Şimdi Ara

2017 Q1 | Türkiye'nin en F/P sistemi! #Düşük Bütçe Dostu# GÜNCELLENDİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
18
Favori
14.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek siteden sipariş geçmek istiyorum, nereyi tavsiye edersiniz?

Sistemi kurup, kullananlar ne diyorsunuz ekran kartı seçiminde?
    1050ti - 460/470/480 hangisi alınmalı?
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    1050ti var bende herşey tıkırında :)
  • Thema nickli arkadaş bu sistem ile çok darboğaz olduğunu söylüyor??

Anakart olarak kaby lake uyumlu ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Hocam Hepsiburada da 4gb versiyon 603 lira sepette bu ürün hakkında yorumlarınız nedir?

http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-ti-4g-oc-p-HBV0000023AGJ

• Arkadaşlar daha önce darboğazdan bahsetmiştim gta5 için , highde 40-60 arası gpu kullanıyordu, şimdi ayarları fulledim ne varsa açtım sadece gölgeleri kapadım , ben gereksiz görüyorum gölgeleri ve sistemi aşırı yoruyor, dediğim ayarları yaptıktan sonra gta5 gpu kullanımı %95 üstü devamlı , sistemi düşünenler kendi çektiğim için videomuda ekliyorum. Battlefield 1 i ultra ayarlarda % 99 gpu kullanımı ile en az 50 fps de oynadım bitirdim. Resident evil 7 de pek performans alamadım , ne ayar denediysem performans alamadım, gpu yine 40-60 arasıydı, farcry primal en yüksek ayarlarda gpu %99, 60 fps civarları. Şuan için memnunum ben.

Youtube'da görüntü kalitesi baya düşük gösteriyor, ilk defa video attım youtube a belki bi ayarı vardır bilemiyorum, ama oynarken görüntü kalitesi baya iyi zaten very high bundan yüksek görüntü kalitesi yok:) sadece monitorum biraz eski enfazla 1440*900 destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 25 Şubat 2017; 13:11:18 >

• Benim butcem 1000 max (cok cok zor cikarim) 1150 nasil bir sistem yapalim apu mu yoksa r7 240 ile mi sadece cs go icin (pc guclendikce kalite oyunlara gecis yaparim)

• Konu güncellendi.
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Yani darboğaz hala devam ediyor mu bir sıkıntısı yok mu sistemin bende almayı planlıyorumda
  • Bu sistem beni üzer mi dostlar?

GTA5 CSGO ETS2 Oynayacağım oyunlar aynı zamanda canlı yayın yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Bu sistem beni üzer mi dostlar?

GTA5 CSGO ETS2 Oynayacağım oyunlar aynı zamanda canlı yayın yapıyorum.

Canlı yayını unut. Bu işlemci anca oyunu oynatır. Multitasking yaparsan ölüm.
    Şu Laptop nasıldır hocam? Bellek slotu 1 olarak gözüküyor yani ram takviyesi yapılamaz mı ilerde? Yada hhalihazırda ki rami çıkarıp yerine 8 yada 12 takılamaz mı?

Teşekkürler

• Yok mu bize yardim eden :( apu mu toplayim yoksa r7 240 tabanli intel pc mi butce 1000 max 1150 1200

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur C.

Yok mu bize yardim eden :( apu mu toplayim yoksa r7 240 tabanli intel pc mi butce 1000 max 1150 1200

Konudaki sistemin ekran kartını R7 240 yapın, hdd'den kısın. O şekilde bir sistem toplarsınız.
  • O değilde dolar düştükçe bütçe fiyat artmış
  • Peki bios update yapmadan kullanılacak bir f/p kart yok mu ? Alternatif olarak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

Peki bios update yapmadan kullanılacak bir f/p kart yok mu ? Alternatif olarak yani.

Bios update istemiyen en alt seviye B250'ler var. Onlar da 300 TL altına bulmak imkansız gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 27 Şubat 2017; 16:1:8 >
  • IcemanTURK kullanıcısına yanıt
    yapan yerler var hocam güncellemeyi hiç dert etmeyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: Onur C.

Yok mu bize yardim eden :( apu mu toplayim yoksa r7 240 tabanli intel pc mi butce 1000 max 1150 1200

Konudaki sistemin ekran kartını R7 240 yapın, hdd'den kısın. O şekilde bir sistem toplarsınız.

Peki hocam mesela ekran karti almasam intel hd graphics ile idare edip sonradan rx460 gtx 1050 gibi orta seviye kart alsam mantikli bir hamle mi olur zaten cs go oynayacam cogunlukla

Hocam ben sizin sisteminize ek olarak

1-Ekran kartı olarak gtx 1050 ti modelini

2.128gb SSD düşünüyorum

Bu sisteme bu donanımları almak israfmi olur yoksa değer mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammettuncer

Hocam ben sizin sisteminize ek olarak

1-Ekran kartı olarak gtx 1050 ti modelini

2.128gb SSD düşünüyorum

Bu sisteme bu donanımları almak israfmi olur yoksa değer mı?

Değer
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.