Şimdi Ara

2017 YGS HAKKINDA OBJEKTİF DÜŞÜNCEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belki troll degilsindir de gerceksindir. Bu durumda senin aslinda ozguven eksikliginden kaynaklanan ego tatmin ihtiyacini burada bizleri ezmeye calisarak gecirdigini , yeteri kadar arkadasinin olmadigini ve dahasi buyuk bir yalnizlik cektigini dusunuyorum. Ayrica gercekten mutsuzsun burada baskalarini mutsuz ederek mutlu olmaya calisiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olmuş yani radyoaktif sembolü sorulduysa.. termometre sorusuna laf yok ama dimi
    11 soru geo sordular ve ilk defa bu kadar zor oldu. Geçen seneki geometri sbs seviyesindeyse bu seneki lys seviyesindeydi.
  • kardeş fende radyoaktivite sorusu diyorsun da 2015 fenindeki termometre sorusuna ne diyiceksin açıkça bu sınavın feni 2015 den zordu.
  • glycemic index kullanıcısına yanıt
    Kafan güzelmiş kardeş
  • Kesinlikle katılıyorum.

Kolay olduğunu söyleyene öyle tepki veriyorlar ki kimse konuşamıyor. Sıralama açıklanınca görecekler.

• Tipe bakele matı kontrol etmiş sadece

2015 zor diyenleri cidden anlamıyorum Türkçesi saçma (zor degil saçma) onun haricinde diğer bölümler hep kek. Sıralamaların 2015 gibi olmayacağı çok açık giren sayısı artıyor ve Türkçe o sinava oranla bu sinavda cok yüksek.

• Objektif düşünce nedir la😩

• Ben de unideyim hayatımda ilk defa bir ygs matematiğe 85 dk verdim diğerlerini 75 dkda hepsini yetiştirdim bunu geçen sene denemelerde yapıyordum ama gerçek sınavinda yapılabilecek bir şey degil bu. Asıl sınavım olsa paniklerdim matematikte ve bir sürü boş bırakırdım büyük ihtimal.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.