Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
105.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ₺4.000 fark var Easy-R ile manuel arasında.
  • anta kullanıcısına yanıt
    park sensörü sizde nasıl çalışıyor. bendeki sürekli dıt diye ötüyor yaklaşım olduğunda pek bir değişim hissetmiyorum normal mi acaba
  • süleyman süleyman S kullanıcısına yanıt
    Uzak mesafede dit dit. 40-50 cm kaldiginda kesintisiz surekli otme basliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Bende sürekli ötüyor servis ile görüşüp randevu ayarlamaya çalışıyorum birde necvox multimedia ekran var ondada bir anda ekran kararıp cızırtılanıyor ara ara kapatıp açınca düzeliyor yazılımla mı alakalı donanımla mı bilginiz var mı
    Multimedia ekran yok bende, boyle bir sikayete denk gelmedim. Hiz, dokunmatuk hassasiyeti kullanimi nasil?2gb ram android isletim sistemli multimedia taktirmak istiyorum. Elektrik hatti garanti kapsamindan cikar diyodu servis.

Muhtemelen sizdeki park sensörü fabrika çıkışlı olanından değil. Yoksa sürekli ötmemesi lazım.

Yan aynaları ayarladığınız düğmenin sağında üstünde P harfi olan bir tuş var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk bakım olayını çözdüm. Servis ile görüştüm doğru olanı: Bir yıl yada 20.000 km önce hangisi dolarsa benimki 11000 lere geldi. Birde bayramda uzun yol yaptım sakin kullanımda önceki rekorum olan 1000 km yi 1150 olarak tazeledim. Arabada 3 kişi klima yolun %50 sinde açık eko mod açık ortalama hız 90 km/saat.
  • NightmareII N kullanıcısına yanıt
    Göstergede full depoda kaç km yol yapılabilire dikkat etmişmiydiniz?
  • Bende kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmareII -- 7 Temmuz 2017; 20:35:52 >
  • Bende insallah 2-3 gün içinde aracı teslim alacağım. Otomatik aracı kullananlar vites geçişleri dışında problemleri var mı. Titreme vb gibi.

Diğer araç sahipleri 2-3 yıl sonra araçta trim sesi iç aksamdan ses vs geliyor mu.
    Araci yarin teslim alcam test eder bilgilendirme yaparim

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Multimedia ekran yok bende, boyle bir sikayete denk gelmedim. Hiz, dokunmatuk hassasiyeti kullanimi nasil?2gb ram android isletim sistemli multimedia taktirmak istiyorum. Elektrik hatti garanti kapsamindan cikar diyodu servis.

İç elektrik donanımı Devre dışı kalıyor doğru

• Arkadaslar suan araci teslim alicam benden onceki arkadasin anahtarlati normaldi acaba sustali anahtar yok mu yoksa burda mi boyle veriliyor

• Arkadaşlar en son kasada stepway pakette ekran standart değil mi ? Yoksa navigasyon ve multimedya alındığı zaman mı geliyor ?
  • anta kullanıcısına yanıt
    Sustali degil bendeki anahtarda. Sonradan yaptirmis olabilir.

• cemcan1245 kullanıcısına yanıt
    Standart degil navigasyon kamera 2400 tl sanirim

• Hızlı gidince araba çok ses alıyor maalesef.
  • Geri görüş kamerası + MediaNAV ₺2.400
    Sadece MediaNAV ₺1.850
  • Yenilenen modelde arka kapilarda hoparlor var mi?

Ve benzinli otomatik ne kadar yakiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Var. Bendeki sakin kullanimda 8.5 litre sehir ici normal kullanimda 9.5 litre

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.