benim 4 kişilik bir ailem var 40 yaşındayım bana jetta corolla daha hoş geliyor hocam ağırbaşlılar tucson ve 3008 arasında tucsonun tasarımını sevdiğim gibi biraz daha sadelik istiyorum civic biraz daha sportif duruyor bana hitap etmiyor ama 20/25 yaşında biri olsam ikisinide almam gider fr paket 0 km leon alırım şerit takip anahtarsız çalıştırma vs en mantıklısı bu olurdu |
2017 model Vw Jetta vs 2017 Model Honda Civic ?? Sizce Hangisi ?? (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: erensatarhocam kusura bakmayında her şey ortada civici tüpsüz kullanın bakalım daha mı çok yakacak daha mı az ben civic kullandım havalandırma çıkışını ne sütunlarda ne de arkada görmedim bir fotoğraf çekerek paylaşırsanız sevinirim ayrıca bir arabanın hem konforlu hem yol tutuşunun olması c segment bir sedanda mümkün değil abartmayın ben zaten civicin yol tutuşu daha iyidir dedim kullanmasam bir tarafınızdan element uydurarak ... neyse saatli bomba şanzıman hakkında bir şey demiyeceğim babannemden yavaş olan cvt şanzımandan iyi olduğu kesin ben manuelciyim ama dsgnin ne kadar hızlı vites attığınıda bilmek lazım ... piyasası bitmiş yazınıza çok güldüm bu arada müzelik araba dediğin araç 2017 model ... her neyse vw karşıtları gelmiş yine iyi forumlar dilerim
Eren cvt babaannemden yavas diyerek cok boş yapmışsın. Biraz öğren öyle yorum yap. Video izle ve sonra yorumumu düzelt. Ha cvt kötü, dsg iyi diyorsan da istediğin paraya istediğin yerde pistte yarışırim dsg li arabanla stok 1.4 1.5. Ucuza gelmem ama söyleyeyim.
Aksini kanitlayacaksan kanıtla, ya da bilmiyormusum de geç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erensatarbenim 4 kişilik bir ailem var 40 yaşındayım bana jetta corolla daha hoş geliyor hocam ağırbaşlılar tucson ve 3008 arasında tucsonun tasarımını sevdiğim gibi biraz daha sadelik istiyorum civic biraz daha sportif duruyor bana hitap etmiyor ama 20/25 yaşında biri olsam ikisinide almam gider fr paket 0 km leon alırım şerit takip anahtarsız çalıştırma vs en mantıklısı bu olurdu
Şerit takip, anahtarsiz calistirma çoğu civic pakette mevcut. Donanım olarak civic cok üstün zaten. Yol tutuş, direksiyon hissi, güç hic girmedim, civic 2 gömlek üstün. Nereden biliyorum? 40bin kmdir rs kullanıyorum. Vw grubu ile yolda oyun oynuyorum. Ne viraj ne düzlük, yaklasamiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her iki aracıda aktif kullanıyorum.Konfor,serilik,yalıtım,işçilik Jetta lehine olsada ,Honda sürüşü daha keyifli bir araç.
öncelikle merhabalar ben civicte yok demedim zaten şerit takip ve anahtarsız çalıştırma var ama işin içine fiyatı katalım leon 231.00 tl civicin en uygun 0 km aracı şu an 285.000 TL liste fiyatı aradaki fiyat farkı belli zaten ayrıca sizin o civiciniz 182 hp 0/100 8.2 saniye 1.5 150 hp golf ile 0/100ü aynı peki sizce bunun nedeni ne şanzımanın hızından dolayı cvt şanzımanın yavaş olduğunu herkes biliyor hızlı olduğunu iddaa ediyorsanız sizin bileceğiniz iş civic iyice apaçi arabası oldu fd6 da olduğu gibi ... 2 gömlek üstün diyorsun civicin o muazzam ötesi kalitesi ile mi üstün oluyor yorumunuzu silin/düzeltin demişsiniz babannemden yavaş bu arada tekrardan belirteyim saygılar dilerim kaputu dalgalanan efsane yalıtımlı civiciniz ile hayırlı kazasız belasız yolculuklar dilerim...
-
Bence civic
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lpg uyumundan dolayı civic
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.GU -- 30 Mart 2021; 9:40:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: erensataröncelikle merhabalar ben civicte yok demedim zaten şerit takip ve anahtarsız çalıştırma var ama işin içine fiyatı katalım leon 231.00 tl civicin en uygun 0 km aracı şu an 285.000 TL liste fiyatı aradaki fiyat farkı belli zaten ayrıca sizin o civiciniz 182 hp 0/100 8.2 saniye 1.5 150 hp golf ile 0/100ü aynı peki sizce bunun nedeni ne şanzımanın hızından dolayı cvt şanzımanın yavaş olduğunu herkes biliyor hızlı olduğunu iddaa ediyorsanız sizin bileceğiniz iş civic iyice apaçi arabası oldu fd6 da olduğu gibi ... 2 gömlek üstün diyorsun civicin o muazzam ötesi kalitesi ile mi üstün oluyor yorumunuzu silin/düzeltin demişsiniz babannemden yavaş bu arada tekrardan belirteyim saygılar dilerim kaputu dalgalanan efsane yalıtımlı civiciniz ile hayırlı kazasız belasız yolculuklar dilerim...
Adminler işi gücü yok yazdıklarımı silmekle uğraşacak kadar aylakcilar.
Neyse tekrar özetliyorum. Cvt babanne vitesi ise istediğin yolda, pistte, yokuşta 20bin tl sine stok vosvosunla 0-200 yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O paralara düşük km iki araç da bulunmaz, temizleri 220 civarı
Passat yada civic
-
Dsg mi cvt mi burada önce buna karar vermek lazım
Sadece tasarım için konuşacak olursak bence civic daha güzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X