Şimdi Ara

2017 Yeni Leon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla sahibi arkadasimiz olur indirimde ordan geldi. madur durumu olursa iade ederiz.
    Zaten 2adet vardi biri beyaz biri gri. Biz gri olani aldik. Birader gitmisti.
    Gelince fotolarini buraya eklerim bakalim neymiş.

Hafta ici gelecek bakalım. Ancak verdiğiniz listede 83bin olan 125 hp bizimkisi 150hp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Hocam 83 bin olarak makyajlı kasa Fr Xcellence Plus yok gördüğünüz gibi listede
    Zaten daha gelmedi makyajlı kasalar.Sizinki makyajsız olan FR plus dır tahminen.
  • hexus H kullanıcısına yanıt
    Neyse dediğim gibi gelsin bi bakarım artık.
    Bu arada arkadaş kendiside demişti 1 aysonra 95binden satilacak bunlar. 10bin kara girersin diye. Bu yüzden söylemiş olabilirmi acaba. Bu 2 araç tanitim amaçlıda gelmiş olabilirmi bilemedim.
    Yani teşhir ürünü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 13 Ocak 2017; 19:56:39 >
    Hocam lansman olduğu zaman lansman fiyatı denilen birşey var ama araçların tr de daha lansmanı bile olmadı bildiğim kadarıyla.

Hem olsa bile 10 bin tl gibi bir düşüş olmaz.

Dediğim gibi daha 2017 makyajlı kasalar Tr ye gelmedi henüz.

Siz iyice bir araştırın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Neyse dediğim gibi gelsin bi bakarım artık.
    Bu arada arkadaş kendiside demişti 1 aysonra 95binden satilacak bunlar. 10bin kara girersin diye. Bu yüzden söylemiş olabilirmi acaba. Bu 2 araç tanitim amaçlıda gelmiş olabilirmi bilemedim.
    Yani teşhir ürünü gibi.

Sanmıyorum. Maalesef bahsi geçen resmini yolladığınız listenin başlığına bakarsanız 2016 model yazdığını görürsünüz. 2017 modeller en az 10 bin artışla satılacak yani. En fazla 2-3 bin indirim olur. Lansman diye o bile olmayabilir.
  • Arkadaş arkadaşa bunu yaparmı, bide 1 ay aonra fiyatı artacak demiş. Ne ayıp. Biri makyajşı biri diğer kasa

Makyajlı Style pakette ne değişti bilen varmı
  • 1,6 dizel motor 115 beygir olmuş galiba; Golf ve Octi'de de aynı güçte olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha abi bu fiyatlar be boyle ya 1.0 dsg 79 bin sounroof +advance paketle 90 bine geliyor hayal oldu benim icin bu is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage[/simage][si 2017 Yeni Leonbfea829b8ba3.jpg[/simage] 2017 Yeni Leon 2017 Yeni Leon 2017 Yeni Leon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 17 Ocak 2017; 16:34:37 >

Çok güzel araç, güle güle kullanın. Ancak eklemem gerekirse yenilenmiş olan değil bu maalesef.
  • Teşekkürler Hocam Nerden anliyoruz yenilenmuş olduğunu.

• quote:

Teşekkürler Hocam Nerden anliyoruz yenilenmuş olduğunu.

Ön konsol düzeni en bariz şekilde belli eden yer. Usb yeri sağda değil tavanda yer alıyor gibi.
    Yeni makyajlı Leonun LED farları , Atecanın farları gibi oldu bariz farkı var, LEDler tek sıra halinde dizili, inceleyince anlarsınız. Eskilerde L harfi formatındaydılar.
  • quote:

Teşekkürler Hocam Nerden anliyoruz yenilenmuş olduğunu.

Okurken hayretler içerisinde kaldım yahu. İnsan aldığı arabayı bilmez mi?
    Eğer aracınız elektronik el frenine sahipse hayırlı olsun makyajlı leon sahibisiniz. Ancak bildiğim kadarıyla makyajlı leon fr araçların satışı başlamadı.
  • Geçen hafta gaziemir mbu ya gittim fiyat almak için. 1.6 tdi style dsg + advanced paket. 117 bin tl dedi. Sanırım tek eksik koltuk ısıtmasıydı. Geri görüş kamerası falan hepsi vardı.
  • Yeni leonlarda güvenlik paketi hangi donanımda var.yada bunları almaya kalksak ne eklenir fiyata.
    -şerit takip sistemi,acil durum asistanı,trafik sürüş asistanı,adaptif hız sabtleyici
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Geçen hafta gaziemir mbu ya gittim fiyat almak için. 1.6 tdi style dsg + advanced paket. 117 bin tl dedi. Sanırım tek eksik koltuk ısıtmasıydı. Geri görüş kamerası falan hepsi vardı.

hocam advanced pakete neler dahil? adaptif cruise fln var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

quote:

Geçen hafta gaziemir mbu ya gittim fiyat almak için. 1.6 tdi style dsg + advanced paket. 117 bin tl dedi. Sanırım tek eksik koltuk ısıtmasıydı. Geri görüş kamerası falan hepsi vardı.

Yarın ekleyim sipariş özetini konuya.Biz vazgeçtik almaktan pahalı geldi.

Söylediğim araç daha yeni gelecek olanlar arasında bayide hazır değildi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brifing

quote:

Yarın ekleyim sipariş özetini konuya.Biz vazgeçtik almaktan pahalı geldi.

Söylediğim araç daha yeni gelecek olanlar arasında bayide hazır değildi.

anladım hocam bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.