Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
104.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tekrar tekrar denedim ama olmuyor. kolu kendime doğru 1 milim bile çeksem anında su fışkırtıyor.
  • Sandero yada fiorino alacağım. Titreme konusu baya ciddi sorun olmuş. Yanlız tam anlayamadığım titreme sadece otomatik modeldemi? Ben manuel dizel almayı düşünüyorum tabiki güzel indirim alabilirsem. 5 ayda 5bin tl zam biraz fazla göründü bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bayiye gittim sıfır dizel ile değiştirsem aracımı ne dersiniz diye sordum? Aracım 17000 kmde 2016 benzin otomatik 47000e saydılar üste ne kadar vermem gerek dedim 20000 istediler. Yok artık dedim kendim satsam 50ye 17 ye gelir dizel otomatik. Şöyle bir hesap yaptım araç 21 ile 24 kuruş arası yakıyor. Dizel alsam 18 kuruş yakacak yok arkadaş 5 kuruş fark için 20bin verilmez dedim ve araca devam dedim. Geçen bakıma gittim 440 TL tuttu indirimden dolayı. Titreme olayını söyledim test yaptılar araçta hiçbir sorun yok dediler. Zaten sabah ilk 1 2 dk içinde silkelyor sonra eser yok ben servise 20 dk ya gittiğimi düşünürsem zaten araç titremeyecek bende salla dedim ilk 1 dk silkelemeye devam dedim. Silecek konusunu soran arkadaş bende de su püskürtmeye tam çabalayacakken bırakıyorum kolu ama yine de bazen tek püskürtme yapıyor. Dizel otomatikte titreme duymadım hiç.
  • İşin tuhaf tarafı aracı 46 ya aldım. Bir yıl bindim 17000 km yaptım adam 47 ye geri alıyor. :D Tabi sıfır liste fiyatı şu an 60600 o da ayrı mesele :D
  • NightmareII N kullanıcısına yanıt
    1 buçuk ay oldu ben alalı dizel manuel 60.350 e aldım şuan İstanbul içi işe git gel full trafikde kullanıyorum yol bilgisayarı 4.8 ama trafik olmazsa sıkıştırmadan kullanınca 3.8 gördüm performansı gayet yerinde yeterli iyi tepki veriyor araç yerden yüksekliği sizi korkutmasın virajlara sağlam giriyorum araç yatıyor ama yol tutuşu gayet iyi sadece altındaki lastikler kötü bana Goodyear geldi az ıslak zeminde araba şerit değiştiriyor ;) ama kuruda sıkıntı yok yakıt tasarrufu için konulan lastiklerden aracın tek sıkıntısı eski sistem hidrolik direksiyon şehir içi park ederken biraz yoruyor keşke elektrik sistemli hiza duyarlı olsaydı ama fiyatına göre araba sonuçta araç b segmenti olmasına rağmen ön tarafta otururken resmen c segmenti hissini veriyor genişlik olarak. Almak isteyen arkadaşlar eğer tasarruf ön plandaysa kesinlikle bu paraya alınır reno motoru yakıtı ve performansı ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araç zaten sandero benzin otomatik
  • Merhaba. Easy r tce 90 da eco modda vites geçişlerini sakin kullanımda kaç bin devirlerde gerçekleştiriyor.? Benim aracımda ilk aldığımda 2000 devirde 12345 tamamına geçiyordu. Şimdi çok dengesiz. Bazen 2.vitese bile 2500 300 arası geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: burnas

Merhaba. Easy r tce 90 da eco modda vites geçişlerini sakin kullanımda kaç bin devirlerde gerçekleştiriyor.? Benim aracımda ilk aldığımda 2000 devirde 12345 tamamına geçiyordu. Şimdi çok dengesiz. Bazen 2.vitese bile 2500 300 arası geçiyor

Yol durumuna göre değişiklik gösterir o yokuş ve inişlerde farklı olur ayrıca motor henüz soğukken ilk kalkış esnasındada yüksek devirlere çıkar bu değişken bir durum

• Arkadaşlar Hiç 1.0 ambiante manuel kullanan yok mu, o kadar sayfa baktım ama hep 0.9 ya da 1.5 ler için yazılmış. Kullanan bir arkadaş biraz araçla ilgili bilgi verebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmahmetahm

Arkadaşlar Hiç 1.0 ambiante manuel kullanan yok mu, o kadar sayfa baktım ama hep 0.9 ya da 1.5 ler için yazılmış. Kullanan bir arkadaş biraz araçla ilgili bilgi verebilir mi

Buyrun hocam incelemesi var izleyin

https://youtu.be/v5Hp5GThLGw

• canlee89 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu görmüştüm yine de sağolun, uzun süreli kullananlardan artılarını ve aksilerini ya da kronik sıkıntılarını öğrenmek istiyorum aslında

• arkadaşlar merhaba bir iki bilgi almak istiyorum. öncelikle 2017 kasaları beğendim araba alıcaz.size sorum şu 2.el olarak 40-45 bine doldurulmuş 2014-15 stepway almak mı yoksa bütçe zorlanıp 55-60 bin tl temizinden 2017 sini almak mı...hangisinde kaybım az olur 2017 almaya değer mi ? açıkcası 2017 si direksiyon yapısı genel iyileştirmeler hoşuma gitti ama bu aracı acemi kardeşlerimde kullanacak bize az yakan çok giden bu araç radarıma takıldı sormak istedim. (1.5 dci için sordum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason16

arkadaşlar merhaba bir iki bilgi almak istiyorum. öncelikle 2017 kasaları beğendim araba alıcaz.size sorum şu 2.el olarak 40-45 bine doldurulmuş 2014-15 stepway almak mı yoksa bütçe zorlanıp 55-60 bin tl temizinden 2017 sini almak mı...hangisinde kaybım az olur 2017 almaya değer mi ? açıkcası 2017 si direksiyon yapısı genel iyileştirmeler hoşuma gitti ama bu aracı acemi kardeşlerimde kullanacak bize az yakan çok giden bu araç radarıma takıldı sormak istedim. (1.5 dci için sordum)

Merhaba hocam 2017 stepwaylerin hepsi dolu zaten ekstra sadece navigasyon alabilirsin onun haricinde araç tek paket olarak geliyor B segmentinde bence fiyat performans olarak 1 numara özellikleri gayet iyi makyajlı 2017 modelden bahsediyorum şuan kendi aracım İstanbul içi full trafik 4.7 yakıyor. Uzun yolda 3.8 civarını gördüm 240 liraya depo doluyor ve 1050-1100 km arası yapıyorum tavsiye ederim ama fiyatlar epey arttı bu döviz falan derken dahada artar düşmesini beklemeyin

• Rica etsem acaba biri stepway in ic ayna olculerini yazabilir mi aracim 6 kasimda geliyor ayna ile ilgili birsey alacagim tesekkurler.
  • Arkadaşlar 0.9 turbo easy r almak üzereyim. Test aracı olmadığından gözüm kapalı almak durumundayım. Şu anda 1.3 atmosferik colt var. Performans olarak bundan kötü müdür? Yorumlarınıza ihtiyacım var acil

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Arkadaşlar 0.9 turbo easy r almak üzereyim. Test aracı olmadığından gözüm kapalı almak durumundayım. Şu anda 1.3 atmosferik colt var. Performans olarak bundan kötü müdür? Yorumlarınıza ihtiyacım var acil

Performans olarak daha iyidir hocam turbo atmosferik motor hissiyat olarak 1.6 benzinli gibi hissettiriyor ama kağıt üzerinde değerler farklı tabi

• canlee89 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Peki şehirler arası 120 ile gittiğimizi varsayarsak ne kadar yakar?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Teşekkürler hocam. Peki şehirler arası 120 ile gittiğimizi varsayarsak ne kadar yakar?

Şehir dışı ortalama 5 yakar hocam benzinli

• Arkadaşlar merhaba,
    Yılbaşı kampanyasında Sandero Stepway'lerde indirim olur mu? Benzinli easy-R 63.300, Dizel easy-R 73.900 şuanda. Bunların benzinlisinin 56-57'ye, Dizelinin 62-63'e düşme ihtimali var mıdır? Yıl içerisinde satış rakamlarını tutturmak için iyi indirimler yapacaklarını varsayarsak?
    Kolay gelsin,
  • 13 gun icerisinde bin liralik 2. Zammi yaptilar

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.