Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
104.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartal ASF den easy r stepway için 68800 teklif aldım çok kararsızım ne yapsam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Arkadaşlar merhaba,
    Yılbaşı kampanyasında Sandero Stepway'lerde indirim olur mu? Benzinli easy-R 63.300, Dizel easy-R 73.900 şuanda. Bunların benzinlisinin 56-57'ye, Dizelinin 62-63'e düşme ihtimali var mıdır? Yıl içerisinde satış rakamlarını tutturmak için iyi indirimler yapacaklarını varsayarsak?
    Kolay gelsin,

ben de indirirler diye beklerken 2 bin zam geldi, Aralıkta o 2 bini geri alırlar. 60 a bırakırlar aracı bence. Ancak aylardır şanzıman hakkında ikna olamadım, alıp almayacağım hala net değil...
  • 2017 makyajli sandero stepway var. Kendi doubke ekranina telefonu kablo ile baglayip mirror linki açıyorum. Fakat telefon dikey konumda iken duzgun gosteriyor. Yatay modta tam ekran olmuyor ufacik gosteriyor. Bunun çözümü nasıldır?

• 27 KASIM - 30 KASIM FİYAT LİSTESİ AÇIKLANMIŞ... STEPWAY DİZEL OTOMATIK 75.450, MANUEL DİZEL İSE 69.500...
  • Şu titreme olayı benzinlide mi oluyor yoksa dizelde de oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş

27 KASIM - 30 KASIM FİYAT LİSTESİ AÇIKLANMIŞ... STEPWAY DİZEL OTOMATIK 75.450, MANUEL DİZEL İSE 69.500...

1.5 dci manuel 60.350 aldım 3 ay önce :) cosmo mavi bayağı zam gelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandero Stepway 1,5 dci Easy-R 'ı 24 kasım 2017'de Antalya Zamanlar'dan 69.250TL'ye aldım.Fiyatı nedeniyle ÖTV indirimi aldıkları son 3 araçtan biri imiş. Bu hafta için yeni faturalı araçlarda fiyat artışı nedeniyle ÖTV nin artacağını ve yine zam beklendiğini söylediler. Necvox android sistem ve geri görüş kamerası için de 2.750TL ödedim.
    Stepne (15"), İlk yardım ve Trafik seti, yangın söndürücü bu fiyata dahil olarak teslim edildi. Araç beyaz, ancak Sandero modellerinde opak-metalik boya farkı yokmuş.
    Not: Tce 0.9 (benzin) Easy-R fiyatı da 61.500TL olarak verilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redeniz -- 29 Kasım 2017; 13:7:16 >
  • Arkadaşlar fark eden var mı bilmiyorum ama bu araçlarda ayaklarınızı bastığınız yer zamanla çöküyor yada soğuk nedeni ile mi bilmiyorum ama esneyip çukur oluşuyor.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Araç şanzıman bakımından opel-pejo çok daha iyi diyebilirim. Genel olarak yarı otomatiklerde ki sorun yokuş yukarı çıkarken kararsızlık. Ben 5 aydır 2 kez yaşadım bu durumu çok dikse manuele geçiş yapıyorum sıkıntı olmuyor.
  • Daha önce titreme olayı için servise gitmiştim.Yazılım atıldıktan sonra düzelme oldu.1 haftadır titreme katlanarak devam ediyor. Servise tekrar gideceğim muhtemelen parça değişimi yapılacak.
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Takipteyiz. Birde sizin araçta da paspasların olduğu bölge çukur oluyor mu çökme var mı? Tuhaf hiçbir ağırlık yok koyulmadı zaten sürücünün ayak bastığı yere ne konulabilir ki ama resmen çukur oluştu.
  • NightmareII N kullanıcısına yanıt
    Yok olmadı.Resim atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeRraN

Araç şanzıman bakımından opel-pejo çok daha iyi diyebilirim. Genel olarak yarı otomatiklerde ki sorun yokuş yukarı çıkarken kararsızlık. Ben 5 aydır 2 kez yaşadım bu durumu çok dikse manuele geçiş yapıyorum sıkıntı olmuyor.

bayiyi ikna edip uzun bir test sürüşü yaptım, şanzımanı beğenmedim. Yıllarca tam otomatik kullandıktan sonra belki bana farklı geldi ancak genel kanım yarı otomatik tam konforlu değildi. Dururken ve kalkarken beni rahatsız etti. Tam rahat hissedemedim. O yüzden vazgeçtim almaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Şu titreme olayı benzinlide mi oluyor yoksa dizelde de oluyor mu?

Titremeden kastınız nedir biraz açar mısınız bende benzinli easy-r var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysneke

tekrar tekrar denedim ama olmuyor. kolu kendime doğru 1 milim bile çeksem anında su fışkırtıyor.

Evet su fışkırıyor ama çok büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama bir üretim hatası olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Orijinalden alıntı: burnas

Merhaba. Easy r tce 90 da eco modda vites geçişlerini sakin kullanımda kaç bin devirlerde gerçekleştiriyor.? Benim aracımda ilk aldığımda 2000 devirde 12345 tamamına geçiyordu. Şimdi çok dengesiz. Bazen 2.vitese bile 2500 300 arası geçiyor

Yol durumuna göre değişiklik gösterir o yokuş ve inişlerde farklı olur ayrıca motor henüz soğukken ilk kalkış esnasındada yüksek devirlere çıkar bu değişken bir durum

Aynen öyle ben de bunu fark ettim özellikler sabahları soğuk olduğu zaman sanırım motoru daha çabuk ısıtmak için yüksek devirde atıyor vitesi, tabi bunların dışında gaza ne kadar bastığınız yol durumu vs de etkiliyor. Ama arkadaşın sorunu başka bir şey de olabilir. @burnas

• quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Arkadaşlar merhaba,
    Yılbaşı kampanyasında Sandero Stepway'lerde indirim olur mu? Benzinli easy-R 63.300, Dizel easy-R 73.900 şuanda. Bunların benzinlisinin 56-57'ye, Dizelinin 62-63'e düşme ihtimali var mıdır? Yıl içerisinde satış rakamlarını tutturmak için iyi indirimler yapacaklarını varsayarsak?
    Kolay gelsin,

Yanlış yöndendirmeyelim ama benim bildiğim az satılan modellerde genelde kampanya olur, sanderonun satışları nasıl bilmiyorum ama.
  • Sarsinti oluyo yaklasik 2dk suruyor. Zangir zangir titreme oluyo. Yazilim atildi bi zaman duzeldi tekrar basladi. Okudugum kadariyla yeni yilda yeni yazilim gelicek diye soyleniyormus titreme problemiyle servise goturenlere. Ay sonuna dogru goturucem bakalim ne denecek. Bendeki arac benzinli otomatik.

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Sarsinti oluyo yaklasik 2dk suruyor. Zangir zangir titreme oluyo. Yazilim atildi bi zaman duzeldi tekrar basladi. Okudugum kadariyla yeni yilda yeni yazilim gelicek diye soyleniyormus titreme problemiyle servise goturenlere. Ay sonuna dogru goturucem bakalim ne denecek. Bendeki arac benzinli otomatik.

Sadece ilk çalıştırmada mı yoksa trafikte de yapıyor mu? Bir de 2 dakika deyince araç dururken mi yoksa hareket halindeyken mi titriyor? Mesela bendeki de bazen titreme yapıyor ama her zaman değil o yüzden çok da rahatsız etmiyor. Devir 500 ile 1000 devir arasında gidip geliyor. Gerçi yalan olmasın ama son zamanlarda shell kullanıyorum bayadır titreme olmadı, daha önce opet kullanıyordum yapıyordu, tabi yakıt ile hiç alaksı da olmayabilir bilmiyorum.
  • Ozellikle hava sogukken yapiyor.Araci calistirdiniz yola cikicaksiniz sarsinti basliyor. Yolda dur kalklarda ayni sekil devam ediyor.2 dakika sonra normale donuyor. Yazin bikac saniye oluyor duzeliyor. Araci aldigimdan beri shellden aliyorum. Cok sikayet varki yazilim cikarilmis, 2018 subatta yeni yazilim gelicek denilmis. Ben servise goturdugumde yazilim atalim duzelmezse volan dislisi vites kutusu gibi seylerin degisecegini soylemisti servis calisani. Sarsintidan dolayi arabadan sogudum.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.