Şimdi Ara

2017 YGS DENEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
48
Favori
11.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kolay - Orta Arası - 3 Kişi

Okyanus DENEMELERİ

Berbat, 4 Kişi
    Fena değil : 1 kişi
    Orta Seviye 3 kişi

sametc6464: ''Okyonus 5 li çözümlu olmasından dolayı alınabilir fena değil''

Şurdanbiöğrenciabi : ''Bugün bi tanesini çözdüm orta-ortanın bi tık üstü gibi geldi. ''

RebelShade : ''Okyanus 5li eksiklerini görüp kapatmak için ideal ''

Evrensel İletişim z9 DENEME

Önerildi 3 kişi
    Önerilmez 1 kişi

sevgisel : '' Evrensel Z9 Matematik çok sağlam. ''

Thierry Fidjeu-Tazemeta : ''efsane bir matematik'i var ancak geri kalan bölümleri LEŞ''

Karekök 12'li DENEME :

Matematik Gereksiz kolay 1 kişi
    Berbat, sakın alma 2 kişi

jack001 : ''ilk 5ini çözdüm matı kolay feni orta türkçesi orta ve saçma sosyal ygs tarzı o netlerdeysen sana elbet bişeler katar ama 100 civarında dolaşan adam için bu deneme sadece moral denemesi olur bende boşa gitmesin diye her sabah 1 tane çözüp biranonce bitiricem . ''

Karekök 5'li DENEME

Matematik Kolay 1 Kişi
    Berbat, sakın alma 1 kişi

Kültür 5'li Deneme :

Önerildi: 1 kişi
    Önerilmez : 1 kişi

Kida 5'li DENEME :

Önerildi 7 kişi

Mormegil7 : ''Kida 5'li çözdüm bugün ilkini, matematikte sağlam sorular var. Fen ve türkçe biraz daha zor olabilirmiş. Felsefeyi genelde fullerdim sınavlarda bunda 2-3 yanlış falan çıktı, sosyali güzel yani öneririm ''

Gezegen 5'li DENEME :

dzyan : ''gezegen 5 li nin 1.sini çözdüm bugün. türkçesi ösym ayarında (2016ygs yi baz alarak konuşuyorum) , matematiği ve feni de o şekilde. sosyali bilgi ağırlıklı. ben almanı tavsiye ederim . ''

FDD 10'lu DENEME

Önerildi 1 kişi
    Önerilmez 1 kişi
    Kasıntı 3 kişi
    Hatalı soruları var 4 kişi
    Türkçe Güzel 1 kişi

FDD DENEMELERİ

general188 '' Final denemesi falan almayın. Çakallar bi de çıtçıtlı paket yerine ambalajlamışlar kimse satın alırken denemenin içeriğine bakamıyor.Deneme almadan mutlaka iyice inceleyin. ''

cinsiyetsizkedi ''arkadaşlar 3 lü satılan deneme...lütfen almayın iğrenç iğrenç basit sorular,hadi sadece basit olsa neyse,cevap Anahtarı da yanlış kesinlikle eminim...Nükleer enerjiye Yenilenebilir Demiş,en çok kalori harcanan aktiviteye tv izlemek Demiş,kömür kalori sıralamasını bile yanlış Yazmış...
    Kısaca almayın aldırmayın,çok sinirliyim birazdan yakıcam denemeleri..''

Doluber ''yalvar yakar açtırdım kitapçıdaki dayıya allahtan açtırmışım nasıl bir rezaletti o sorular.tamamen para ve zaman israfı ''

cumfiçu : ''Fdd 10lu zor denemez düpedüz kalitesiz. ''

Endemik 7'li

Önerildi 4 kişi

GiveMeYourLife : ''Endemik 7'li de güzel fakat zor deneme çözülebilir fakat moral bozabilir. ''

Kültür Ondan Kaçmaz 5'li Denemeler

Önerildi 1 Kişi
    Orta : 1 kişi

Bilgi Sarmal 5'li Frekans Denemeleri

Önerildi 2 kişi

Sınav Yayınları :

Socaalist : ''Sınavın okulunda okuyorum , bence alma öss mantığı çoğu soru ''

bymaniacz : ''sınav öss kaldırılınca bitti hocam zamanında en sağlam yayındı fem güvender ile kapışıyordu ''

Bilfen 5'li

Önerildi : 1 kişi

Özdebir DENEME

Önerilmez : 1 kişi

Uruk-Hai : ''Ozdebir almayin sakin.Cozumlu olmasina kanmayin cok uyduruk cozumleri.Bi de posetle kaplamislar disini inceleyemiyorsunuz benim gibi elinizde kalir. ''

Sonuç Derece DENEME
    Çok iyi : 1 kişi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matematik BÖLÜM DENEMESİ : Matematik BÖLÜM DENEMESİ : Matematik BÖLÜM DENEMESİ :

Karekök 25'li Matematik Denemesi

Önerildi : 6 Kişi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FEN BÖLÜM DENEMESİ : FEN BÖLÜM DENEMESİ : FEN BÖLÜM DENEMESİ :

Endemik Fen 15'li Fen Denemesi

Önerildi 1 kişi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR LÜTFEN DENEMELER HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ KONU ALTINDA YORUM OLARAK BİZİM İLE PAYLAŞINIZ DÜŞÜNCELERİNİZİ KONUMUZDA YAYINLIYALIM ...

ELİMDEN GELDİĞİNCE KONUYU GELİŞTİRECEĞİM ...

YORUM ATARAK GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRİNİZ ..

GÜNCELLENDİ : 23.11.2016 19.28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droppix -- 23 Kasım 2016; 19:28:15 >

• Aynen lazımdı böyle birşey.İnş güzel olur
  • Rez
  • takipteyim
  • Takipteyim
  • Up
  • Re(z)
  • rez hocam.
  • rEz
  • beyler ygs denemelerının herhangı bır yayının pdfsi olan varsa atabılır mı 2017 yılının yenı cıkan denemelerının yayın farketmez sımdılık elınızde hangısı varsa
  • Rezz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranmadeni

Re(z)

Karmaşık sayı diyorsun.

Bu arada rezzers
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche de estrellas

quote:

Orijinalden alıntı: ayranmadeni

Re(z)

Karmaşık sayı diyorsun.

Bu arada rezzers

Aynen karmaşık sayı. 99'lular pek bilmez
  • Konu güncellendi . lütfen düşüncelerinizi yazınız .

BEN ŞU DENEMEYİ ÇÖZDÜM YORUMUM ŞU ŞEKLİNDE LÜTFEN BİZİM İLE DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN
  • kültür 5li
    5para etmez geçen sene almıştım attım
  • kültür ileri düzey 3 lü aldım 1.cisini çözdüm cevap anahtarında yanlışlıklar var ama matematiği sağlam yapmışlar, çözecek deneme bulamazsanız çözün zaten 3 tane, yoksa bakmayın bile yüzüne
  • Kida 5li güzel

Okyanus 5li başlangıç için iyi ilerisi için moral

Bilfen 5li kolay yazıyor ama orta seviye güzel soruları var.

Fdd 10lu zor denemez düpedüz kalitesiz.
  • okyanusa bi berbat da benden.
    endemik - iyi
    evrensel iletişim z9 - efsane bir matematik'i var ancak geri kalan bölümleri LEŞ

--

bölüm denemelerini de yazalım bence.

türkçe

palme - tam ygs ayarı saçma sapan sorular var iyi yani
    yayın denizi - bu da iyidir

matematik

karekök - iyi
    endemik - iyi
    metin - çıkmış soruların yandan yemişi, iyi
    sonuç derece - ef-sa-ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 21 Kasım 2016; 23:51:8 >
  • Ozdebir almayin sakin.Cozumlu olmasina kanmayin cok uyduruk cozumleri.Bi de posetle kaplamislar disini inceleyemiyorsunuz benim gibi elinizde kalir.
  • Karekok ygs mat 25li

Baya iyi duruyor. Ortalama ustu ogrenci icin ideal. Cozumlu olmasi buyuk avantaj.ortalama 8-9 problem sorusu var. Polinom sorularida mevcut.

Evet sponsor oldu karekok bana :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.