Şimdi Ara

2017 YGS HAKKINDA OBJEKTİF DÜŞÜNCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 Ygs'ye girdim. Ygs 40k lysde 20kya(MF4) çektim.2016 YGS gayet kolaydı herkes beklediğinden düşük sıralamalara düştü.
    O günden bu yana 1 kitap açmadım 1 soru çözmedim ygs ile ilgili hiçbir şey yapmadım.2017 YGS'ye girdim.Buna rağmen sorular çok kolay geldi bana.Matematikte problem soruları düşündürücüydü zaman kaybedebilirdiniz ama yapılmayacak gibi değildi.2015 YGS'nin yanından bile geçemez bu sorular.Fenin ise kalitesini radyoaktif madde sorusu açıklıyor.Yorum yapmaya gerek yok.Türkçe çok uzun paragraflar yoktu zaman kaybetmemeniz gerekiyordu.Sosyalden pek anlamam ama sosyala bana zor geldi.Sıralamanın 2016 YGS gibi olacağını düşünüyorum.

Mat 32D 5B 3Y Diğerlerini kontrol etmedim.

• helal süper devam
  • Sen buraya objektif yazıyosun da objektif olmuyor stressiz sınavı evde yapayım bu sınavı ben de hiçbir sorumluluğum olmadan çok rahat bi şekilde çözebilirim ya boş boş konu açıyosunuz üniye gidenlerin yorumları o kadar saçma oluyo ki diycek bişey bulamıyorum he kolaydı aynen herkesin netleri düştü hiç yükselen yok
  • Aga bu kolay diyenlerin hepsi ya ;

-Üni okuyan

-Beklentim yoktu zaten diyenler

-Hiç çalışmadım diyen tayfa
  • Sene boyu olmayan kolaycı sıncaplar zıplamaya başladı
  • 3 evetle uğurluyoruz
  • Baya objektif
  • Ünideyim dedim.Sene boyu ygs/lys forumunda ne işim var ?
  • lan 30 net mat yapmışsın basit diyorsun ne değişik adamlarsınız siz
  • Yazık lan bunu çok dışlamışlar toplumdan dikkat çekmeye çalışıyor. Sahip çıkalım şuna arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceterele

Ünideyim dedim.Sene boyu ygs/lys forumunda ne işim var ?

Yav he he kesin unidesindir.
  • My Little Horny kullanıcısına yanıt
    "1 kitap açmadım 1 soru çözmedim"
    En son 4 işlemi ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorum.
  • ceterele C kullanıcısına yanıt
    kardeş 35 net üstü mat yapmadan basit demeye hakkın yok bana ne yapaydın zaten her ygs de kitap açmana gerek yok temelin iyiyse 30 soru çözüyosun
  • Kardesim acma soyle konular basarisizligini insanlar sana kufrederek gideriyor ben de girdim fizigi cok kolaydi kimya da her senekiyle ayni seviye matematik tabiki 2016dan zor ama oyle 1 saat harcancak bi matematik degildi tamam rahatligimiz tabiki etkiler ama yok 35in altina dusmezdim 25isaretledim diyenler hatayi cozdugu denemelerde arasin
  • My Little Horny kullanıcısına yanıt
    geçen yıl 36 netim vardı o yeter mi sana ?
  • ceterele C kullanıcısına yanıt
    la geçen sene benim de 3y 1 boştu 8200 9200 geldi ygs sanki biz bu sınavlara girmedik ya milleti mi gibiyorsunuz anlamıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: dan.wonder

Kardesim acma soyle konular basarisizligini insanlar sana kufrederek gideriyor ben de girdim fizigi cok kolaydi kimya da her senekiyle ayni seviye matematik tabiki 2016dan zor ama oyle 1 saat harcancak bi matematik degildi tamam rahatligimiz tabiki etkiler ama yok 35in altina dusmezdim 25isaretledim diyenler hatayi cozdugu denemelerde arasin

bundan önceki tüm geometri soruları vakit kazanmak için vardı bu sınavdaki 11 geometri sorusunun en az 8-9u ise tamamen vakit kaybettirmek için oradaydı o mata 1 saat harcanmazdı diyorsun iyi misin problemler desen ösymnin klasik sağlam problemleriydi cebirde zor olmasa bile 16 seviyesinde değildi
  • Matematik çok basitti diyip 32 doğru yazmış bir de
  • Sinava girip 2 saat matla ugrasip 30 net cikarip "sinav cok kolaydi gencler ehuehuehehuh" geyigi de uni ogrencileri arasinda moda oldu herhalde.
  • frkngry kullanıcısına yanıt
    Ben de netlerim düştü diyenleri anlamıyorum.
    Siz okuldaki denemelerle ygs nin aynı olacağını mı bekliyorsunuz ?
    Okuldaki denememde 150 net yaptım sonra ygsde 90 net yaptım.Yaparsın tabi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.