı koymazlar, arkaya bir de bağımsız süspansiyon eklerler, değmeyelim keyfine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Haziran 2018; 23:9:27 >
  • Ben olsam daha az donanımlı 1.0 Turbo alırdım, bu arada en üst donanımda dahi güvenlik ekipmanlarının kısılmış olması 👎🏼👎🏼

Polo da da böyleydi sanırım.

• Bazı arkadaşlar azrail ile anlaşma yapmış gibi perde hava yastığına gerek yok diyorlar.
    Hangi açıdan bakarsanız bakın (tedbir almak, bilinçli olmak v.s.) milletin yan hava yastığı yok diye güvenliksiz araç almak cahilliktir.
    Ülkemizde tofaş grubu araçlar bir çok modelli araçtan fazla. bu durumda direksiyon ve göğüs airbaglerini, eminyet kemerlerini söküp internetten satıp mazot parası yapmalıyız. neticede şahinde airbag yok, kemerler hak getire.
  • Madem hava yastığı gereksiz bir donanım o zaman neden firmalar avrupa ülkelerine en boşuna bile 6-8 hava yastığı koyarken bizim ülkemizde en dolusuna bile 2 hava yastığı koyuyor diye sormazlar mı adama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Madem hava yastığı gereksiz bir donanım o zaman neden firmalar avrupa ülkelerine en boşuna bile 6-8 hava yastığı koyarken bizim ülkemizde en dolusuna bile 2 hava yastığı koyuyor diye sormazlar mı adama?
    8 hava yastığını açılınca değiştirmek araba parası zaten.onlar üretiyor bolca kullanıyor sen üretiyormusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

8 hava yastığını açılınca değiştirmek araba parası zaten.onlar üretiyor bolca kullanıyor sen üretiyormusun

Alıntıları Göster
    Ben ne diyorum sen ne diyorsun Allah aşkına ya?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.