Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
803
Cevap
21
Favori
105.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ben de 1,5 dci sandero stepway almayi dusunuyorum. Bana bayi oyak indirimli olarak tekno paket dahil sandero stepway 1,5 dci manuel vitesi 62.000 tl okarak satabilecegini soyledi, sizce fiyat nasil? Birkac da sorum olacak. Sizin aracinizin anahtarlarinin ikiside sustali mi ve sustaliysa sekikkeri nasil fotograflarini paylasirsaniz sevinirim? Aracin jantlari stepwayde kapakli mi yoksa alasim jantli mi? Sizin aracta media nav var mi? Varsa navigasyon acikken, navigasyon seklini gormemiz acisindan bir fotosunu paylasabilir misiniz? Bunun disinda guncel yakit tuketiminiz nedir ve hala memnun musunuz aractan? Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı bayramlar

Takip ettiğim kadarıyla bu aracın özellikle kaportası saç gibi kağıt gibi denilmiş. Yürüyen mezar teneke vs gibi ithamlar sadece burada değil bütün internette mevcut. Peki gerçekten öyle mi ? Bir kazada pert olma ihtimali çarpma açısı ve pozisyonu ile ilgili de değil mi.

Biz de seat ibiza 1.0 var ve bu aracı değiştirip dizel otomatik sandero almak istiyorum. Bu fiyatın 20 bin üstüne kadar dizel otomatik herhangi bir araç göremedim sıfır olarak (varsa lütfen tavsiye edin ).

Euro ncap te 4 yıldız almış ve ratinglerin detayında hemen hemen seat ibizayla birebir aynı. Seat Ibiza 5 yıldız almış ama sandero 4 yıldız. Renault captur biraz daha iyi. Yani bu kadar kağıt gibiyse bu korumayı nasıl sağlıyor.

Ben aracı birebir görmedim eminim sizin dediğiniz gibidir ama bu euro ncap testini anlamadım bir tezatlık var demek ki.

Bu araç yüksek bir araç zaten hızlı gidelebilecek bir araç değil. Aracın aklıma takılan tarafı 100 ile giderken ani bir frende yada direksiyon kırmasında takla atarmı.

https://www.youtube.com/watch?v=F2zL7RMxF9U burada esp testi ambiance modeli için yapılmış ama stepway 3 cm daha yüksek o yüzden bunu deneyenler oldu mu

Araç cidden tip olarak ve motor ekonomi açısından iyi ancak bu noktalar da önemli.

Teklif olarak en düşük 64.500 aldım 5-6 yerden.

• Kaportası incedir boyasıda ...Kalitesi düşük araçtır... Ama Türkiye yol şartlarına uygun ucuz araçtır.. Dikkatli kullanırsanız fazla hızlı gitmezseniz sıkıntısız araçtır.. Yerden yuksek kolay ve ferah kullanım sağlayan araçtır.. İçi bir çok araçtan geniştir.
    100 ile giderken ani fren ve direksiyon kırmak demek savrulmak demektir.. Ancak ağır araçlarda savrulmazsınız.. Zaten su anda bütün araçlarda savrulmayı önlemek için esp var.
    Aklınızda sürat varsa bu araç size göre değil..
  • Aracı test ettim. Aracın kaportası ince ama dediğim gibi euroncap testleri "yetişkin 80%- çoçuk %79" koruma sağlıyor ve avrupadaki satış rakamlarına güvenip bunu es geçtim.

Aracı çok zorlayarak devrilme ani fren hızlanma test ettim . 1.5 dci easy r test aracı.

Frenler ve yol tutuşu beğendim ani frende ve virajlarda savrulmuyor esp devreye giriyor ve bunu engelliyor. 4 yıldız tabi bu aracı aynı yükseklikte bir araç ile karşılaştırmalı. Hakan hocanin dediği gibi aracı yavaş kullanmakta fayda var.

Hızlanma mükemmel değil sadece yeterli diyebilirim motor ancak kaldırıyor. Belkide şanzımandan dolayı performans dususu olmus olabilir. 4 yıldız

easy r peugeut da kullanılan sistem eat 5 ten daha başarılı ancak bir dsg değil. DSG yada EDC sistemleri çok daha başarılı. eğer manuel kullanımdan geçiyorsanız vites değiştireceği noktayı anlayıp ayağınızı gazdan çekerseniz yığılma yapmıyor. 3 yıldız

İç mekan - ön konsol hariç güzel sadece kolçak dayama yukarda ve rahatsız ediyor çn konsol sert plastik direksiyon çok başarılı ağır ve tepkili ve kaliteli deri 4 yıldız .

karoser 2 yıldız ancak renault cliodan inanılmaz farklı değil clio 3 yıldız polo 4 yıldız gibi düşünülebilir

hacim ve kullanım 4 yıldız

sonuç sipariş verdim aranıza katıldım. dizel otomatik. araç bu arada hiçbir yerde yok 50 bayi filan aradım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfectstrangers -- 28 Haziran 2017; 21:54:36 >

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    Merhaba Aracı kaça aldınız ve nerden aldınız bilgi paylaşabilir misiniz mümkünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: süleyman süleyman

Merhaba Aracı kaça aldınız ve nerden aldınız bilgi paylaşabilir misiniz mümkünse

Sancaktepe Atılgan otodan aldim. Fiyatlar renge ve aracın stok tarihine göre değişiyor. en uygunu 63.800 TL kahverengi. Ben cosmo mavi aldım (İstanbulda stokta yoktu bu renk) 64.600 TL. Ensar Bey ile iletişim kurabilirsin yardımcı oluyor.

Bunun dışında füme ve metalik gri buldum fiyat 64.500 TL mesaj atarsanız söylerim bir kaç bayide mevcut çünkü. Gök mavisi ve kırmızı hiç yok.

Bu arada birçok yer ile konuştuğumda renk olarak gelicek araçların bir çoğu opsiyonlu dediler. (MAIS)
  • Bu arada yokuş kalkış desteği 2017 dizel easy r da mevcut mu . 2016 Benzinli easy r a eklemişlerdi ama dizelde yoktu. Araç kaydırmıyor ama çok dik bir yokuşta denemedim. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Yokus kalkis destegi (Hsa) 2017 sandero stepwaylerin dizel manuel ve easy r hepsinde standart donanim olarak varmis, ben de test surusunde ogrendim, ben dizel manuel alacagim onu denedim var oldugunu ogrendim.

• Merhaba Bü gün aracı atılganda test ettim öncelikle start stop özelliğini çalıştıramadık bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.130 km hızda düz yolda ani fren yapıp aracı denedim içeride arabanın sağa sola kıç atmaya çalıştığını hissettim. esp olduğu için aracın toparlamaya çalıştığını söylediler.doğruluğunu bilmiyorum.
    Fiyat perfonmans açışından almayı düşünüyorum. vites geçişlerinde sürekli gaza basılı tutarsanız ayağınızı ilk üç viteste geçişler hissediliyor. sonrasında 4-5-6 da hissedilmiyor. yakuş kalkış desteği tam çalışıyor. hız kontrol 30 km de bile çalışıyor.

Genel olarak hoşnut kaldım güvenli hız sınırlarında kullanılabilir.

İyi günler
  • süleyman süleyman S kullanıcısına yanıt
    rEl frenin orada bir tuş var yanıksa start stop devre dışı oluyor.
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Peki start stopun devreye girmesi için motorun ısınma şartı gerekiyor mu
  • süleyman süleyman S kullanıcısına yanıt
    Calistirdik sonra 200 metre gideyim devreye giriyo. Yalniz bendeki benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 30 Haziran 2017; 15:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süleyman süleyman

Peki start stopun devreye girmesi için motorun ısınma şartı gerekiyor mu

Gerek Yok devreye girer

• otomatik şanzıman vites geçişinde geç kalıyor biraz , manuelde olsa daha erken atarsın vitesi bence ufakta olsa sorunu bu ,

• Merhaba arkadaşlar 1.5 dizel otomatik olanını 4000 km nisan trafik çıkışlı olarak ikinci elden aldım.62500 tl android navigasyon ve geri görüş artı park sensörü var fakat kullananlara bir sorum olacak geri vitese attığımda park sensörü sürekli dıt diye ötüyor yani arkada birşey yokken ötüyor. normal birşey mi bilgi verirseniz sevinirim
  • Arkadaslar merhaba bende araniza yeni katildim dizel manuel kirmizi renk park sensorlu olarak aldim (navigasyon insallah daha sonra) 58.600 e fiyat sizce iyi mi birde virajlarda savruldugunu ve kolay taklaya gittigini duydum dogrulugu var mi acaba?

• Temmuz fiyatları açıklanmış:

Ambiance Paketi 2017 Model Yılı Temmuz 2017 Fiyatları:

1.0 SCe 75bg benzinli atmosferik motor + 5 ileri manuel şanzıman: ₺45.500

Ambiance Paketi Opsiyon Fiyatları:

+Dacia MediaNAV Navigasyonlu multimedya sistemi: ₺1.850 (opsiyonel)
    +Metalik Renk: ₺800 (opsiyonel)

Stepway Paketi 2017 Model Yılı Temmuz 2017 Fiyatları:

0.9 TCe 90bg turbo benzinli motor + 5 ileri manuel şanzıman: ₺53.300
    0.9 TCe 90bg turbo benzinli motor + 5 ileri yarı otomatik Easy-R şanzıman: ₺57.300
    1.5 dCi 90bg turbo dizel motor + 5 ileri manuel şanzıman: ₺62.800
    1.5 dCi 90bg turbo dizel motor + 6 ileri yarı otomatik Easy-R şanzıman: ₺66.800

Stepway Paketi Opsiyon Fiyatları:

+Dacia MediaNAV Navigasyonlu multimedya sistemi: ₺1.850 (opsiyonel)
    +Arka park sensörü: ₺650 (opsiyonel)
    +Tekno Paket (Dacia MediaNAV Navigasyonlu multimedya sistemi + Geri Görüş Kamerası): ₺2.400 (opsiyonel)

• anta kullanıcısına yanıt
    Dizel manuel Stepway için park sensörüyle birlikte ₺58.600 güzel fiyat, hayırlı olsun
    Normalde aldığınız modelin opsiyonsuz fiyatı ₺62.800, ₺650'lik park sensörü de eklenince (sensör bayinin kendi taktığı değil de fabrika çıkışlı olansa tabi) ₺63.450 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anta

Arkadaslar merhaba bende araniza yeni katildim dizel manuel kirmizi renk park sensorlu olarak aldim (navigasyon insallah daha sonra) 58.600 e fiyat sizce iyi mi birde virajlarda savruldugunu ve kolay taklaya gittigini duydum dogrulugu var mi acaba?

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Çok uygun fiyata almışsınız . Bende dizel otomatik aldım. Ne yazık ki otomatik olunca stok olmadığından ve bayilerde araç bulunmadığından pazarlık çok sınırlı kalıyor. İstanbulda toplamda 7 araç vardı neredeyse hepsini aradım.
  • perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    Dusunmedigim icin otomatigini hic arastirmadim fiyat ne kadar farkediyor acaba birde otomatigin daha az yaktigini duydum size de hayirli olsun umarim kazasiz belasiz binersiniz

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.