Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
105.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracla 100 km yol kat ettim motor kaputunu actimda sarj dinamosundan vunk vunk vunk diye bir ses geliyor hani ufo sesi olur ya inun gibi biraz ronaltide calisiyor ses azaliyor bazende kesiliyor. Servise gittim servis bu araclarda akilli sarj sistemi oldugundan aku sarji kesiyor sarj dinamisu gorevini yapmadigindan bosa donuyor ses yapiyor dedi bu normal dedi. Fsrlari sisleri butun elektrikli aksamlari aciyoruz ses kesiliyor.ama pekte normale benzemiyor gibi geldi bana. Ve bilye dagitmamis kayis gevsek falan degil dedi bana sizlerden ricam sizde bi kulak verip yoruma donuslerinizi yaparsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aesacus A kullanıcısına yanıt
    Aracla 100 km yol kat ettim motor kaputunu actimda sarj dinamosundan vunk vunk vunk diye bir ses geliyor hani ufo sesi olur ya inun gibi biraz ronaltide calisiyor ses azaliyor bazende kesiliyor. Servise gittim servis bu araclarda akilli sarj sistemi oldugundan aku sarji kesiyor sarj dinamisu gorevini yapmadigindan bosa donuyor ses yapiyor dedi bu normal dedi. Fsrlari sisleri butun elektrikli aksamlari aciyoruz ses kesiliyor.ama pekte normale benzemiyor gibi geldi bana. Ve bilye dagitmamis kayis gevsek falan degil dedi bana sizlerden ricam sizde bi kulak verip yoruma donuslerinizi yaparsaniz sevinirim

• Herkese merhaba.

Bu hafta sonu bende sandero 2017 (1.5 90dci düz vites) alacağım. Aracın müdaillerine göre eksisi artısı neler var yazabilir misiniz?

• slm herkese 2017 1,5 dizel stepway aracıma ses sistemi taktırdım taktıracak arkadaşlara şimdiden söyleyim kapı döşemesi sökülmeden takılmıyor hoparlörlerin kapağını açarım sökerim yerine başka takarım diye düşünmeyin perçin atılmış vida yok perçin patlatma yapmak zorundasınız yada orijinal hoparlörleri göbekten kestirip yenisini oturtmak zorundasınız önlere 270 wat jbl mid takıldı arka kapıdaki orjinallere dokunmadım çünkü arka kapıya ne taktırırsanız taktırın öndeki ses yüzünden pek bir şey anlamıyorsunuz bide arka kapı hoparlör13 cm olan ebadı flanş la 16 cm ye yükseltilebılıyor illa taktırıcam derseniz 13 cm taktırmayın 16 tercih edin fiyatlarda aynı hemen hemen bagaja 1000 lik jbl bas ufak bi mdf kasaya koydurdum bagaj ufak olduğu için , 2000 lik amfi taktırdım bana göre güzel ses oldu orijinal hoparlörlerde 12 ses kademesinden sonra müzik karışıyordu 110 km den sonra araba dışardan rüzgar sesi geliyor orijinal hoparlör bana göre yetersiz olduğu için ikisi birbirine karışıyor uzun yolda yoruyor teyp vites yükselttikçe sesi arttırıyor ses 9 da ise 5 ci viteste 14 e kadar çıkartıyor ses sıkıntılı olduğu için düşürmek zorunda kalıyordum yalnız bende multimedia sistemi takılı orijinal teyipte ses yükseltme varmı bilmiyorum onuda söleyim bu aracın olmazsa olmazlarından biri taban pütür (ziftleme) bence aksesuardan önce bunu mutlaka yaptırın seste azalma oluyor ha ama bayinin yüzde 40 ses izalasyonu dediği kadar olmuyor o başka,koltuk kılıfları çok zayıf kumaş ince alır almaz kılıf kaplattım oda yastıklı kılıf taktırdım koltuklar bıraz dar ve yanlardan sarmıyor bu kılıfla daha rahat edıyorsunuz sac çok ince yandaki araç kapıyı açtı benim araca çarptı kapısı sertte çarpmadı ama vurduğu yer tık dedi içeri girdi nazarlık dedık geçtik , araç rüzgarı çok tutuyor bazen sanki yavaşladığını hıssedıyorsunuz otobanda 3 şerit yolda 120,130 giderken kamyon sollama anında sanki kamyon tabiri caiz ise kendine doğru sizi vakumluyor geçtikten sonra sola doğru itiyor aracım 4000 km yakıt 5,7 de ha ben yavaş kullanmıyorum onu bilin ama tüketim değeri artmıyorda yakıt az yaksın diye hiç uğraşmadım hatta gaddar kullanıyorum ama sakin kullanımda 4,1 değerlerine düşüceğinide sanmıyorum öle bi beklenti var ise çok uğraşcaksınız gibi geliyor bana bunlar benim düşüncelerim amacım kötülemek deil bu paralara sıfır araç yok zaten kimse kusura bakmasın yorumlarıma kızan var ise alıcak arkadaşlar bu yorumu okursanız aldıktan sonra şöle böle demessınız hiç olmaz ise :)

• Bendeki sorun
    https://www.youtube.com/watch?v=pJMJJ8HD4sA

İlk başta km yi gösteriyorum ama sorun 1000 km de başladı.
    Aracı çalıştırıp yaklaşık 1.5 dakika ısıtıyorum
    Sokağa girene kadarki dönüşteki titremeyi sesi yükselterek izleyebilirsinz. 2. dakia ile 2.15 dakikalar arası titreşim sesi ile bariz belli oluyor. Alacaklar her araçta yokmuş bu ama duyduğum 3 5 arkadaşta da aynı sorun baş göstermiş.
  • Nisan ayı itibariyle makyajlı Sandero'nun Ambiance paketi de ülkemizde Renault'un yeni 3 silindirli 1.0 litre 75bg atmosferik benzinli SCe motoruyla ve 5 ileri manuel şanzımanla 45.000 TL'ye satışa çıktı.

Ambiance paketi ile Stepway paketi arasındaki temel fark Ambiance paketinin Stepway paketi gibi SUV görünümüne sahip olmaması ve de Stepway'e göre biraz daha alçak olması. Ayrıca bu iki paket arasında büyük bir donanım farkı var.

Ambiance paketinde;

-Deri direksiyon ve deri vites topuzu yok
    -Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu/direksiyonu yok
    -Yolcu emniyet kemerinde yükseklik ayarı yok
    -Cruise Control (Hız Sabitleyici)/Hız Sınırayıcı yok
    -Yol Bilgisayarı yok
    -Metalik boya standart değil (opsiyonel olarak alınabiliyor)
    -Elektrikli olarak ayarlanan dikiz aynaları yok (manuel ayarlı dikiz aynaları var)
    -Ön kol dayama yok
    -4 cam otomatiği yok (arka camlar manuel olarak açılıp kapanıyor)
    -Ön sis farları yok
    -Yan hava yastıkları yok (sadece sürücü ve yolcu hava yastıkları var)
    -16'' koyu metal jant kapağı yok, 15'' standart jant kapağı var

Ayrıca Nisan ayı itibariyle 2016 model yılı satışları sonlandı.

• Arkadaşlar ben de 0.9 easy_r kullanıyorum. 1. Viteste gaza basmadan araç akarken araçta bir yalpalama oluyor. Daha önce tam otomatik arac kullandigimdan böyle bir sorun yaşamadım. Sizde de bu durum var mı?

• memosimsek kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorunu veriyor. Özellikle sıkışık trafikte dur kalk yapınca önceki araç kaltı 3 metre gitti sizde ayağınızı frenden çektiniz araç kalkıyor gaza basmaya gerek kalmadan durdurmak gerekeceği için öndeki araca yakın sanki bir gaz bir fren yapıyormuşcasına araç yalpalıyor. Sonra fren yapıyorsunuz duruyor. Bu durumun üstesinden şöyle geliyorum ayağı frendençek kalkış yaptı artık gaza basmak gerkecek fakat öndeki durdu bende hafif fren yapıyorum ve yavaş yavaş frenle durdun mu bu yalpalamayı yapmıyor. Ama sonuna kadar gelip fren yaptin mi yalpalaya yalpalaya gidiyorsun. Yazılımsal sorun var sanırım. Belli süre sonra düzeltirler diye umut ediyorum. Bu pek sorun değil de motor soğukken yaptığı titreşimler insanın canını sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametykcll

Nisan ayı itibariyle makyajlı Sandero'nun Ambiance paketi de ülkemizde Renault'un yeni 3 silindirli 1.0 litre 75bg atmosferik benzinli SCe motoruyla ve 5 ileri manuel şanzımanla 45.000 TL'ye satışa çıktı.

Ambiance paketi ile Stepway paketi arasındaki temel fark Ambiance paketinin Stepway paketi gibi SUV görünümüne sahip olmaması ve de Stepway'e göre biraz daha alçak olması. Ayrıca bu iki paket arasında büyük bir donanım farkı var.

Ambiance paketinde;

-Deri direksiyon ve deri vites topuzu yok
    -Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu/direksiyonu yok
    -Yolcu emniyet kemerinde yükseklik ayarı yok
    -Cruise Control (Hız Sabitleyici)/Hız Sınırayıcı yok
    -Yol Bilgisayarı yok
    -Metalik boya standart değil (opsiyonel olarak alınabiliyor)
    -Elektrikli olarak ayarlanan dikiz aynaları yok (manuel ayarlı dikiz aynaları var)
    -Ön kol dayama yok
    -4 cam otomatiği yok (arka camlar manuel olarak açılıp kapanıyor)
    -Ön sis farları yok
    -Yan hava yastıkları yok (sadece sürücü ve yolcu hava yastıkları var)
    -16'' koyu metal jant kapağı yok, 15'' standart jant kapağı var

Ayrıca Nisan ayı itibariyle 2016 model yılı satışları sonlandı.

Tamamen duster ambiance ile ayni olmus. Ama onda ambiance benzinli fiyati 60.000 civarinda.

Duster ambuancea hiz sinirlayici ve sabitleyici ekletebiliyorsun internet sitesindeki konfiguratorde.

Eskiden ambianceda klima yoktu, artik sanirim standart olmus zira youtubeda duster ambiance donanimi videolarinda manuel klima var ve iyi sogutuyor denilmis.

Stepway otomatik benzinli ile duster ambiance benzinli arasinda gidip geliyorum. Duster 60.000 tl, stepway ise 57000 tl. Firsat hulup bayiye gidemedim bir turlu

• !!!!!!!!!!!!!Lütfen Yardım!!!!!!!!!!!!!

2017 dacia sandero stepway dizel otomatik almayı düşünüyoruz. Yaklaşık 64.000 civarı emekli olduğum için sürekli araba değiştiremem.sağlık sebebimden dolayı manuel araba kullanamayacağım. Almaya değer mi güvenlik açısından nasıl? Kullanan varsa açıklayabilir misiniz? yardımınıza ihtiyacım var.

• Kadıköy tepretoğulları 1.5 dizel easy r 64bin

• Arkadaslar merhaba Megane almaya gidip sandero alan 4 aydır makyajlı Sandero Stepway 0.9 otomatik kullan biri olarak yazılanları okudum şarj dinamosunda viyaklama demissiniz o ses normal kaputu açarsan duyarsınız sistem yeni bir diğer konu Azer bülbül gibi gitmiyor benimkisi titreme yok demet akalın gibi akıyor sabahları 1 dakika çalıştırıp beklerim motor bi kendine gelsin diye. Titreme yok ancak aracı vitesi ileri takip frene basıyorsun bu konumda çok uzun süre ayak frende kaldı diyelim ne oluyor araba girmek istiyor gidemiyor ayağı frenden çekince şöyle bir silkeleyerek kalkıyor normal şartlarda bi sıkıntim yok aracı almak isteyenler gönül rahatlığıyla alsın bu paraya böyle araba yok ancak parasının tam karşılığı öyle çok bisey beklemeyin yanliz sorusu olan olursa cevaplarim yakıt tüketimi olarakta araç 3000 kmde şehir içi 7 litre gösteriyor ortalama uzun yoldada inişler çıkışlar olduğundan bu değer 6 litreyi geçmiyor çok sert kullanan biri olarak söylüyorum bu yakıt hesaplarını zaten şehir içinde yüz lira benzin al ne zaman aldığını unutursun

• clio45 C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım uzun süre ayağımızı frende tutnca azer bülbül oluyor olayını nereden çıkardın. Videoyu izle 2 dk ısıtıp park yerinden çıkış yapıyorum 2 dk boyunca viteste ayağımız frende bekleyecek kadar sıyırmadık. Birde araç zaten viteste ve ayağın frende olduğunda araç kendi kendine rolantiye geçip bekliyor. İleri gitmek istemiyor. 4 aydır hiç ibreye bakmadın mı. Ayak frende iken aracın kaç bin devir çeviriyor. Kullandığın aracı tork konvertörlü otomatiklerle karıştırıyorsun sanırım. Tamamında olmasada bazı araçlarda titreme sorunu var ya elektriksel ya yazılımsal yada kavrama sorunu, motor soğukken yapma durumu da var sonrasında bu durum olmuyor.
  • Hocam merhaba videoyu izledim bende böyle bi titreme hiç olmadı bence bu titreme çok normal değil servise bi göster bence bu arada süspansiyonlar yumuşak diyorlar yazan arkadaşlar benim araç çukurdan geçince tangir tungur hissediyorum lastiklerin havasını 32 yaptım hala aynı bir arkadasta sinyal ile ilgili bir soru sormuş sinyal kolunu tam itmezseniz dokunup bırakırsanız 3 kere yakar sinyal lambasını ve söner devamlı yanmaz.

• Al bir titreyen araç videosu daha sesi açınca vuruntuya dikkat bu araba da 2016 bilemedin 2017 model ve baş rolde yine 0.9 motor ve Easy R kombinasyonu var. Bu işe el atmaları gerek.https://www.youtube.com/watch?v=_6RQMP62gY4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmareII -- 7 Mayıs 2017; 18:7:22 >
  • Bugün 1.5 dizel easy r tepretoğullarından aldık aysonunu bekliycez araba Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evinda -- 11 Mayıs 2017; 9:54:14 >
  • evinda kullanıcısına yanıt
    Tam otomatik değil diye biliyorum araçlar yarı otomatik

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariturka

Tam otomatik değil diye biliyorum araçlar yarı otomatik

Aynen dostum düzelttim şimdi

• Trafik sigortası ve kasko ne kadar bilginiz varmı

• Araçları titreyen arkadaşlar, bu araçlarda büyük ihtimalle debriyaj üretim sorunu var. Üstteki kişinin bu gün paylaştığı video.https://www.youtube.com/watch?v=h9WjhyYUMd4 Debriyaj bitmiş. 6000 de titreşim başlamış 10000 de şiddetli hale gelmiş. 16000 de araç yerinden kalkmıyor. Neyse bizde kasko var en azından :) İleride başıma gelecek çekici durumu için.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.