Şimdi Ara

2017 LYS MATEMATİK>2015 LYS MATEMATİK(NEDENLERİYLE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zor integral ve türev sorusu olması sonlara doğru sınavı zorlaştırır katılıyorum.Hemde zor integral türev çözmek(zordan kastım orjinal) çok çok zor.Ama 2017 lys matematiğin en büyük özelliği kolay konuların yani garanti doğru yapılcak konuların aşırı zor olmasıydı.

BİR SINAVDA EŞİTSİZLİK SORUSU BİLE ZORSA O SINAV ZORDUR!

Ve şahsi kanaatim 2015ten düşük netler gelecek tabi matematik geometri ayrı olsa zaten kesin düşük gelcekti ama benim görüşüm yinede 2015ten düşük netler gelecek özellikle il 20k da.

SINAV 2014ten Kötü Gelmeyecek(Çoğu aralıkta)

• Matematik net ortalamaları 2015'e yakın gelir. Belki 2-3 net falan fazla olabilir ama büyük bir fark olacağını sanmıyorum.
  • Bence türev integral çerezdi diğer konular zordu o yüzden insanlarda sınav kolaydı diye algı oluştu ben sınavdan çıktıktan sonra çok kolay sınavdı nasıl yapamadım triplerine girdim türev integral sorularından dolayı ama aslında herkese zormuş
  • 41 saat 53 dakika 40 saniye
  • sınavın en büyük ve bugüne kadar görülmemiş özelliği matematik bölümünün orta kısımlarının zor olmasıydı. 2013 ve 2015'te bu tamamen farklıydı. Şahsen netlerin 2013 ve 2015'teki kadar düşük olduğunu sanmıyorum çünkü geometride bol üçgen olması işi zora soktu. Yine de matematiğin 10 ila 40. soruları arasındaki öncüllü soruların bol olması ve soruların özgünlüğü 2014 ve 2016'nın çok önüne geçiyor. Net ortalamasını çıkarttığımızda da zaten 2017 ortalamasının 2014 ile 2015 arasında olduğunu gördük.

He bu 2014ten iyi geleceği anlamına gelmez. Bu senenin kendine has birçok özelliği,parametresi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 9 Temmuz 2017; 16:11:36 >
  • https://forum.donanimhaber.com/geometri-zor-sb-cozmek--127538102#127538102 bı bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    AYT MATEMATİK KAYNAK SIRALAMASI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.