Şimdi Ara

2018-19-20-21 Şampiyonlar Ligi ve Uefa Avrupa Ligi (Paket Bilgileri, Güncel Fiyatlar, Haberleşme vs. (Ana Konu) 3 Yıl Digiturk Aldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
29.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi yayın haklarını D smart alıyor :)

Sadece bir rüya :)

Edit: Bugün digiturk müşteri hizmetlerini aradım. Şampiyonlar ligi yayın haklarını sordum. Kadın bana aynen şunlar dedi, şu an net bir bilgi veremiyoruz. Evet böyle bir çalışmamız var ama kesin bir şey belli değil dedi. Eğer biz yayın haklarını alırsak sporun yıldızı paketine dahil edeceğiz ve ekstra bir ücret alınmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 24 Ağustos 2018; 10:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur aldı başını gitti. Yayınlanamazsa şaşırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Kur aldı başını gitti. Yayınlanamazsa şaşırmam.
    Bütün platformlar Saran,Tivibu,D-smart,Bein,TV+ parayı ortak versin Yayın haklarını saran alsın ssporttan yayınlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nizam-ı Cihan -- 24 Ağustos 2018; 18:24:33 >
  • Kusura bakmayın konu dışı olacak ama UEFA Uluslar Ligi maçları yayın hakkını kim aldı. Bilginiz var mı ? 7 eylülde milli maç var ondan dolayı sordum.

• Okumak bu kadar zor olmamalı. Referans olarak verdiği dipnottaki link şu:http://www.sportspromedia.com/news/report-bein-agrees-rights-deal-with-saran-for-uefa-games-in-turkey

27 kasım 2017 tarihli haber zaten Hürriyetten referans almış.

Yukarıda paylaşmıştım, uefa’nın sitesinde teklif tarihi, kontrat imzalananlar vs. mevcut. Daha net bir kaynak bilmiyorum.

https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Publications/uefaorg/Marketing/01/62/45/02/1624502_DOWNLOAD.pdf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yakamoz093548 Y kullanıcısına yanıt
    Türkiye yayıncısı belli değil daha. Diğer Türki cumhuriyetlerin yayın haklarını Saran almış görünüyor.

https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Publications/uefaorg/Marketing/02/26/64/82/2266482_DOWNLOAD.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: matmma

Türkiye yayıncısı belli değil daha. Diğer Türki cumhuriyetlerin yayın haklarını Saran almış görünüyor.

https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Publications/uefaorg/Marketing/02/26/64/82/2266482_DOWNLOAD.pdf
    Bende konu ile ilgili bilgi bulamayınca sormak istedim. Son günlere kalacak galiba. Bilgilendirme için sağolun. ...

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bu gece rüya bile gördüm :)

Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi yayın haklarını D smart alıyor :)

Sadece bir rüya :)

Edit: Bugün digiturk müşteri hizmetlerini aradım. Şampiyonlar ligi yayın haklarını sordum. Kadın bana aynen şunlar dedi, şu an net bir bilgi veremiyoruz. Evet böyle bir çalışmamız var ama kesin bir şey belli değil dedi. Eğer biz yayın haklarını alırsak sporun yıldızı paketine dahil edeceğiz ve ekstra bir ücret alınmayacak.
    Hayatında şampiyonlar ligi yayın haklarından dahs önemli bişey yok mu?Bunu bi insanın rüyasında görmesine çok şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ferityilmazz1

Hayatında şampiyonlar ligi yayın haklarından dahs önemli bişey yok mu?Bunu bi insanın rüyasında görmesine çok şaşırdım

Alıntıları Göster
    İnsan sadece hayatında önemli olan şeylerimi rüyasında görüyor? :)

Mesela geçen fare gördüm. Dün ise beni yine askere falan alıyorlardı.

Bunların hayatımda önemi mi var şimdi? :)

Ayrıca yayınlar ile uğraşmayı seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 26 Ağustos 2018; 13:26:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

İnsan sadece hayatında önemli olan şeylerimi rüyasında görüyor? :)

Mesela geçen fare gördüm. Dün ise beni yine askere falan alıyorlardı.

Bunların hayatımda önemi mi var şimdi? :)

Ayrıca yayınlar ile uğraşmayı seviyorum.

Alıntıları Göster
    Genelde uyumadan önce ne düşünürsen onu rüyanda görürsün düşünmesen bile şampiyonlar ligi yayın hakları biliçnaltına işlemiş çok garip geldi bana sadece bu durum ne bilim insan az dışarı çıkar sosyalleşir sevgilisiyle konuşur bişey yapar sen ise iki güne bir digiturk müşteri hizmetlerini arayıp şampiyonlar ligi yayın haklarını soruyorsun bana cidden tuhaf geliyor

• Salı günleri beleş maç izleyelim de o yeter.

• Bugün saat akşam 7'de yapılacak olan kura çekimini bile eurosport veriyor. Artık gerisini siz düşünün.
  • şl ye 20 gün kaldı halen açıklamıyor kimse. acaba maçtan maça parayı basan kanal mı yayınlayacak ? öyle birşeye müsade ediyor mu uefa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 30 Ağustos 2018; 22:24:16 >
  • Arkadaslar ihaleyi kazananlar zaten belliymis. Ödeme plani konusu netlestirilmedigi icin anlasmayi resmen aciklamamislar ama kimin yayinlayacagi belli su anda.

Şampiyonlar Ligi : Bein Sports

Avrupa Ligi : S Sports (Saran)

Detay icin:

http://www.goal.com/tr/haber/sampiyonlar-ligi-ve-avrupa-ligi-maclari-hangi-kanaldan/wh82a1ckdbko1cqppcric1zso

• Öyle görünüyor bu gidişle...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Arkadaslar ihaleyi kazananlar zaten belliymis. Ödeme plani konusu netlestirilmedigi icin anlasmayi resmen aciklamamislar ama kimin yayinlayacagi belli su anda.

Detay icin:

http://www.goal.com/tr/haber/sampiyonlar-ligi-ve-avrupa-ligi-maclari-hangi-kanaldan/wh82a1ckdbko1cqppcric1zso
    hocam s sport dediğiniz smart spor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Arkadaslar ihaleyi kazananlar zaten belliymis. Ödeme plani konusu netlestirilmedigi icin anlasmayi resmen aciklamamislar ama kimin yayinlayacagi belli su anda.

Detay icin:

Kaynak: Goal?

Goal bu kaynağı nereden almış? Bu tarz çok haber var. Ama henüz kesin bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 31 Ağustos 2018; 12:6:49 >

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam. Saran Sport kanali.

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam..keşke hepsi bein'de olsaydı..S sportu nasıl izleyeceğiz şimdi?
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Ssport bein turk de mevcit kanallardan biri ayrica ssport plus uyeligi ile aylık 12 tl ye net den izleyebilirsin 1 aylık ücretsiz denemesi de mevcut .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.