Şimdi Ara

2017 YGS DENEMELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
48
Favori
11.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Droppix D kullanıcısına yanıt
    Kültür bölüm denemeleri

Matematık denemelerini mat 1 kısmı çok kolay
    Geometrisi idare eder.
    Almayın problemler leş hiç bir şey katmaz.

Fen denemelerinde sürekli sistem sormuslar manasız sorular var .
    Kişiye bağlı alınabilir.

Türkçesi de idare eder kısa sorular var ygs tarzı uzun sorular yok hoşuma gitmedi normalde 34 35 36 net arasinda gidip geliyorum 37 den aşağı düşmedim. Dil bilgisi çok basit.

Mümkünse kültür falan almayın.

100 netin altında yapan arkadaşlar antrenman mahiyetinde alıp çözebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birey 25li Fen Bolum Denemesi;

Kasim-Aralik-Ocak aylarinda tekrar niyetine çözmelik
    ortanin bi tik alti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 23 Kasım 2016; 20:04:11 >
  • rezzz

• Rezz

• rez
  • Okyanus 10'lu
    Türkçesini beğenmedim. Biraz zor ve şıklar çok saçma.
    Sosyalde tarih ve felsefe kolay, coğrafya bilgi ve zor. Genel olarak iyi.
    Matematik ve feni çok güzel, tam ÖSYM tarzı diyebilirim.
  • Endemik 15 li mat ve fen denemesini bugun bırer tane cozdum valla ıkısınden de memnun kaldım gayet guzel sorular, ne kasıntı nede cok kolay tam sınav ayarında. ozellıkle matda ygs den bırkac tık ustte zorlayıcı mantık kurması zor sorular var. ote yandan karekok 25 tane cozumlu mat ve 30lu cozumnlu kımya da aldım ama cozmedım cunku fızık ve bıyolojıyı beklıyorum onları da alacagım. kida 5 li deneme var 1 ını cozmustum ıkı ay once gayet memnun kalmıstım bu ay kalan 4 unu bıtırecegım.
  • Karekök 25li gerçekten sağlam daha çözmeye fırsat olmadı ama sorular çok kaliteli.Orta-Zor gibi ama bana kalırsa zor bir deneme.Aldık çözecez artık
  • up. yazın da faydalanalım arkadaşlar
  • Dostum karekök 25'li matematik denemelerinin çözümleri var mı? Çözüm kitapçığı gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GakgoBey23

Dostum karekök 25'li matematik denemelerinin çözümleri var mı? Çözüm kitapçığı gibi?

Arkasında hepsinin detalıca çözümü var.
  • Karekök 12'li deneme aldım geçenlerde, zor değil, hatta orta desem o da doğru olmaz ama çok kolay da değildi buradaki arkadaşlar abartmış. Çıkmış ygs soruları ile mukayese ediyorum ben, boşu boşuna kasıntı soru görüp moral bozmaya gerek yok. Ama daha iyileri olabilirdi. En büyük avantajı ise çözüm kitapçığının olması. Tüm soruların çözümü mevcut.

Palme 10'lu ygs denemesi de var ayrıca, matematik'te orijinal sorular var, kaliteli yani. Ama keşke çözümleri de olsaymış, tadından yenmezmiş valla. Palme karekök'e göre daha zordu. karekök'te 144-145 yapıyordum, palme'de 140 civarı oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GakgoBey23 -- 19 Aralık 2016; 21:33:06 >
  • Okyanus gerçekten güzel. Sorular orta seviye bence ygs ayarında almak isteyenlere öneririm.
  • Endemik 7'li çözmeden sınava girmeyin.Ayrıca endemik'in fen bölüm denemesi tam ygs ayarı.
  • Rezzz

• ÜçDörtBeş Matematik 15li Deneme öneriyorum.Sağlam sorular 2016 düzeyinin biraz üstünde.
  • Palme 10'lu deneme matematikte kastı beni, deneyen arkadaş varsa değerlenirsin bir zahmet. Palme 10'lu ygs denemesinden bahsediyorum, acaba matematiği zor mu, bende mi sıkıntı var? İlk 5 deneme iyiydi de 6. ve 7.'de yamulmaya başladım.

Çağrışım Yayınlarının 5'li denemesini aldım, sorular fena değil gibiydi bir göz gezdirdim. Çözersem buraya yazarım onu da. Ayrıca endemik 7'liyi öven arkadaşlar var, onlara güveniyorum, ben de almayı planlıyorum.

• Bilfen 10lu güzeldi çok ideal bi deneme

Mat bölüm 345 mi apotemi mi arkadaslar elimdekıler bıtınce 2sinden birini alacam veyahut karekök bu ikisine göre nasıl yenibasımı

• Evrensel Z9

Matematik çok sağlam. Gayet ayarında (kolay değil) problem bi tık daha artabilirmiş. Fen gayet güzel. Türkçe de 10-15 dil bilgisi var mokunu çıkarmışlar, tarihi lys gibi savaş sonucu falan soruyor. Sosyal gereksiz kasıntı, mat fen gayet güzel.

Bu denemenin en güzel yanı ise baskısı kağıdı boyutu çok güzel. Adamlar malzemeden çalmamış. Bakınca çözesin geliyor sayfa düzenleri harika. İç açıcı.

Seti bitirince yorumları güncellerim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.