Şimdi Ara

2017 YGS DENEMELERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
48
Favori
11.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben de düşünüyordum z9'u almayı, sosyal dediğiniz gibiyse hevesim kaçar valla. Evrensel haricinde bir deneme var mı beğendiğiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın Karma:Müfredat dışı sorular olsa da Yeni eklenen konulardan da bolca var.Mutlaka alınmalı ne farklı yayın o kadar iyi

• Endemik 15Li Fen denemesi:Tam ygs ayarı kolay orta zor sorular var.Genel olarak Ygsnin bi tık üstü Kimyası ygsden daha zor

• endemik 15 li fen denemeleri güzel . Biyolojisi tam ygs ayarı , fizik ve kimya soruları gayet güzel özellikle fizikte aklımdan cıkmıs bircok konuyu tekrar pekistirmis oldum
  • Endemik 15 li sosyal tarih berbat ötesi

coğrafya idare eder felsefe din saçma kısacası almayın

endemik 15 li turkce güzel deneme çözümlü olmasi avantaj öneririm

• Bilgi sarmal frekans 5'li bence çok güzel, 3 tane çözdüm ilk deneme biraz basit gibiydi ama diğerleri ortanın üstünde gibiydi, öneririm. Ama sosyali biraz kasıntı sanki, özellikle coğrafyada bilgi soruları oluyo.

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Matematiği ve feni nasıl hocam? Başka denemelerde yaptığınız netlerle mukayese edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GakgoBey23

Matematiği ve feni nasıl hocam? Başka denemelerde yaptığınız netlerle mukayese edebilir misiniz?

Hocam matematiği güzel, fenini de beğeniyorum. Diğer denemelere göre yakın çıkıyo matematik de fende dikkatten kaçırdığım şeyler oluyo özellikle fizikte, bundan dolayı kaybediyorum netleri.. Ama sosyal yanlışlarım 2 katına çıkıyo yani :D türkçesi de bana zor geldi yani bugün çözdüğüm, karışık geldi daha doğrusu sıkıldım çözerken. Son çözdüğüm kida 3'te 137 netim vardı bunda 115'e düştü yani hocam net

• Akıllı adam 4lü denemesi:

Kolay-orta-zor-cok zor diye ayrılmış. Kolayı çözdüm henüz matematiği gercekten asırı basitti ama bence fenı iyiydi yani ösym ayarında :D diger denemelerine de göz attım mesela cok zor olan denemesinde paragraf soruları bir sayfayı kaplıyor. Alınabilir bence

Teas Press 6li:

Bu deneme bana biraz degisik geldi ama kötü olarak degil soruları normalden biraz farklı gibi çözülebilir

Fdd 6lı:

Türkcesi aşşırı zor geldi bana. Açıkcası hicbir denemede o kadar zor bir türkce çözmemiştim. Mat orta feni iyi

Bilfen 20li mat ygs:

Bambasit bi denemeyle başlıyor ilerleyen denemeler biraz daha zorlaşıyor benim hoşuma gitti orta soruları var hızlanmak icin çözülebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

Hocam matematiği güzel, fenini de beğeniyorum. Diğer denemelere göre yakın çıkıyo matematik de fende dikkatten kaçırdığım şeyler oluyo özellikle fizikte, bundan dolayı kaybediyorum netleri.. Ama sosyal yanlışlarım 2 katına çıkıyo yani :D türkçesi de bana zor geldi yani bugün çözdüğüm, karışık geldi daha doğrusu sıkıldım çözerken. Son çözdüğüm kida 3'te 137 netim vardı bunda 115'e düştü yani hocam net

Tamamdır dostum az önce aldım kitapcıdan. Bakalım artık çözersem yazarım ben de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

Tamamdır dostum az önce aldım kitapcıdan. Bakalım artık çözersem yazarım ben de

Kolay gelsin dostum başarılar, pişman olmayacağını umuyorum

• karekök 5li deneme
    1.denemeyi çözdüm gayet kolaydı fen mat kolay geldi türkçe zor gibi geldi bana ve zamanım çok kaldı.
  • Bölüm denemelerinden kaçar tane çözüyorsunuz özellikle mat fen?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.h2182

Bölüm denemelerinden kaçar tane çözüyorsunuz özellikle mat fen?

Aynen cevap

• arkadaşlar ygs fen bölüm denemesi siparişi vericem fakat endemik 15li ve karekök fkb 30 lu denemeler arasında kaldım ikisi arasında seçim yapıcak olsanız ne seçerdiniz ?
  • WeasLey_ W kullanıcısına yanıt
    Dostuk endemik 15'li aldım ben. Senin gibi arada kalmıştım. Dershane hocaları, burada forumdaki arkadaşlar falan kime sorsam endemik dedi. Al, pişman olmazsın.

• Apotemi 7li üçdörtbeş 5li çözen var mı

• Metin yayınları mat denemesi ; güzel alınabilir problemler ağırlıklı düşündürücü soruları var

• quote:

Dostuk endemik 15'li aldım ben. Senin gibi arada kalmıştım. Dershane hocaları, burada forumdaki arkadaşlar falan kime sorsam endemik dedi. Al, pişman olmazsın.

teşekkürler hocam yorumun için. up olsun bu arada konu gerçekten yararlı.
  • FDD 10lu deneme setini sakın almayın, pişman olursunuz. Türkçe bölümüne bildiğin felsefe kitaplarından alıntılar koymuşlar. Ygs türkçe ile alakası yok. Hadi onu geçtim cevap anahtarı hatalı. Hem sadece 1-2 soru da değil 4-5 soru falan oynuyor her bölümde. Bu kadar kalitesiz bir yayın görmedim.

3-4-5 i ise şiddetle tavsiye ederim. Tam ygs ayarında.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.