Şimdi Ara

2017 Sportage 2 airbag!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Celik Motor Iletisim Merkeziyle 3 kez görusme yaptım.

Israrla donanimlari Celik Motorun belirlemedigi arac fabrikadan uretildigi sekilde geliyor dedi.

Ben de öype sey olmaz, distribitor ne istiyorsa onu alabilmeli dedim.

Piyasada C-SUV segmentinde 2 airbagli baska bir örnegi yok dedim. Dusterın bile en bos versiyonunun 4 airbagli oldugunu ifade ettim.

Kisacasi yaziklar olsun dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu güncel tutalım. Ikinci elde bircok kisi magdur oluyor hâlâ.

2011den bu yana 6 airbagli Sportageler, 2017 model yilinda,

Comfort

Consept

Consept Plus donaninlar 2 airbagli

Sadece Comfort Plus GP ve Premiumlar 6 airbagli

2018 modellerde ise bu skandal giderildi ve artik hepsi 6 airbagli

• Adamlar bizi çözmüş

• Konu yeni açılmış sandım ama sonra farkettim. Kia'nın hatasını düzeltmesi güzel olmuş, sonuçta 1 hava yastığının maliyeti ne kadar Allah aşkına?
  • yakında hiç koymayadabilirler fiyat artışları böyle devam ederse.
    göğüsün içinden hıyar çıkar
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek, airbag montajına girmeden transit geçen aracın bile tüm üretim maliyetini düşürmeye katkısı var. Seri üretimde her vidanın maliyeti tartılır, her araca yapılan işlem toplam maliyeti etkiler ki koltuk ve tavan airbaglerinin de tek başına maliyeti gayet yüksektir.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Kia geçtiğimiz temmuz ayında fazladan 4 hava yastığı için 1000TL fiyat farkı istiyorsa o kadar da yüksek olmamalı diye düşünüyorum. Ya zararına veriyorlar ya da 2 hava yastıklı modelin fiyatı olması gerekenden daha pahalı.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    1000tl fark tüketiciye havayastıkları konulması neticesinde yansıtılan kısmı. Hava yastığı kullanmamanın maliyeti onlar için totalde çok daha düşük olabiliyor. Tamamen işin üretim kısmı ile ilgili konular.
  • ben olsam 101 binlik aracı alırım , 2 hava yastığı kalsın , diğer hava yastıklarını da sıfır diye satasam , araç 100bin den daha ucuza gelir... Kafanı kullan Türk milleti
  • Konu epeydir güncel tutulmadığı için, 2.elde birçok kişi airbagler tam sanarak satın aldı muhtemelen.
    İşin kötüsü galericiler de bilmeden ilan açıklamalarına "yan perde airbag vs" full olarak yazıyor.

Konuyu güncel tutalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 16 Ağustos 2020; 6:14:24 >
  • Cerato'nun da en fullu haric diğer tüm paketleri 2 airbagliydi 2017 modelinde. Yeni modelleri nasil bilmiyorum.

• Carsever kullanıcısına yanıt

Bende bakıyorum kafam allak bullak, kimse bilmiyor, birde hız sabitleyici muaama...var mı yok mu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.