Şimdi Ara

2017 model Vw Jetta vs 2017 Model Honda Civic ?? Sizce Hangisi ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 tsı kullanıcısı olarak rahatlıkla diyebilirimki çekişle ilgili bir problem yaşamazsınız. Honda dışarıdan biraz daha albenili dursada benim tercihim jetta olurdu

• Jetta iyi güzel de bana göre devri bitti, başka bir alternatif bakın derim.

• İkisi de boş. Leon al sıfır km.
  • Atmosferik motorlu bir civic i jetta ile kiyaslamak bile hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin her 2 araçla da geçen yaz Mersin-Diyarbakıra gidip geldim.

Kesinlikle VW derim.

Yaşım 40 üzerinde olduğu için sanırım, uçak kokpiti gibi göğüs ve sert spor görüntü beni yoruyor.

Jetta daha konforluydu.

• Hiç düşünmeden 1.5 civic rs.

+sportif dizayn

+sportif sürüş

+ciddi performans farkı

+donanım + teknoloji

+dsg gibi patlama riski yok CVT'de.

=konfor

=yakıt

Yaşlı biri jetta alabilir, sportif isteyen civic.

• Herkese teşekkür ediyorum yorumlarında dolayı :)

• ismaildemirkol4600 İ kullanıcısına yanıt

Merhabalar benim şahsi fikrim Jettadır 1.4 125 bmt motor çok verimli yakıtı ve performansı çok tatmin eder 1.2 105lik motoru dahi turbo ve tork değerli sayesinde civicden az yakar daha iyi ivmelenir yıl olmuş 2021 atmosferik mi kaldı   civic de atmosferik motor var ve performansı yakıtı hiç memnun etmez tasarım konusuna gelince jetta daha ağırbaşlı aile arabası gibi duruyor civic daha sportif şekil diyebilirim ikiside aksesuara açık araçlar yol tutuşu civicin bir tık daha iyidir konforda jetta daha iyidir yalıtım olarak arada bariz volkswagen farkını hissediyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok ... iç genişlik olarak hemen hemen aynı diyebilrim yine ama jettanın comfortline paketinde dahi yarı deri koltuklar şık duruyor civicin kol dayama yerleri arkada çok ufak kalıyor kol boşta kalıyor arka yolcu için bence küçük ama önemli bir detay + jettada arkada havalandırma ve 12v çıkış var yine ufak ama önemli bir detay civicin bagajı 520 litre jettanın 510 fakat civicin bagajına bakarsanız çok çıkıntılar var kullanışlı değil ve boş ve orta paketinde bagajdan açma olmaması çok üzücü bence 2017 bir araçta gidip içerden açmanız lazım sadece dışarıdan açamıyorsunuz vs çoğu arkadaşın dediği gibi jetta daha mantıklı olacaktır benim fikrim

• Ben olsam ikisi arasından Jetta alırdım. Ama bayide 185 bin bandına Corolla Megane bulabillirken ikiside mantıksız.

• sıfır corolla varken önü golf arkası passat meksika üretimi bir jetta listemde olmazdı... keza durduğu yerde göçen tazyikli suyla boyası dökülen apaçi tasarım bir civicte almazdım..

• Sadece TSI motor bile tercih için yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: erensatar

Merhabalar benim şahsi fikrim Jettadır 1.4 125 bmt motor çok verimli yakıtı ve performansı çok tatmin eder 1.2 105lik motoru dahi turbo ve tork değerli sayesinde civicden az yakar daha iyi ivmelenir yıl olmuş 2021 atmosferik mi kaldı   civic de atmosferik motor var ve performansı yakıtı hiç memnun etmez tasarım konusuna gelince jetta daha ağırbaşlı aile arabası gibi duruyor civic daha sportif şekil diyebilirim ikiside aksesuara açık araçlar yol tutuşu civicin bir tık daha iyidir konforda jetta daha iyidir yalıtım olarak arada bariz volkswagen farkını hissediyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok ... iç genişlik olarak hemen hemen aynı diyebilrim yine ama jettanın comfortline paketinde dahi yarı deri koltuklar şık duruyor civicin kol dayama yerleri arkada çok ufak kalıyor kol boşta kalıyor arka yolcu için bence küçük ama önemli bir detay + jettada arkada havalandırma ve 12v çıkış var yine ufak ama önemli bir detay civicin bagajı 520 litre jettanın 510 fakat civicin bagajına bakarsanız çok çıkıntılar var kullanışlı değil ve boş ve orta paketinde bagajdan açma olmaması çok üzücü bence 2017 bir araçta gidip içerden açmanız lazım sadece dışarıdan açamıyorsunuz vs çoğu arkadaşın dediği gibi jetta daha mantıklı olacaktır benim fikrim

Turbo benzinli bir motor, 1.6 tüplüden nasıl daha az yakar diye idda edilebiliyor aklım almıyor. dizeller bile rekabet edemiyor ekonomi konusunda. Bazıları acımasızca dalga geçiyordu "yakıt üreten tiesay" diye hak veriyorum artık. civic süspansiyonunu görmemişlerin konfor+yol tutuş kıyası yapmaması gerekiyor. Ayrıca civiclerde de arka havalandırma var, koltuk altlarında(bilmeden yoruma+1), Neyse jettaya "genç", yeni corollaya "yaşlı arabası" diyen konu sahibinin yanında çok da sırıtmıyor tabi. Ben ikisini de almazdık. saçma pahalılar, artı olarak piyasası bitmiş, saatli bomba şanzımana sahip, müzelik jetta hiç alınmaz.

• sancar10 kullanıcısına yanıt

hocam kusura bakmayında her şey ortada civici tüpsüz kullanın bakalım daha mı çok yakacak daha mı az ben civic kullandım havalandırma çıkışını ne sütunlarda ne de arkada görmedim bir fotoğraf çekerek paylaşırsanız sevinirim ayrıca bir arabanın hem konforlu hem yol tutuşunun olması c segment bir sedanda mümkün değil abartmayın ben zaten civicin yol tutuşu daha iyidir dedim kullanmasam bir tarafınızdan element uydurarak ... neyse saatli bomba şanzıman hakkında bir şey demiyeceğim babannemden yavaş olan cvt şanzımandan iyi olduğu kesin   ben manuelciyim ama dsgnin ne kadar hızlı vites attığınıda bilmek lazım ... piyasası bitmiş yazınıza çok güldüm bu arada müzelik araba dediğin araç 2017 model ... her neyse vw karşıtları gelmiş yine iyi forumlar dilerim

• quote:

hocam kusura bakmayında her şey ortada civici tüpsüz kullanın bakalım daha mı çok yakacak daha mı az ben civic kullandım havalandırma çıkışını ne sütunlarda ne de arkada görmedim bir fotoğraf çekerek paylaşırsanız sevinirim ayrıca bir arabanın hem konforlu hem yol tutuşunun olması c segment bir sedanda mümkün değil abartmayın ben zaten civicin yol tutuşu daha iyidir dedim kullanmasam bir tarafınızdan element uydurarak ... neyse saatli bomba şanzıman hakkında bir şey demiyeceğim babannemden yavaş olan cvt şanzımandan iyi olduğu kesin   ben manuelciyim ama dsgnin ne kadar hızlı vites attığınıda bilmek lazım ... piyasası bitmiş yazınıza çok güldüm bu arada müzelik araba dediğin araç 2017 model ... her neyse vw karşıtları gelmiş yine iyi forumlar dilerim

Öncelikle "bi tarafından element uydurma..." lafını aynen iade ediyorum. bu bile nasıl bir terbiye yoksunu ergenle karşı karşıya olduğumu gösteriyor. Otonobil, motor filan aşar seni, bence sen sıcak fırsatlarda filan takıl.

-Kaç tane 1.6 civici tüpsüz kullanan var? benzinli tiesayın, lpg'li bir motordan az yakacağı saçmalığını savunurken bu tarz durumlara düşebilirsiniz.

-Havalandırma zeminde, koltuk kablolarının çıktığı yerde, çinliler kapak bile satıyor çıkışı için; https://www.hizliresim.com/SadLIp

-Hem civic hem de yeni kasa corolla çok konforludur(pek çoklarına göre sınıfının en konforluları), tam bağımsız süspansiyonlarıyla çok güzel yol tutarlar, üstelik her ikisi de c segmentidir. bilgi olmayınca ve kendi görmeyince imkansız zannediyor.

-Garantisi bitmiş dsg'nin daha iyi bir şanzıman olduğunu ulu orta ilan etme, oğlana çevirirler adamı. şikayet var'a ufak bir göz at filan hiç demiyorum.

• sancar10 kullanıcısına yanıt

öncelikle yaşım 40 saygılar bolca araba kullandım civici tüpte kullanırken benzin performansını vermez ayrıca ben benzin için konuşuyorum lpg umrumda olmaz benzinde kullanırsanız çok rahat 8/9 litreleri görebilirsiniz

havalandırma nedendir bilmiyorum ama aşırı saçma bir yere konulmuş eğilip baksam görürdüm belki onun ne etkisi olacak acaba  

ayrıca da ben civic ve corollaya zaten c segment dedim b ve ya d demedim yine nasıl okudunuz yazıyı bilmiyorum bilgim çok şükür var beni kendiniz ile karıştırmayın jettaya hiç binmeyip rastgele etrafta kötülemek güzel tabiiki saygı duyarım  yeni corollayı değil fakat civici kullandım yol tutuşu gayet güzel konforuna aynı şeyi diyemeyeceğim

corolla civic ve jettaya binip yalıtım farkını hissetmemenizde enteresan olmuş açıkçası  

burda haklı olduğunuz 2 konu var 1.si dsg nin arıza mevzusu burda haklısınız fakat cvtden hızlı olduğuda bir gerçek 2. ise ikisininde fiyatları çok uçmuş genç olsam ikisinide almam gider leon alırım iyi forumlar dilerim tavanı göçüp kaputu dalgalanan mükemmel ötesi yalıtımlı civiciniz ile iyi akşamlar dilerim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sancar10

Öncelikle "bi tarafından element uydurma..." lafını aynen iade ediyorum. bu bile nasıl bir terbiye yoksunu ergenle karşı karşıya olduğumu gösteriyor. Otonobil, motor filan aşar seni, bence sen sıcak fırsatlarda filan takıl.

-Kaç tane 1.6 civici tüpsüz kullanan var? benzinli tiesayın, lpg'li bir motordan az yakacağı saçmalığını savunurken bu tarz durumlara düşebilirsiniz.

-Havalandırma zeminde, koltuk kablolarının çıktığı yerde, çinliler kapak bile satıyor çıkışı için; https://www.hizliresim.com/SadLIp

-Hem civic hem de yeni kasa corolla çok konforludur(pek çoklarına göre sınıfının en konforluları), tam bağımsız süspansiyonlarıyla çok güzel yol tutarlar, üstelik her ikisi de c segmentidir. bilgi olmayınca ve kendi görmeyince imkansız zannediyor.

-Garantisi bitmiş dsg'nin daha iyi bir şanzıman olduğunu ulu orta ilan etme, oğlana çevirirler adamı. şikayet var'a ufak bir göz at filan hiç demiyorum.

Alıntıları Göster

bu arada 2009 2011 2013 corollam oldu burda soru corolla vs jetta değil civic vs jetta bunuda belirtmek isterim ...

• ismaildemirkol4600 İ kullanıcısına yanıt
    Her 2 arabayıda kullandım.. yalıtım, serilik derseniz jetta, iç mekan ferahlığı, sürüş keyfi , sağlamlık derseniz civic derim. Yol tutuş ve güvenlikte ikiside eşittir benim gözümde.. Karar sizin..
  • quote:

öncelikle yaşım 40 saygılar bolca araba kullandım civici tüpte kullanırken benzin performansını vermez ayrıca ben benzin için konuşuyorum lpg umrumda olmaz benzinde kullanırsanız çok rahat 8/9 litreleri görebilirsiniz

havalandırma nedendir bilmiyorum ama aşırı saçma bir yere konulmuş eğilip baksam görürdüm belki onun ne etkisi olacak acaba  

ayrıca da ben civic ve corollaya zaten c segment dedim b ve ya d demedim yine nasıl okudunuz yazıyı bilmiyorum bilgim çok şükür var beni kendiniz ile karıştırmayın jettaya hiç binmeyip rastgele etrafta kötülemek güzel tabiiki saygı duyarım  yeni corollayı değil fakat civici kullandım yol tutuşu gayet güzel konforuna aynı şeyi diyemeyeceğim

corolla civic ve jettaya binip yalıtım farkını hissetmemenizde enteresan olmuş açıkçası  

burda haklı olduğunuz 2 konu var 1.si dsg nin arıza mevzusu burda haklısınız fakat cvtden hızlı olduğuda bir gerçek 2. ise ikisininde fiyatları çok uçmuş genç olsam ikisinide almam gider leon alırım iyi forumlar dilerim tavanı göçüp kaputu dalgalanan mükemmel ötesi yalıtımlı civiciniz ile iyi akşamlar dilerim ...

Tarafsız biri olarak okusam dediklerine ikna olmazdım.

Hem konforlu hem iyi yol tutan c olmaz dedin, örneği koydum karşına, gık diyen de çıkmaz muhtemelen.

tiesay daha az yakar dedin, 1.6 lpg dizelden bile az yakıyor diyince "ben benzinde dedim" diye liseliye bağladın.

arka koltuklar için havalandırma yok dedin, fotoğrafı koyunca karşına "ama işe yaramıyordur o" diye çark ettin.

dsg'nin tek avantajı hızlı olması ki caponun yeni cvt'leri de öyle yavaş değil(şanzıman geçişler 9:40 bu arada videonun devamı; c sınıfının en konforlu yürüyenine sahip aracın, soğuk hava+erimiş kar suyu+bozuk zemin+dandik turanza lastiklere rağmen ilginç yol tutuşu hakkında da fikir verebilir);

Not: hondacı değil toyotacıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sancar10

Tarafsız biri olarak okusam dediklerine ikna olmazdım.

Hem konforlu hem iyi yol tutan c olmaz dedin, örneği koydum karşına, gık diyen de çıkmaz muhtemelen.

tiesay daha az yakar dedin, 1.6 lpg dizelden bile az yakıyor diyince "ben benzinde dedim" diye liseliye bağladın.

arka koltuklar için havalandırma yok dedin, fotoğrafı koyunca karşına "ama işe yaramıyordur o" diye çark ettin.

dsg'nin tek avantajı hızlı olması ki caponun yeni cvt'leri de öyle yavaş değil(şanzıman geçişler 9:40 bu arada videonun devamı; c sınıfının en konforlu yürüyenine sahip aracın, soğuk hava+erimiş kar suyu+bozuk zemin+dandik turanza lastiklere rağmen ilginç yol tutuşu hakkında da fikir verebilir);

Not: hondacı değil toyotacıyım.

Alıntıları Göster

hem mükemmel konfor sunup hem mükemmel yol tutuşu mümkün değil civicte dediğim gibi kullandım benim fikrim budur mesela focus mk3.5 çok güzel direksiyon tepkimesine sahip mükemmel bir yol tutuşu sunuyor değil mi buraya kadar her şey güzel fakat konfor kısmına gelince en ufak kasiste bile ne olduğunu zaten biliyorsunuzdur c segment araç illaki bir şeyden feragat etmek gerekli normal karşılarım

1.4 TSI JETTA 0/100 9.6 saniye 1.6 ECO CIVIC 11.6 SANİYE yakıt tüketim verileri halada diyorum benzinde kullanıldığında civic her şekilde daha çok yakıyor ben sürekli lpg de kullanırım diyorsan senin bileceğin iş motor ömründen çalabilirsin

arka koltuklarda ben incelediğimde görmemiştim ayrıca hiç bir inceleme videosundada denk gelmedim bilmemem gayet normal her şeyi bileceğiz diye bir kural yok  yine diyorum o havalandırma orda ne işe yarayacak ayağını mı soğutacak işe yaramadığını hala da düşünüyorum

benim corollaya karşı bir şeyim yok sevdiğim araç 3 farklı corollam 2 tane yarisim oldu memnun kaldım sorunsuz araçlar fakat başlığa bakarsanız civic vs jetta denilmiş jetta vs corolla denilmemiş değil mi ayrıca orta pektinde bile bagajı içerden açmak güzel bir işkence olsa gerek civic vs corolla denseydi ona göre konuşurduk zaten

jettanın yol tutuşuda gayet iyidir 2016/17 corolla ile karşılaştırır isek daha iyidir hatta benim düşüncem bu son çıkan corolla zaten ülkemize gelmeyen mk7 kasa jettanın rakibi olduğu için ikisi arasında bir yorum yapamayacağım amerikada r line jetta şu an 25.000 dolara satılıyor diye biliyorum ne yazık ki yurt dışına çıkmadığım için deneme şansım olmadı yeni corollanın tasarımı benim hoşuma gidiyor gayet şık iç mekanda kullanılan malzemeler hariç güzel duruyor

not : bende eski toyatacıyım saygılar  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.