Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
105.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40 kmh geçince gelen o gelen tıkırtı herkeste var.ben esp ile alakalı olduğnu düşünyrm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

güle güle kullanın aracınızı, good year konusunda size katılıyorum. michelin veya conti gelse çok daha iyi olurdu. bu arada yukarıda sorduğum ayna titreme durumunu sizde kontrol edip bilgi verir misiniz. farklı kullanıcılardan bilgiler gelirse arıza mı yoksa vasat/kronik mi konusunda fikir sahibi olabiliriz

Hocam dün bayağı kullandım ama aynada titreşim görmedim sıfır insignia aracımın dikiz aynasında ufak bir titreşim hissetmiştim servise götürdüm mesela yani olsa hissederdim belki zamanla kendini bırakır sonuçta araçta kalite yok ben sırf 1.5 dci 90hp şehir içinde koşturmak için aldım yani kalite beklentim hiç olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen kalite beklentisi yok. motoru, performansı donanımı makul. ancak özellikle otobanda rahatsız oldum. birde taktın mı takarım o yüzden hep gözüm aynada. ama stabil giderken titreme yok. hızım düşüp araç titremeye başlayınca, ayna camı titriyor arkayı seçemiyorum :) f/p olarak iyi bir araç
  • Arkadaşlar,ben de Dacia Sandero Stepway 0,9 benzinli araç ile ilgileniyorum.Sanırım,motoru ve yakıt sistemi dışında tüm Stepwayler aynı.Sormak istediğim,ön ve arka fren sistemi,disk mi kampana mı?Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aradok

Arkadaşlar,ben de Dacia Sandero Stepway 0,9 benzinli araç ile ilgileniyorum.Sanırım,motoru ve yakıt sistemi dışında tüm Stepwayler aynı.Sormak istediğim,ön ve arka fren sistemi,disk mi kampana mı?Bilen var mı?

Arkalar kampana hocam

• Dacia Sandero Stepway aracında Easy-R,otomatikleştirilmiş manuel şanzıman kullanan arkadaşlar var ise,deneyimlerini paylaşabilirler mi?0.9 benzinli veya 1.5 dci motoru olan araçlarda şanzıman kullanım farkı da vardır sanırım.Yani aynı şanzımanın farklı güçte motora verdiği tepki.Ayrıca farklı yol durumlarında düz,yokuş,ş.içi,ş.dışı farklı hızlardaki rampa çıkış performansı nedir?Yığılma veya vites geçişlerinde kararsızlık,performans kaybı gibi durumlar var mı?
  • Ambiance 1.0 almayı düşünüyorum. Bu araçla ilgili çok yorum yok. Kullanan var mı? performansı nasıl acaba. Birde İstanbul'da bir bayiyi aradık artık bu araç üretilmiyor dedi. Böyle bir şey duyan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat3547 -- 13 Eylül 2017; 21:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat3547

Ambiance 1.0 almayı düşünüyorum. Bu araçla ilgili çok yorum yok. Kullanan var mı? performansı nasıl acaba. Birde İstanbul'da bir bayiyi aradık artık bu araç üretilmiyor dedi. Böyle bir şey duyan var mı?

Eylül ayı fiyat listesinde 45.500 olarak gözüküyor üretimi olmasa listeden kalkardı bence ben stepway alırken showroom da bitane vardı

• @canlee89'un da dediği gibi satılmasaydı güncel fiyat listesinde olmazdı.

Sandero'nun son makyajından sonra hem Stepway versiyonunun fiyat/performans oranının iyice artmasından hem de makyajlı kasanın ülkemize ilk gelen örnekleri hep Stepway olduğu için Ambiance'ın reklamının neredeyse hiç yapılmamasından dolayı ona olan talebin sıfıra yakın olduğunu, bu yüzden de çoğu bayinin bu modeli stokta tutmak yerine sipariş üzerine ithal ettiğini tahmin ediyorum.

Bundan dolayı da eğer konuştuğunuz bayinin elinde bu model yoksa ve de siparişle uğraşmak istemiyorsa (ki bayilerin büyük kısmı sipariş vermek yerine öncelikle elindeki aracı satmak ister) o zaman sizi ''o model artık üretilmiyor'' deyip geçiştirmiş olabilir. Ama diğer bayileri arayıp sormanızı tavsiye ederim, bir tanesi mutlaka olumlu dönüş yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 14 Eylül 2017; 15:43:51 >
  • aradok kullanıcısına yanıt
    Bu konun önceki sayfalarında bir sürü kullanıcı deneyimi var. Onları okuyabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametykcll

@canlee89'un da dediği gibi satılmasaydı güncel fiyat listesinde olmazdı.

Sandero'nun son makyajından sonra hem Stepway versiyonunun fiyat/performans oranının iyice artmasından hem de makyajlı kasanın ülkemize ilk gelen örnekleri hep Stepway olduğu için Ambiance'ın reklamının neredeyse hiç yapılmamasından dolayı ona olan talebin sıfıra yakın olduğunu, bu yüzden de çoğu bayinin bu modeli stokta tutmak yerine sipariş üzerine ithal ettiğini tahmin ediyorum.

Bundan dolayı da eğer konuştuğunuz bayinin elinde bu model yoksa ve de siparişle uğraşmak istemiyorsa (ki bayilerin büyük kısmı sipariş vermek yerine öncelikle elindeki aracı satmak ister) o zaman sizi ''o model artık üretilmiyor'' deyip geçiştirmiş olabilir. Ama diğer bayileri arayıp sormanızı tavsiye ederim, bir tanesi mutlaka olumlu dönüş yapacaktır.

Bu gün başka bir bayiye dediğiniz çok doğru siparişe göre getiriyorlar. Cevaplar için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş

FİTİL OLAYINI FACE SİTEMİZ VAR .. ORADA BİR ARKADAŞ İLGİLENDİ SAĞOLSUN SİTEDEKİ ARKADAŞLAR ALDI VE UYGULADI.. HERKES ÇOK MEMNUN KALDI.ARAÇLARIN KAPISINDA FİTİL YOK.. BUDA SES VE TOZ DEMEK ZATEN.. KAPILARDA YAN DİREKTE VE ÖN KAPUT İÇİNDE UYGULAMAK UZERE 3 ÇEŞİT FİTİL VAR.. ALT TABAN DAVLUMAZ PÜTÜR YANİ ZİFT VE KAPILARA + KAPUT İÇİNE FİTİL UYGULAMASI YAPTIM SES KESİLDİ... MEMNUN KALDIM YANİ... FACE SİTEMİZ ..... DACİA SANDERO STEPWAY TURKIYE.... SÜREKLİ YARDIMLAŞMA VE ÖNERİLERLE ARACLARIMIZI EN İYİ HALE GETİRMEYE ÇALISIYORUZ... SIKINTISI , PROBLEMİ OLANLAR YAZIYOR ÇÖZÜMLER İÇİN TECRÜBE EDİNMİŞ KİŞİLERİN BİLGİLERİNDEN FAYDALANILIYOR....
    HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM......

Merhabalar Aralik ayinda sandero almayi planliyorum. İlk arabam olacak. Birkaç sorum olacakti. Araciniza yapmis oldugunuz fitil ve puturleme olayi garantiyi etkiler mi. Servise yaptirabilir miyiz. Size ne kadara mal oldu bu islemler. (Malzeme+iscilik)

Birde servis yapmazsa ne tur yerlerde yapmami onerirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2017 dizel otomatik olan versiyonunu yaklaşık 3 hafta önce almıştım Maltepe'den. Bir kaç gün önce anahtarı taktıktan sonra farkettim daha öncesinde böyle miydi bilmiyorum. Anahtarı takıp kontağı açtığımız yanan göstergeler söndükten sonra sol tarafta motor arızası göstergesi yanmaya devam ediyor. Motoru çalıştırdığım zaman sönüyor. Emin olamadım ama sanki daha önce yokmuş gibi geldi. Dacia servisi aradım yol yardıma bağladılar, bir sorun olmadığını, normal bir durum olduğunu söyledi ama pek tatmin etmedi bu cevap. Kafam ona takıldıktan sonra her şeye dikkat etmeye başladım. Kontağı açtığım zaman motorun içinden siren sesi gibi sürekli bir çınlama sesi geliyor.
    En yakın zamanda servise götüreceğim ama elinde 2017 model sanderosu olan varsa kontağı açıp bahsettiğim göstergenin yanıp yanmadığını kontrol edebilir mi?
  • VamorteCurtela V kullanıcısına yanıt
    Normal bendeki aracta boyle. Titreme var mi aracta?

• LUCKYESREF ARKADŞIM.. FİTİL VE PÜTÜR OLAYI ZATEN FİRMANIN YAPMASI GEREKİPTE YAPMADIGI OLAY ASLINDA... FİTİL VE PÜTÜR GARANTİYİ ETKİLEMEZ.. ZATEN ANLAMAZLAR BİLE... DACİA SERVİSE FİTİLLERİ GÖSTERDİĞİMDE ŞAŞIRDILAR.. AAA FİTİL YOKMU ARAÇLARDA DEDİLER.. GERİSİNİ ANLAYIN ARTIK... PÜTÜR VE FİTİLİN SESE ÇOK FAZLA KATKISI VAR .. TAVSİYE EDERİM.. FİTİLLER 100 TL + PÜTÜR VE İŞÇİLİK 110+100.. TOPLAMDA 300 350 ARASI TUTAR... KEYFE DEĞER HARCAMA BELKİ AMA ARACI ÇOK SESSİZLEŞTİRİYOR ....
  • arkadaşlar bu arabada sileceği tek seferlik çalıştıracak bir düzenek yok değil mi? yani varsa 4 ayda benim bulamamış olmam da normal değil. şerit değiştirme sinyalini koyup da bunu unutmuş olmaları saçma geldi? inşallah benim arabada bir hata vardır, hepsi böyle değildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ysneke Y kullanıcısına yanıt
    Silecek tek sefer çalışıyor kolu sana doğru tek sefer ama çok kısa süreli çek bırak biraz uzun süre tutarsan 3 kez su ile çalışıyor.
  • Belki yazilmistir gormeyen vardir diye yaziyim. Arac hareket edince kapilarin otomatik kilitlenmesini istiyorsaniz orta konsolda bulunan kapi kilit tusuna 5-10 saniye basili tutarsaniz aktif olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Belki yazilmistir gormeyen vardir diye yaziyim. Arac hareket edince kapilarin otomatik kilitlenmesini istiyorsaniz orta konsolda bulunan kapi kilit tusuna 5-10 saniye basili tutarsaniz aktif olur.

Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler :)

• NightmareII N kullanıcısına yanıt
    eyvallah. bunu daha önce denedim ama çok çabuk su fışkırtma eğilimde benimki. arada bi sınır olmadığı için çok ince ayarlamak lazım. keşke üste ittirmeli yapsalarmış.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.