Şimdi Ara

2017 Yeni SEAT İBİZA (ANA KONU) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
10
Favori
37.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

Otomatikler ne zaman gelecek acabaki

1.2 TSI'a DSG yok. 1.4 TDI'dan emin değilim ama büyük ihtimalle yok.
    1.0 TSI DSG'ler de Ekim'de geliyor.

1.0 işimize daha çok gelir fakat şimdi gidip 1.2 tsı Manuel'den fazla fiyat isterler kafa karışır iyice.

O kesin zaten hem 110 bg hem DSG olunca 50-51'den aşağısını beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük çaplı motorlara fazla abanmışlar 1.0 a 110 hp nedir en fazla 5 yıl ömrü var sonra arıza çıkarmaya başlar... 1.2 tsi 1.4 tdi 90hp iyidir gerisi sıkıntı...

• arkadaşlar opsiyon listesinde küresel eşya düzenleyicisi diye bir opsiyon var bu nasıl bişeydir fotosunu paylaşabilir misiniz?
  • Plus paket kesinlikle alınır ya ağzına kadar dolu oluyor bir de 6,5" ekran ayrı bir hava katıyor arabaya

2017 Yeni SEAT İBİZA  (ANA KONU)
    LED'ler de hoş olmuş

• arkadaşlar bir de foto çekerken arka koltuklarla bagaj fotolarını da çekip paylaşır mısınız :) aslında detaylı bir iç dış foto incelemesi daha iyi olurdu..
  • Ben de eşim için araç bakıyordum ki yeni farkettim ibizanın makyajlandığını.. Eşim zaten Manuel kullanmayı seviyor, i20 ve ibiza arasında kaldım. İ20 deki motor eski atmosferik ve biraz daha fazla yakabilir. Dizayn olarak i20 daha iyi bence,ancak iç mekan ve kalite algısı bence ibizada daha iyi. Sürpriz de yapacağım için fikrini soramıyorum:)) sizce hangisi??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makyaj sanırım ya 3. ya 4. oldu.

Benim 2012 Model de içinden dışından çok ufak makyaj görmüştü. Sonra daha detaylı dışında makyaj oldu. Şimdi ise yine içi makyaj görmüş.

Nesi yeni ya bunun? 1.2 TSİ 105 BG DSG de gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayucuz

Ben de eşim için araç bakıyordum ki yeni farkettim ibizanın makyajlandığını.. Eşim zaten Manuel kullanmayı seviyor, i20 ve ibiza arasında kaldım. İ20 deki motor eski atmosferik ve biraz daha fazla yakabilir. Dizayn olarak i20 daha iyi bence,ancak iç mekan ve kalite algısı bence ibizada daha iyi. Sürpriz de yapacağım için fikrini soramıyorum:)) sizce hangisi??

İkiside oldukça iyi araçlar, i20nin arkası ve bagajı daha geniş, plastik kaliteleri benzer seviyede, Ibiza ithal i20 yerli, tasarım olarak ikiside çok güzel, i20nin farları xenon olmamasına rağmen selektörleri mercek çaktığı için kuvvetli. Bende arada kalsam zorlanırdım, Ibizanın elinin güçlü olduğu yanı turbo beslemeli canlı motoru. Atmosferik 1.2 i20 anca giderken, 1.2 tsi 90 bglik ünite 160a kadar 1.6 tdi ile kafa kafaya gidiyor yer yer geçiyor hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Plus paket kesinlikle alınır ya ağzına kadar dolu oluyor bir de 6,5" ekran ayrı bir hava katıyor arabaya

LED'ler de hoş olmuş

Kesinlikle alinmasi gereken bir opsiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: QlanEmre34

Düşük çaplı motorlara fazla abanmışlar 1.0 a 110 hp nedir en fazla 5 yıl ömrü var sonra arıza çıkarmaya başlar... 1.2 tsi 1.4 tdi 90hp iyidir gerisi sıkıntı...

Daha once kullandimiz galiba 1000 tsi motor cok emin konustunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Düşük çaplı motorlara fazla abanmışlar 1.0 a 110 hp nedir en fazla 5 yıl ömrü var sonra arıza çıkarmaya başlar... 1.2 tsi 1.4 tdi 90hp iyidir gerisi sıkıntı...

Yok hocam da aynı şekil küçük çaplı motorlarla ilginç bir deneyimim var olumsuz yönde 1.0 görünce kafam attı iyide olabilir ama 4 kişi artı bagaj olduğunu düşünürsek b segmenti için biraz düşük... Ondan dedim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Yok hocam da aynı şekil küçük çaplı motorlarla ilginç bir deneyimim var olumsuz yönde 1.0 görünce kafam attı iyide olabilir ama 4 kişi artı bagaj olduğunu düşünürsek b segmenti için biraz düşük... Ondan dedim...

Artik hacimler kuculuyor yapacak birsey yok

Mercedes bile e kasaya 1.6 motor koydu

• liste fiyatlarından pek indirim yapmıyorlar galiba ben de almak istiyorum ( 1.2 St )

• Ya bu aracı liste fiyatından ne kadar indirtebiliriz en fazla 1.2 tsi olanını??

• Max %2 indirim olur

• Ankara Doğuş Oto indirime hiç yanaşmıyor :(

• Arac alan oldumu ?

• yıl sonunda ibiza st style 1.4 lt TDI CR 90 hp DSG S&S almayı düşünüyorum. 54000tl görünüyor, 7 ileri dizel şehir dışı 4.2litre görünüyor bana cazip geldi. 4 kişilik bir aile için alınacak bir araç mı yoksa başka modellere mi yönelmeliyim, araç konusun tecrübem yok yardımlarınızı esirgemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

yıl sonunda ibiza st style 1.4 lt TDI CR 90 hp DSG S&S almayı düşünüyorum. 54000tl görünüyor, 7 ileri dizel şehir dışı 4.2litre görünüyor bana cazip geldi. 4 kişilik bir aile için alınacak bir araç mı yoksa başka modellere mi yönelmeliyim, araç konusun tecrübem yok yardımlarınızı esirgemeyin

Bugün Seat bayisindeydim. Yeni araçlar zamlı gelecek, elinizi çabuk tutmalısınız dediler.
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    150hp fr dan haber varmı cihan abi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.