Şimdi Ara

2017 TÜRKNET'E GEÇENLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
9.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer aynı hat sahibi üzerinden geçiş yapılıyorsa yani türk telekomda iken hat sahibi kimse onun üzerinden türknete geçtiğinizde numara değişmez...fakat hat sahibi farklı siz kendi üzerinize veya farklı bir kişinin üzerine (türk telekomu iptal ettirip) geçiş yaptığınızda numaranız değişir.
  • ARKADAŞLAR BAŞVURUMU YAPTIM...BUGÜN (PAZARTESİ) BELGELERİ YURTİÇİ KARGO EVDEN 12 TL LİK BİR ÜCRETLE ALIP TÜRKNETE ULAŞTIRACAK...SÜREÇ BAŞLADI DİYEBİLİRİM...SİZLERİ BİLGİLENDİRECEĞİM.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    ANLADIM...MODEM DEĞERİNDEN ZİYADE ALT YAPINIZI TÜRKNET'İN SİTESİNDEN KONTROL ETTİĞİNİZDE SİZE KAÇ MBİT VERİYORLAR ONA BAKINIZ...BÜYÜK İHTİMAL ALT YAPINIZ 50MBİT DESTEKLİYOR VEYA İLK ZAMANLARDA VE BU ARA BİR SIKINTI VAR TÜRKNET DÜZELTMEYE ÇALIŞIYOR EĞER DESTEKLİYORSA ALTYAPI YAKINDA 70-80 ARASI OLUR HIZINIZ...
  • an itibarı ile her şey düzeldi, bundan iyisi sağlık bence.

2017 TÜRKNET'E GEÇENLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingalonedark

Turknetin sitesine gir hiz ve akn sorgula de ordan adresini gir bakalim ne cikcak

AKN’siz, 35 Mbps hızın gosteriyor. Bu port varmi demek oluyor.?

Bu port islemleri tahminen ne kadar suruyor acaba?
  • xhonez kullanıcısına yanıt
    Ewt port var portlar dolabilir sole gecirsinler hemn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gönderilen evrakların hepsini izmazılıyoruz degilmi
  • 2017 TÜRKNET'E GEÇENLER

2017 TÜRKNET'E GEÇENLER

Hocalarim benim hiz degerlerim boyle. Fakat internet hizim 1 mbps i gecmiyor. Max. 8 mbps destekliyor ama 1 mbps yi gecemedim. Ayarlardan bir yeri yanlis mi yaptim acaba? Yardimci olursaniz sevinirim.

• Bugün internetim açıldı. TTnet varken 3,bilemedin 4 mbitten fazlasını alamıyordum. 16 mbit aknsiz kendi altyapıları var olan mevkide türknete geçtim. 16 mbit vaad ediyorlardı fakat gelen en fazla 7 oldu. Bana yetiyor. 4 te yetiyordu, ama modem ayarlarıma bakıp buraya yazacağım. Ona göre müşteri hizmetlerini arayıp baktıracağım. Tam 16 olmaz tabi 10 bile olsa yetecek. Gerçi bakmayın 7 bile bana süper :)
  • Geçiş sürecim biraz uzun sürdü ki bunun tamamen ttnet kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Adamlar kimlik fotokopimin okunaksız olduğundan dolayı sorun falan çıkarmışlar. Tarayıcıdan taranmış halini maille türknete attıktan sonra işlemlerim devam etti. Geçiş tamamlandığında 50mb tanımladılar. Türknetin kendi sitesinden alt yapı testi yaptığımda da 50 mb desteklediği görülüyordu. ancak modem arayüzünden bakınca ulaşılabilir hızım 100mb görünüyor. Forumdaki türknet desetek hesabında hat değerlerinizle birlikte hız arttırılması talebinizi iletirseniz(tabi altyapınızın daha yüksek hızı desteklediğini düşünüyorsanız.) hemen ilgileniyorlar ve başka bi işlem yapmanıza gerek kalmadan hızınızı arttırıyorlar. Akn sonrası hızım da bu sayede 24 mbe yükselmiş oluyor. bir ay önce 100gb aknli 24 mb hızlı paketi 65 liraya kullanırken şimdi akn sonrası hızım 24 mb oldu. yani uzun lafın kısası alt yapınız iyiyse kesinlikle türkneti tavsiye ediyorum. Birde biliyorsunuz türknet bazı bölgelerde (tam olarak bilmiyorum ama kendi alt yapı çalışmalarının olduğu yerler sanırım) aknyi şimdiden tamamen kaldırdılar ve benim bölgemde de 2017 nin sonuna kadar akn'nin tamamen kalkacağını söylediler.

• Abonelik için başvuru yaptım. Evde telefon ve net yok gönderdikleri evrak da telefon hattı sahibi kısmı var. O kısım boş kalıyor doğru mu ?

• 1 hafta önce bağlantım açıldı.Stabil 13 mbit alıyorum şimdilik memnunum bişey olursa tekrardan yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: plt13

2017 TÜRKNET'E GEÇENLER

2017 TÜRKNET'E GEÇENLER

Hocalarim benim hiz degerlerim boyle. Fakat internet hizim 1 mbps i gecmiyor. Max. 8 mbps destekliyor ama 1 mbps yi gecemedim. Ayarlardan bir yeri yanlis mi yaptim acaba? Yardimci olursaniz sevinirim.

Müşteri hizmetlerini arayın hocam

• Evrakları gönderirken kargo firması fark ediyor mu ?

• Abim için turk net düşünüyordum, ttnet aboneliğini iptal ettirdim, ettirmeden önce aradılar bi kaç kez ikna için, yok dedim iptal ettirmek istiyorum dedim, neyse iptal olduktan bir gün sonra ttnet kampanya servisi aradı aynı tarifeyi (16 mb'e kadar hız, 50 gb akk) 41 tlye teklif etti, ben de tabi hemen aldım. İptal etmeden önce aradıkları zaman kabul etse idim aynı tarifeyi 58 tlye kullanacaktım. Şuan çok karlıyım. Tabi kime göre karlı orası ayrı. :)

• Arkadaşlar pazar günü turk.net aboneliğim başladı fakat ping süreleri ve hızları perişan açıkcası ttnet te iken böyle olmuyordu. yine geri dönmek zorunda kalıcam anlaşılan lanet ttnet e
    2017 TÜRKNET'E GEÇENLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcherb -- 22 Mayıs 2017; 22:23:45 >
  • Bu ay Turknete gectim ama hic memnun degilim 2-3 gecede bir internet gidiyor. Sabahina gelmis oluyor.

16 mbit hiz sozu verilmis olmasina ragmen 7 mbit aliyorum.

Acaba ttnet ten kalma zyxel modem yuzunden ya da bina icindeki kablo yuzunden olabilir mi?

Cunku mh altyapinin sorunu yok diyor.

Eger kablo ve modemi yenilersem ve yine devam ederse ay sonu veda edecegim.

• Turk.net'i 1 ay kullandım sonra superonline vdsl'e geçtim.24 mbps hız tarifem var ve testlerde 23 mbps değer alıyorum.Superonline'den memnun kaldım turk.netten iyi ve kaliteli geldi bana.
  • Turknete geçtim bende, 15 gün oldu memnun değilim tavsiye etmiyorum altyapı 75 vermesine rağmen 8 alabiliyorum modem arayüzününede 10 mbs geliyor, ne kadar arasamda çözemediler vodafone yada başka bir internete geçicem

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    farketmez hocam...Ama imkanınız varsa UPS ile gönderin...ARAS KARGO ya bulaşmayın yeter :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.