Ülkede güvenecek doktor kalmamış...
Öncelikle herkese iyi formlar ve iyi akşamlar arkadaşlar...
Sizde başımdan geçenleri kısa bir şekilde anlatacağım arkadaşlar. Bunda 7-8 ay önce bel ağrım vardı, bel ağrısı da ayağıma vuruyordu topallamaya başlamıştım. Özelde bir doktor önerdiler Fizik Tedavi için muayene ol diye, gittim ve doktor sende 3 tane bel fıtığı var dedi, ağırlık vs kaldırma dedi. İstersen çok ağrırsa fizik tedavi yapalım dedi sonrasında ağrı kesici verdi yolladı. İşim gereği ne ağırlık kaldırırım ne ayakta çok dururum ne de çok otururum. Kafama sinmedi bu dedikleri 1-2 ay sonra başka doktora gittim muayene etti baktı etti, senin bir şeyin yok dedi, yine bu doktora özelde başka hastanede araya hal hatır sokmadan randevu almak imkansız nerdeyse.... Şöyle böyle derken biraz daha zaman geçti devlete gittim o da baktım filmlere sende dedi sinir sıkışması var fizik tedaviye git dedi bundan sonra iyice işkillenmeye başladım , 3 doktora gidiyorum 3ü de farklı şey söylüyor... Sonra özel muayenesi olan başka doktora gittim yine fizik tedavi filmlere baktım sende bir şey yok dedi... Tamam birşey yok dedim siz 4. doktorsunuz dedim herkes farklı bir şey söylüyor dedim kan tahlili yaptırmamı söyledi geçen hafta yaptırdım ama daha götürmedim... Sonra bir arkadaşım var kayseri de kardeşi var sakat onu fizik tedaviye götürürler haftanın 3 günü ona söyledim, bu gittiğimiz fizik tedavici çok iyi benim amcam sırt ağrısından yatalak kalmaya başlamıştı, iyileştirdi dedi. Dedim bi de bunu deneyim filmleri attım arkadaşıma, kardeşini götürdüğünde bahsetmiş söylemiş sonrasında filmlerime bakmış. Bu sırtına önceden bir darbe almış kan uyuması gibi bir şey toplanmış o da sinirleri sıkıştırıyor demiş. Nörolojiye gitsin demiş. Toplam 5 doktora gittim ama elle tutulur bir sonuca ulaşamadım. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten ayağım bazen öyle ağrıyor ki topallayarak yürüyorum. Beni tanımayan biri olsa der ki görse sakat herhalde der yani. Şuanlık ağrım azaldı baya ama ağrıyor yine koşmak istesem koşamıyorum . Ağrım olmasına rağmen adam akıllı bir teşis koyulamıyorum böyle bir saçmalık görmedim yani...
Opel Corsa 1.3 Dizel 2011 aracımda Devir Sorunu
Opel Corsa 1.3 Dizel 2011 aracımda Devir Sorunu yaşıyorum bazen. Şöyle bir problem oluyor şehir içi yok olmuyor ama 100 km üstü uzun yollarda daha çok oluyor, sorun şöyle misan 4. viteste 90 la gidiyorum devirde 2000 de gaza bi basıyorum devir 2200 oluyor bir anda motor bağırıyor devir geri düşüyor sonra gidiyor. Bu nerden dolayı olabilir ? Bu araçlarda triger zinciri var zincir sesi de gelmiyor, kayışta var mı bilmiyorum. Şehir içi bu problem çok olmuyor nadir oluyor. Aracı ben 155bin km de aldım şuan 220 oldu ne zincir nede başka birşey değiştim servise götürmeyi düşünüyorum ama problemi çözemedim bakımlar 10bin km de değil 8-9 bin arasında yaptırırım bakımlarına da önem veririm ama sorunu anlamadım :(
2011 model opel corsa aracım var. Araç yaklaşık 3-4 aydır uzun yolda arıza lambası yakıyor. Araç üzerinde ingiliz anahtarı olan ... Araç yola çıkınca 50-100km arası gidince lamba yanıyor biraz sonra sönüyor, bazen 5 - 10dk yanıyor sonra 30-40 dk yanmıyor kafasına göre.... Kısa mesafelerde sorun olmuyor. Servisi aradım durumu anlattım lamba yanınca getirin diyor. Lamba uzun yolda yanıyor ve durunca lamba da sönüyor. En son yandığında yavaşladım durdum 3-4 saniye sonra lamba da söndü fakat lamba yanarken sanki motordan fan sesi gibi bir ses geliyordu... Sizce bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba iyi formlar diliyorum
Bir arkadaşım 180-200k bandında araba alacak, km düşük temiz bi araç istiyor, 2017 model Jetta mı yoksa 2017 model Honda Civic mi sizce ?
Yılda 10k km yapan çok yol yapmayacak o yüzden kmsi düşük araç istiyoruz.
Jettanın benzinli ile dizeli arasında 15-20k gibi bi fiyat farkı var minumum ...
Sizce tercihiniz hangisi olur ne sebepten dolayı ?
Yorumlarınız benim için önemli
Kendi Yorumum : Dış aksesuar olarak honda bir adım daha önde ama jetta alınacaksa da benzinli alınması tercihim çünkü dizel araç biraz daha pahalı.. Sıcak yerde bulunduğumuzdan dolay tsi 1.4 motoda klima açınca çekişi çok etkileyebeilir.. Benim tercihim civic olur gibi hem biraz daha sportif hem de fabrika çıkışı hem benzin hem lpg ama jetta da fena değil gidişi çok dha iyi benzinlinin . Kafamız çok karışık konfor olarak bilgim yok kullanan arkadaşların yorumlarına tercihine açığız
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.083 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası