Şimdi Ara

2017 temmuza bir mesaj bırak. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
25
Favori
10.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi oldu sana, 9 ve 10. sınıfta hiç matematik geometri bakmadın sosyaline güvendin şimdi kim bilir neredesin. Bu sana ders olur umarım üniversitede elinden geleni yaparsın. Seneye mi kaldın acaba bak o da olabilir. Git bir köşede öl artık.
  • Hedef 20k olucak mı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula ahmet umarım bir yeri kazanmışsındır İstanbul'da yoksa peder bey eline verecek haberin yok.
  • 2017 temmuza kadar ulke kalmaz
    Özgeye noldu?
    Hani?Geldi mi o istedigin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 1 Ekim 2016; 23:46:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben taşkışla yı alırım ya da taşkışla beni

• Pişman mıyım?

• Oldu mu?

• 2017'de bir arkadaş bana mesaj atarmı ? Ben unuturumda ..
  • umarım mezuna kalmamışımdır, 2017de temmuzda mutlu bir tebessümle okurum bunu inşallah
  • İTÜ uçak oldu mu? Olduysa küçük bir interrail için hazırlıklara başla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala mı bir şeyler eksik. O kızı bul da o zaman

• 06.11 Once dersle sonra kizla ilgilenmissindir umarim :)

01.09 Edit: her dk kizi dusunmeyi birak once ders dedim sana :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGermanEngineer_99 -- 9 Ocak 2017; 8:10:37 >
  • Staj ne oldu. Diger surekli hedefler amaca ulasti mi?
  • Nerdesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başardın mı ?

• mission accomplished dimi

yılmadın sabrettin bütün güzel şeyler beklemekten sonra gelir çünkü biliyodun :) sınavın bitti :)

çoook müko rahat bir tatil geçiriyorsun :D
    inşallah cümlemizi içinde seninde hakkında hayırlısı olmuştur ve ilerde de olsun :)

gitmediğin yerler(D) için pişman değilsin dimi , afferin be sanaa
    umarım şimdi yüzünde kocaman bir tebessüm vardır , her şey dualarındaki gibi olmuştur umarım , iki sınavında hayırlısıyla bitmiştir inşallah, görüşürüzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam Bir Kapalı Kutu

Boğaziçi bilkent ee makine endustri
    Odtü ee biri tuttu mu acaba yoksa tıp mı seçtin ?
    Cerrahpaşa Hacettepe Çapa Marmara Ege tıp da olur ya da aile baskisiyla uludag mı? Ya da tıp da tutturamayip mezuna mi kaldın ? Hedef 400 ama 3400 hissediyorum. Calismam lazim ama su an forumda dolaniyorum.Niye ders calismadin diye bana bir agiz kufur ediyosun suan. Ama elimden gelenin en iyisini yapicam sana soz veriyorum. Daha iyisi en iyisi olacagim. Su an netlerm 117-140 6 ay sonra ne olacak acaba. Neyse buraya kadar herkes sıkılıp bırakmıstır artık basbasayiz. Aynur da olmadi. Bunu 6 ay onceden biliyodum ama kan beyne pompalanmiyo tabi yine kosuyoz pesinden. O salak duygularin hala seni esir mi ediyor yoksa astin mi artik bazi seyleri. Lys seni ileri cekti demi. Simdi zor geliyo cok konu var. Bu arada artik rahatsin. Planlarini biliyorsun gerisi sende. Iste mi calisican tatile mi gidicen sen bilirsin. Bu arada 196 olabildin mi? Olsun hala iyisin. Etrafimda insanlar var tabi ama hepsi onemsiz gelecegine gore. Onlari feda etmek zorundayim. Umarim 6 ay onceye baktigimda bir pismanligim olmamistir. Neyse benden simdilik bu kadar. Hadi gorusuruz. Bence ygs 148 net lys ile de ilk 1000 yaparsin. Olmadiysa da sikma canini sonucta tip okucan. Lig tahminim de 1 fener 76 2 besiktas 72 3 galatasaray 65.

Sonuncu söylediğin gerçekleşmeyecek hocam.Umarım istediğin yeri kazanırsın ama fenerle ilgili hayallerini gerçekleştiremezsin 😄😄

• İstediğin üniversiteyi kazandın mı? İki sene emek verdin, emeklerinin karşılığını alıyor musun? Ayrıca yazın mac fit spor salonuna gidip çıkışta Leylanın yanına gidip yüzüne karşı açılacak mısın? Spor salonundan çıkıp elinde telefon forumda dolaşırken bu yazdığını mı okuyorsun? Hayallerin gerçekleşti mi? Öyleyse ne sıkıntılardan geçtiğini düşün.Düşün ki asla nankörlük yapma sen bu günlerden geldin ve kendini ödüllendir mutlu ol.Umarım bu yazdıklarımı gülerek okuyorsundur.Şimdi bir sigara al eline ve hayatında içtiğin en anlamlı sigara olsun.

• Dirit hissesi kac oldu?2 lira olduysa arabayi aliyorum.

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Hedeflerimiz aynı dostum inşallah 2 DH li olarak gireceğiz bölüme

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.