Şimdi Ara

2017 temmuza bir mesaj bırak. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
25
Favori
10.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Odtü ee biri tuttu mu acaba yoksa tıp mı seçtin ?
    Cerrahpaşa Hacettepe Çapa Marmara Ege tıp da olur ya da aile baskisiyla uludag mı? Ya da tıp da tutturamayip mezuna mi kaldın ? Hedef 400 ama 3400 hissediyorum. Calismam lazim ama su an forumda dolaniyorum.Niye ders calismadin diye bana bir agiz kufur ediyosun suan. Ama elimden gelenin en iyisini yapicam sana soz veriyorum. Daha iyisi en iyisi olacagim. Su an netlerm 117-140 6 ay sonra ne olacak acaba. Neyse buraya kadar herkes sıkılıp bırakmıstır artık basbasayiz. Aynur da olmadi. Bunu 6 ay onceden biliyodum ama kan beyne pompalanmiyo tabi yine kosuyoz pesinden. O salak duygularin hala seni esir mi ediyor yoksa astin mi artik bazi seyleri. Lys seni ileri cekti demi. Simdi zor geliyo cok konu var. Bu arada artik rahatsin. Planlarini biliyorsun gerisi sende. Iste mi calisican tatile mi gidicen sen bilirsin. Bu arada 196 olabildin mi? Olsun hala iyisin. Etrafimda insanlar var tabi ama hepsi onemsiz gelecegine gore. Onlari feda etmek zorundayim. Umarim 6 ay onceye baktigimda bir pismanligim olmamistir. Neyse benden simdilik bu kadar. Hadi gorusuruz. Bence ygs 148 net lys ile de ilk 1000 yaparsin. Olmadiysa da sikma canini sonucta tip okucan. Lig tahminim de 1 fener 76 2 besiktas 72 3 galatasaray 65.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çalışma nasıl gidiyor hangi konular kaldı ?

• İnsallah hukuk kazanmışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert0846 -- 1 Ekim 2016; 19:10:13 >
  • Naptın hacı dayı oldu mu bizim iş?
  • Inş ygs ve lys dende 400 alip sezonu kapatmişsindir ve kopuyosundurrr

• Mezun yolları gözüktü mü ha? kazanamadın demi tıbbı ben demiştim. ağlama canım benim ağlama 2018 de inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Güzel bir üni kazandım ve amerikaya gitme hayallerimi adın adım devam ediyorum hayatımdaki yanlış insanları terk edip daha doğru kişilerle hayatıma devam edicem

+1 düşündüklerimi yazmışsınız.

• Askerlik bitcek 😀

• bende mezuna kaldım bakalım ne olacak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alternatiftıpçı

Mezun yolları gözüktü mü ha? kazanamadın demi tıbbı ben demiştim. ağlama canım benim ağlama 2018 de inşallah.

• TM-3 en az 10k. Umarım olmuştur.

• ODTÜ İTÜ bilgisayar oldu mu yoksa ilk göz ağrısı deyip tıpa mı gittin ?
  • Eskisehir pilotajin hayırlı olsun kardesim hakettim

• Hala düşünüyormusun ve Bağımlılıklarından kurtuldun mu ?
  • daha ölmedin mi a*k ?
  • Bu sefer giyecekmisin lan o üniformayı?
    Aileni mutlu edebileceğin bir yer kazandınmı?
    Helal lan en iyisinin iyisisin.
  • Hocam o kadar insan yazmış kesin uplayın mentionlayıp. Unutmayın. :)

Kendime mesaja gelince.
    Dişçi oldun dimi. :D
    Şimdi atla arabaya ve gazla bro.
  • Şu 18 yıllık boş hayatında umarım üniversitede iyi bir ortam edinirsin.Kafana göre arkadaşların ve bir kız arkadaşın olur
  • ODTÜ endüstri'den selamlar dayıoğlu
  • İyi oldu sana, 9 ve 10. sınıfta hiç matematik geometri bakmadın sosyaline güvendin şimdi kim bilir neredesin. Bu sana ders olur umarım üniversitede elinden geleni yaparsın. Seneye mi kaldın acaba bak o da olabilir. Git bir köşede öl artık.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.