Şimdi Ara

2017 Knight Online hakkında en güncel bilgi - oyuna başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005-2006 zamanlarını mumla arayanlar klubündenim ben de :) Tekrar oyuna başlamak istiyorum gereksiz vs. yazıyor herkes, oyunun eski tadı kalmamış evet ama ben denemek istiyorum. Zaten tamamen maddi güç ile bir karakter oluşturmayı düşünüyorum akşamları eve geldiğimde stres atmak için pk yapmak, bowl dönmek vb. (gerçi bowl dönme diye birşey kalmış mıdır artık bilmiyorum)

- Steamko diye birşey çıkmış, bunun uskodan farkı nedir?
    - Hangisinde ve hangi serverda oynanmasını tavsiye edersiniz?
    - Yüzük ile char satma diye birşey çıkmış, pre alıp kasmak mı daha mantıklı yoksa yüzük ile char satın almak mı?
    - 69 lvl ile sınırlı olan base canlı mıdır?
    - Player durumu nasıl? vs...

Aklıma gelmeyen daha bir çok soru. Şu anda aktif oyunu oynayan arkadaşlar biraz zaman ayırıp oyun hakkında güncel bilgi paylaşımı yaparsa çok sevineceğim.

Şimdiden teşekkürler, herkese iyi forumlar...

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 12:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Space.

Şu sıralar bende de var hocam. Ayrı konu açmaktansa burdan cevaplara bakayım. Bende de geçmişi bir özlem aldı. Kaç yıldı oldu bırakalı bilmiyorum ama bayadır, oynamıyorum. Tekrar baslasammı acaba?

https://forum.donanimhaber.com/2017-knight-online-hakkinda-en-guncel-bilgi-oyuna-baslamak-istiyorum--129911093#129920716

Hocam burdan devam ediyoruz, bu başlık kapatılabilir. Yanlışlıkla 2 tane açmışım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.