Şimdi Ara

2017 Yeni SEAT İBİZA (ANA KONU) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
10
Favori
37.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasomen

inşallah bir aksilik olmazsa haftaya bakmaya gideceğim bu aracı ama 1.0 ile 1.2 arasında kararsız kaldım arada 3000tl fark var.Araç düz yolda işe gidip gelinirken kullanılacak genelde yazında yine neredeyse hiç yokuş olmayan yerde hafta sonu yazlığa giderken kullanılacak.Performanslı kullanan biri değilim zaten aracımı.Yorumları bekliyorum arkadaşlar

1.0 ile 1.2 arasında vergi farkı yok bence 1.2 alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1.2 tsı modeli ile ilgileniyorum ve style paketine 43.750 fiyat aldım. yıl sonu indirim falan olur mu yoksa artış mı olur acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerile

bende 1.2 tsı modeli ile ilgileniyorum ve style paketine 43.750 fiyat aldım. yıl sonu indirim falan olur mu yoksa artış mı olur acaba...

Bende çok kararsız kaldım normalde yıl sonunda kampanyalar oluyor diye biliyorum ama şuan ki ekonomik durumda fiyatlar daha da artar mı acaba diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    son iki aydır araba aramaktan artık gına geldi...gözümü kapatıp ilk gördüğüm arabayı alacağım neredeyse....2. el araç bakarken bu memleketin insanlarından soğudum resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerile

son iki aydır araba aramaktan artık gına geldi...gözümü kapatıp ilk gördüğüm arabayı alacağım neredeyse....2. el araç bakarken bu memleketin insanlarından soğudum resmen...

Bende 2.el araştırdım ama içime sinmedi hiçbiri birde daha önce sorunlu bir 2.el araba aldık öyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum.Haftaya gidip alacağım galiba ya seat ya da fiesta ama seat ağır basıyor biraz daha gerçi bu wv nin son olayından sonra haftaya fikrim tamamen değişebilir

• zozo kullanıcısına yanıt
    Degerler guzel masallah

• DSG seçeneğinde ekledi

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S > Style 54.500 ₺
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

DSG seçeneğinde ekledi

Gelecek araçlar için style plus paketli olcak dediler ama 3 kağıt çıktı.o yüzden bu fiyat fazla 3 bin alttan gireydi iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Berkitiko

Hep hayalimdi bir ibiza cupra sahibi olmak bakalım nasıl olacak merak ediyorum

İnşallah olursun . Ben geçen yaz Cupra sahibi oldum. Ara hızlanmaları seven biri olarak oldukça tatmin ediyor Türkiye gibi ötv ve benzinin araç aldırmadığı ülke de altın madeni gibi bir şey .

Küçücük bedeni ve güçlü motoru ile ok gibi fırlıyor . Belki çoğu kişi apaçi falan diyordur bilemem ama İspanyol Ruhlu bir araç bu . Küçük kırmızı adam ya özledim bak şimdi

İç aksesuar eksikliği haricinde 4/4 lük bir araba gençler için . Gerektiği yerde ekonomi gerektiği yerde ayar veriyorsun . Benzini düşünmeden bir gün kullanabilsem aslında tam zevkini alıcam ama yok

Cupra ve Polo Gti 1.8 motora dönecek bu da %45 ten %90 a çıkacak bir Ötv demek . Yani 2.el de pahalılaşır . Alacaksan bu yaz almayı düşün bence .

Şunu da söyliyim bu Kasaya 180 değil 150 değil 120 beygir bile fazla bence . Aracı uçuruyor 180 beygir Cupra olmasa bile FR bile sana hayli hayli yetecektir üzülme

Hocam cupra sahibi bulmuşken sorayım şuan Focus 3 dizel kullanıyorum arabamdan da çok memnunun hele ki içerisindeki teknolojik oyuncaklar daha bir keyif veriyor ancak

eve 2.bir araba alma gereksinimi var şuan aracım 62-63 civarında ediyor satıp cupra almayı düşünüyorum 50k civarına ancak kafamı 2 sorukurcalıyor

1 tanesi dsg şanzıman başıma iş çıkartırmı bu tip araçlar genelde roll den rolle koştuğu için yorgun olma olasılığı yüksek veya şanzımanın sağlıklı olduğunu nasıl anlarız

babamda dsg passat vardı doğuş problemleri işe başa çıkamayıp ağırlıklı olarak da bizim baskımız sonucu şanzımanı değiştirmişti

2. ise yağ eksiltme arada bir arabayı yormadan üzmeden düz yolda arada bir gazladığın da ne kadar yağ eksiltir birde motul kullanınca neredeyse hiç eksiltme yapmıyormuş

bu motul efsanesi doğrumu yoksa hurafemi

• quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Berkitiko

Hep hayalimdi bir ibiza cupra sahibi olmak bakalım nasıl olacak merak ediyorum

İnşallah olursun . Ben geçen yaz Cupra sahibi oldum. Ara hızlanmaları seven biri olarak oldukça tatmin ediyor Türkiye gibi ötv ve benzinin araç aldırmadığı ülke de altın madeni gibi bir şey .

Küçücük bedeni ve güçlü motoru ile ok gibi fırlıyor . Belki çoğu kişi apaçi falan diyordur bilemem ama İspanyol Ruhlu bir araç bu . Küçük kırmızı adam ya özledim bak şimdi

İç aksesuar eksikliği haricinde 4/4 lük bir araba gençler için . Gerektiği yerde ekonomi gerektiği yerde ayar veriyorsun . Benzini düşünmeden bir gün kullanabilsem aslında tam zevkini alıcam ama yok

Cupra ve Polo Gti 1.8 motora dönecek bu da %45 ten %90 a çıkacak bir Ötv demek . Yani 2.el de pahalılaşır . Alacaksan bu yaz almayı düşün bence .

Şunu da söyliyim bu Kasaya 180 değil 150 değil 120 beygir bile fazla bence . Aracı uçuruyor 180 beygir Cupra olmasa bile FR bile sana hayli hayli yetecektir üzülme

Hocam cupra sahibi bulmuşken sorayım şuan Focus 3 dizel kullanıyorum arabamdan da çok memnunun hele ki içerisindeki teknolojik oyuncaklar daha bir keyif veriyor ancak

eve 2.bir araba alma gereksinimi var şuan aracım 62-63 civarında ediyor satıp cupra almayı düşünüyorum 50k civarına ancak kafamı 2 sorukurcalıyor

1 tanesi dsg şanzıman başıma iş çıkartırmı bu tip araçlar genelde roll den rolle koştuğu için yorgun olma olasılığı yüksek veya şanzımanın sağlıklı olduğunu nasıl anlarız

babamda dsg passat vardı doğuş problemleri işe başa çıkamayıp ağırlıklı olarak da bizim baskımız sonucu şanzımanı değiştirmişti

2. ise yağ eksiltme arada bir arabayı yormadan üzmeden düz yolda arada bir gazladığın da ne kadar yağ eksiltir birde motul kullanınca neredeyse hiç eksiltme yapmıyormuş

bu motul efsanesi doğrumu yoksa hurafemi

2. Sorudan başlayayım . Çok az gazlayan yani caddede gördüğüz tiplerden değilim aracımı alıp ya gece bir kapışayım kafasında değilim yani

ARa sıra 90-160 hızlanmaları yaparım . 1 kere kontrole gitmiştim 6000 km de rodaj sonrası da bi bakılsın diye bir de 1 sene bakımına gittim . İkisinde de yağ durumu çok iyiydi eksiltme falan yokmuş. Adam da zaten hiç gazlanmamış bunda dedi

Yani bu arabalar ne yazık ki öyle işte alan çıkıp vuruyor kendini Roll'e o yüzden biraz youtube araştırması yapıp plakalara dikkat etmek lazım 2.el alırken bir de Seat club'a üye olursanız orada da soruşturabilirsiniz.

1. Soru ise tamamen şans bence ben 2.el DSG ye bulaşmazdım ekstra garantisi yok ise .

• quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

DSG seçeneğinde ekledi

Gelecek araçlar için style plus paketli olcak dediler ama 3 kağıt çıktı.o yüzden bu fiyat fazla 3 bin alttan gireydi iyiydi

Bir bilgim yok bu konuda
  • quote:

quote:

DSG seçeneğinde ekledi

Harbi reklamlarda face reklamlarinda falan standart donanim olacak dediler eski boş ibizadan farki yok . Donanimlari ben ekledikten sonra ne guzelligi var isin

Bir tek ekran mi var diye sevinicez ?

• quote:

quote:

quote:

DSG seçeneğinde ekledi

Bir bilgim yok bu konuda

Araç oluşturucuda style plus paket eklemesi mevcut

• 1.0 lt 75 hp Referance'ları en son kaça bırakıyorlar bayiiler? Son günlerde fiyat almış olan var mı? İndirim var diye duydum da 35 bin civarına inmeleri mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

1.0 lt 75 hp Referance'ları en son kaça bırakıyorlar bayiiler? Son günlerde fiyat almış olan var mı? İndirim var diye duydum da 35 bin civarına inmeleri mümkün mü?

35.500 Istanbula yakın bütün bayiler arandı. Eski girişli tek araç bulundu ve alındı. Şu andaki fiyat 36.700 son denildi.

1.2 TSI 39.700 tek kuruş inilmiyor.

Test sürüşünü 1.2 tsıyle yaptım. Mükemmel bir araç daha önce sahibi olduğum araçlar 1- Yaris ilk kasa 2- Getz 3- Golf 6. Kesinlikle 1.2 Tsi araç yol tutuş fren mesafesi ve motor mükemmel. İçi biraz dar arka taraf. Bagaj yeterli. Eski kasa 2 önceki kasaya göre çok farklı geldi bana.

1.0 75 hp hakkında bilgim yok. Kullanan var mıdır ? Bu araç Polo ve Fabia ya göre 100 kg daha az vites oranları aynı ise onlardan daha performanslı hissetirebilir diye düşünüyorum. Eğer kullanan varsa forumda yorum yapabilir mi.

• Teşekkürler hocam bilgiler için.
  • Selâmlar beyler,

Ben de haftaya 1.0 motor reference çeşidini almayı düşünüyorum ve jantını, bluetooth'unu ve park sensörünü kendim takmak istiyorum. hepsiburada'dan alıcam.

Öncelikle USB bellek takılıyor mu? Takılmıyor ise mp3 player alıcam.

Son sorum ise jantları kaç inç alayım?
  • 2016 fiyat teklifi alan var mı 1.2 tsi

• quote:

Orijinalden alıntı: perfectstranger09

quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

1.0 lt 75 hp Referance'ları en son kaça bırakıyorlar bayiiler? Son günlerde fiyat almış olan var mı? İndirim var diye duydum da 35 bin civarına inmeleri mümkün mü?

35.500 Istanbula yakın bütün bayiler arandı. Eski girişli tek araç bulundu ve alındı. Şu andaki fiyat 36.700 son denildi.

1.2 TSI 39.700 tek kuruş inilmiyor.

Test sürüşünü 1.2 tsıyle yaptım. Mükemmel bir araç daha önce sahibi olduğum araçlar 1- Yaris ilk kasa 2- Getz 3- Golf 6. Kesinlikle 1.2 Tsi araç yol tutuş fren mesafesi ve motor mükemmel. İçi biraz dar arka taraf. Bagaj yeterli. Eski kasa 2 önceki kasaya göre çok farklı geldi bana.

1.0 75 hp hakkında bilgim yok. Kullanan var mıdır ? Bu araç Polo ve Fabia ya göre 100 kg daha az vites oranları aynı ise onlardan daha performanslı hissetirebilir diye düşünüyorum. Eğer kullanan varsa forumda yorum yapabilir mi.

pm attım hocam

• Bayilerde 2015 ibiza varmi bilen varmi fiyatlardan da haberi olan

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.