Şimdi Ara

2017 YGS HAKKINDA OBJEKTİF DÜŞÜNCEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2016 için 36 net mi rezalet yapmışsın kardeşim o zaman gelip bu sınava kolay diyen adan fullemeliydi geçen seneyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

Matematik çok basitti diyip 32 doğru yazmış bir de

Anlamıyorsunuz sanırım.1 yıldır tek kitap açmayıp tek soru çözmeyip sınavda etrafı izlemek için girdim.Matematiğin yarısında sıkıldım sosyale geçtim biraz ondan biraz bundan çözdüm.Çok merak ediyorsan geçen yıl 36 netim vardı matematikte
  • Too Greedy kullanıcısına yanıt
    rezil işte yok kitap açmadım diyor la zaten 7 8 soru zordu böyle kafasızları görünce cıldırıyorum her ygs de 6 7 soru zor oluyor zaten yemin ederim şöyle keko tiplere diyecek bişey bulamıyorum
  • frkngry kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl benim için fiyaskoydu zaten.Lysde çektim
  • lan zaten kitap açmana gerek yoktu ki. Muhtemelen bütün sınavını matematiğe falan harcamışsındır. Ver bakkala o soruları,akşama kadar o da çözer. Ayrıca şu sınavın benzerlerini evde çözdük. Bu kadar zorlanmadık. Sınav anı bambaşka. Öyle ünide olup sınava girip bir tarafını yayıp çözmekle objektif olunmuyor. 2 milyon 300 küsür bin insanın hayatı söz konusu orada. Herkes stresli,herkes gergin.

Fende radyoaktif sorusuna göre kolaylık zorluğu belirliyorsak o zaman 2015'te termometre sorusuna bakarak da böyle bir yargıya varabiliriz. Objektif olmak 20-25 soru çözüp "kolaydı" demekle olmuyor. Zaten belli bir nete kadar herkes az çok yaptı. Sen 2015 ygs geosuyla bu geoyu karşılaştırmadan 2015 daha zordu diyorsun. Ayrıca 2016 problemleri bile 2015'ten zordur. Bu su götürmez bir gerçek.

2015'in Türkçesi dışında son 4 yılın en kolay sınavı olduğunu kabul etmiyorsanız objektif değilsinizdir. 2015'te sıralamaların kötü gelmesinin sebebi de çok bariz Türkçe. 2015'te bana 1 tane eleyici fen sorusu göster ben bütün yazdıklarımı sileceğim,bütün dediklerini kabul edeceğim

• Hocam tek kitap açmadım demissiniz. İşte yanılgın burda başlıyor
    Ben de geçen sene kazandım panikten 38 k yaptım ygs de. O mattan 34 net yaptım ( mf3 15 k Erzurum tıptayım )
    Bu sene tek kitap açmadan öylesine girdim sonuç 31 net. inanmayacaksın 45 dakika bitirdim ( geçen sene 50 civarıydı)

Sınava amaçsız girmekle bu durum aynı değil. Rahatlık bambaşka bir şey
    Para vermesem sabah sınava gidesim yoktu sen düşün . (Mat 31 fen 33 tç 31 sosyal 25 net 15-22 k civarı bekliyorum)

Sınav yorumum siralama 2014 den biraz daha iyi gelecek

Not : bilen bilir geçen sene bu hesap benimdi. bu sene arkadaşa devrettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceterele C kullanıcısına yanıt
    Ben mezunum. Birincisi 29k ile kaldım ve kıytırık denemeler dışında bilinçli çalıştım zaten iyi anadolu lisesi çıkışlıyım beş ay 120 net yaptım son ay 130dan düşmedim matlarım da aynı şekilde hep 35lerdeydi 345 çözdüm uzAktan yakından alakası yok sınav anında bunların hiçbirinin merak etme geçen sene de girdim ilk senem olmasına rağmen 37 işaretledim matematiği bu sene 8 boşla çıktım matematikten

• GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    Türkçede boşum yok soyalden felsefe işaretlemedim +5 boşum vardır.Fiziktende en az 35 işaretledim
  • keyssi kullanıcısına yanıt
    2015 geometri sorularini gormedin o zaman sen.. Evet geonun 11soru olmasi vakit kaybettirir de 1 sene boyunca problemde pratik yapan biri 1saatten fazla harciyosa ve sayisalsa isi zor

kardes gecen yil 50net yapiyordum ygs denemelerinde sinavda 85net yaptim. Neyin kafasindasin

• Düşünce objektif olamaz adı üstünde.Olsa olsa subjektif olur

• Ben de geçen sene ygsde 40k lysde 20k oldum mezuna kaldım ve bu sınavın geçen seneyle alakası olduğunu düşünmüyorum. 2016nın kolaylığını ve yığılma olacağını daha çözerken hissediyordunuz.
  • SonJnow kullanıcısına yanıt
    off kardeş siz iyi misiniz ? Gayet normal bir şey zaten bu.Anlatmaya çalıştığım okuldaki denemelerde 130 net yaptım ygsde de 130 net yapıcam VEYA denemede 50net yaptım ygsde de 50net yapıcam diye bir şey yok.
    Tabii ki yok da hocam çoğu kişi beklediğinin altında yapmış. Sınav size zordu değildi onu bilmem ama sizce çoğu kişinin hep yaptığının altında olması bir ölçüt değil mi?

• Fendeki radyoaktif madde sorusuna atıfta bulunup 2015in yanından geçemezsin demişsin de termometre falan cok mu kaliteliydi 2015te

Ben de yerleştim ve dun de girdim sınava kolay bir sınav olduğunu düşünmüyorum

• Wallens W kullanıcısına yanıt
    Ben de seninle aynı kafadaydım. Uzak bir yer çıkarsa gitmem diye düşünüyordum.
    Ygs çalışma sınavı değil bu zaten çok açık.(derece isteyen biri çalışacak tabiki de)
    Geçen seneki problem soruları da o kadar kolay değildi diye düşünüyorum.
    Ben gayet rahattım soruları çözerken.Geçen yılki o telaşlı hali biliyorum ama ygsyi yapmak isteyen biri bu telaşa rağmen bu soruları yapmalıydı.Mat sorularına kolay demiyorum.Kolay dedim sanmış bazıları, zaman harcanacak sorulardı.Anlatmaya çalıştığım şey 1 senedir pratiğim yokken(soru çözme hızım,yeteneğim) 32 doğrum var.İyi yerler isteyen sayılsalcılar(30k altı) bu sorulara çakıp geçmeliydi.
    Ygs'de telaş olacak zaten bu telaşı kontrol etmen seni diğerinden ayıracak.
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    2015 sorularına açıp bak bi, türkçede paragraf, matematikte problem, fen'de fizik soruları aradaki fark aşırı büyük.
    Çözmüştüm zaten hazırlanırken. Türkçesine kimsenin lafı yok zaten ama matematikte cok zorlayan problem olduğunu hatırlamıyorum

• Açıkçası sınavın türkçesi feni sosyali(felsefe hariç) kolaydı belirleyici olan şey matematik olucak bu bölümünde soruları yapılmayacak gibi değildi ama gerçekten çok uğraştırıcıydı bir iki soruda değil nerdeyse tüm problem soruları bu da sınav stresiyle birleşince düşük netler ortaya çıktı tanıdığım çoğu insan normalde yaptığından düşük yapmış veya yetiştirememiş.

• GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    "Kitap açmana gerek yoktu ki"
    Güzel başlamışsın.
    "Muhtemelen bütün sınavını matematiğe falan harcamışsındır."
    Önyargı güzel IQ seviyesi gittikçe düşüyor.
    "Ver bakkala o soruları,akşama kadar o da çözer."
    Bundan sonrası okumaya değmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.