sırasıyla 345 klasikler karekök 345 ösym ve orijinal sorular endemik 2018 basım metin orijinal çözmeyi düşünüyorum, kolaydan zora sıraladım sizin görüşünüz nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AYT MATEMATİK KAYNAK SIRALAMASI
-
-
çok fazla değil mi? 6 tane soru bankası çözmek zaten kolay değil de, gerekli de değil bence. 1 orta 2 üst seviye yeterli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsini cozersen helal olsun
her ay bir tane sb bitirebileceğine inanıyor musun?
karekök 345 orijinal çöz geç işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E1B21FD2 -- 29 Aralık 2021; 22:59:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana çok fazla geldi. Diğer derslere de iyi vakit ayırman lazım. 345, karekök, metin, 3D, endemik hemen hemen aynı seviyedeler. Eğer seviyen orta veya orta üstüyse 345 klasikleri, orijinal sarı testleri, 3D yeşil ve bazı mavi soruları çözmeye gerek yok. Soru seçerek çöz. Orijinal için mavi ve pembe testlerin hepsini çözmen çok fayda sağlar.
Seviyen orta altıysa 345 gibi bir tane orta seviye kaynağın tamamını, ondan sonra 3D Acil veya karekökten birini, en son da Orijinal. Sürekli orta seviye kaynaklar arasında dolaşırsan kendini pek geliştiremeyebilirisin. Zor soru görüp gelişmek zorundayız.
Tm 10k istemiyor muydun sen? 1 ya da 2 tane çözmen fazlasıyla yeter
-
bu kadar kitap çözüp ne yapacaksınız? 345 klasiklerdeki sorular diğer kaynaklards da var ama 345te 10 test varsa onlarda 1 test var bence 345 klasikleri çözmeyin vakit kaybı. Endemik büyük oranda karekök tarzı sorulardan oluşuyor karekök çözün endemiğe gerek yok. Metine zaten gerek yok bence . 3D karekök 345 ösym orjinal Acil ya da orijinal sırasıyla çözerdim . Geöen sene de öyle yaptım zaten ama 345 hiç çözmedim.
345 ve karekök bitirdikten sonra zaten metin ve orijinaldeki sadece ösym testlerini çözsen ve 3d nin zor testlerine baksan tamamdır bence, kalanı da zaten bir sürü fasikül çözmüş olursun üstüne.
-
345 ve karekök bitidikten sonra iyi bi yere gelirsin ondan sonra 3d yada orijinal çözsen dahaha iyi bi yere gelirsin eğer elinde varsa arada da metinin öğreniyorum testleri hariç testlerini çözersin
-
gelen yorumlar için teşekkür ederim
yks 2023 için hazırlıklara tam gaz devam herhalde dostum
-
bu mesaj hiç hoşuma gitmedi dıvaytcığım senden beklemezdim
İlk başta 3d çöz arkasına karekök en sona da metin at zımba gibi olursun
bende senden bu kadar amatör baslık beklemezdim 5-6 kitap çözüp napcan hocam aynı soruları tekrar tekrar mı çözcen cogu kitap 2-3 sayı değiştirp birbirlerinden alıyorlar soruları
-
haklısın hocam.. duruma göre bakacağım artık
yetişmez hannam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X