Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.486.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba 2019 un başlarında mı çıkar bu bedelli işi yoksa 2018 içinde mi, 2019 başlarında çıkarsa bana denk geliyor.

93 e 3gün kala doğduğum için kimlikte 93lü yazdırılmışım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Tabi canım hata bizde sana direk F16 verip göklere salmak lazımdı sivilde bir vasfı olmayan adam ben askere gidip patates mi soyacağım diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 15 Temmuz 2018; 8:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Acaba 2019 un başlarında mı çıkar bu bedelli işi yoksa 2018 içinde mi, 2019 başlarında çıkarsa bana denk geliyor.

93 e 3gün kala doğduğum için kimlikte 93lü yazdırılmışım...
    1 Ocak 1993 yazıyor ise sıkıntı yok. Senin durumunda olanlar için geçen sefer 1 Ocak 1988 doğumlular da yasaya dahil edildi.
  • artık bedelli çıksa da atm ye türk bayrağına sarılı olarak gidip ölürüm türkiyem şarkısı eşliğinde parayı yatırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 15 Temmuz 2018; 9:43:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Tabi canım hata bizde sana direk F16 verip göklere salmak lazımdı sivilde bir vasfı olmayan adam ben askere gidip patates mi soyacağım diyor
    Vasiflarimizi karşılaştırma bence ağlarsın

Hadi NAŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Vasiflarimizi karşılaştırma bence ağlarsın

Hadi NAŞ

Alıntıları Göster
    Ne kadar vasıflı olduğun yazdığın mesajdan belli oluyor neymiş hadi naş mış bunu diyen adam kendisini vasıflı gören bir ergen karşındaki adamın kim olduğunu forumda bir araştır sonra kendi kendine ağlarsın zaten

• 25 e 25 olmalı abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Ne kadar vasıflı olduğun yazdığın mesajdan belli oluyor neymiş hadi naş mış bunu diyen adam kendisini vasıflı gören bir ergen karşındaki adamın kim olduğunu forumda bir araştır sonra kendi kendine ağlarsın zaten

Alıntıları Göster
    Ağlıyorum şuan

• 1 ocak 93 ve öncesine mi çıkma ihtimali kesinleşti?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 25 düşük bence 26 veya 27 olmalı alt sınır üstelik ücret en az 20 bin lira olmalı ya da kişinin gelirine göre belirlenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 15 Temmuz 2018; 12:39:48 >
  • Geniş kapsamlı olacak diyor yetkililer,nasıl olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Geniş kapsamlı olacak diyor yetkililer,nasıl olacak?
    Askere gitmeyen 5 milyonun yalnızca 1.5 milyonu eğitim nedeniyle gitmeyenlermiş geri kalanın çoğu da sudan sebeplerle gitmemeye çalışanlar ailesinde ağır yatalak bakılacak hastası varsa falan bunlar mazur görülebilir ama yok ben evlendim yok çocuğum var gibi şeylerle gelenlerin gözünün yaşına bakılmamalı
  • İyi ki sen değilmişin o zaman onların yerinde😅 çünkü onlar öyle düşünmüyor yaşı 25 yapıp bedel ise 15bin ₺ olucak büyük ihtimal.

• acaluka kullanıcısına yanıt
    Evet 1 ocak 1993 yazıyor hadi bakalım bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedelli olsun tabiiki

Buna en çok memurlar ve emekliler sevinmeli yoksa maaşlar nasıl ödenecek?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yine 28 e çıkacak gibi görüyorum ama umarım düşük yaş düşük bedelle çıkarırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

25 düşük bence 26 veya 27 olmalı alt sınır üstelik ücret en az 20 bin lira olmalı ya da kişinin gelirine göre belirlenmeli
    Bedel neden en az 20 olmalı? 10 olunca ne oluyor? Yurtdışında yaşayan 1000 euroya yaparken biz neden minimum 5000 euro veriyoruz? Şu düşünce şeklinizi çok merak ettiğim için soruyorum?
  • ya şubat 93 doğumluyum bende ki bu şansla bana çıkmaz bu
  • Çünkü onlar senden benden üstün avrupada yaşıo

• 1 ocak 93 diye cikarsa 26 olmus olur, 93luleri de dahil etmeleri lazim. Para yok pul yok yapar bunlar bir guzellik :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.