Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.488.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıktı mı parayı hangi bankalara yatırıyoruz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önümüzdeki hafta çıkacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkbora -- 17 Temmuz 2018; 14:19:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dakika arkadaşlar inş dediği gibi olur

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

• Valla askerliğini doğuda terörle mücadelede görev yapmış biri olarak,kesinlikle şuan askerlik yapmanın anlamı yok.Hele hele şu zamanda ciddi bir kayıp.Bence komple askerlik zorunluluk olmaktan çıksın.Başka türlü cidden, parası olmayan fakir ananın babanın evladı gidip askerlik yapıyor.Ona da askerlik denirse(ayakçılık)Tabi birde gerçekten doğuda askerlik yapıp şehit düşenler var.Bu hükümet iki tarafıda düşünmek zorunda ama nerde.Sonra insanlar neden kutuplaşıyor diye birbirlerine soruyorlar bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 17 Temmuz 2018; 14:26:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bedelli askerlikle ilgili düzenlemenin bugün Meclis Başkanlığı'na sunulacağını bildirdi. Düzenleme torba yasaya eklenecek. Turan, "25 yaş ve 15 bin lira öngörüsüyle hazırlandı" dedi.

BEDELLİ ASKERLİKTE YAŞ VE FİYAT AÇIKLAMASI

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, bedelli askerlik düzenlemesinde, 25 yaş sınırı, 25 gün askerlik süresi ve 15 bin lira bedel öngörüldüğünü bildirdi

www.ntv.com.tr
    Bedelli askerlikte yaş sınırı, zorunlu eğitim ve ücret belli oldu (Bedelli askerlikten kimler yararlanabilir?)
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/son-dakika-ak-partiden-bedellide-yas-ve-fiyat-aciklamasi%2cpWTloTQQfkK1hPCVVOM0yg

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Son dakika arkadaşlar inş dediği gibi olur

25 gün askerlik yapma şartıda varmış
  • Yaş 25 bedel 15 + 25 gün askerlik..
  • 25 gun yaptiktan sonra geri kalani da tamamlarim. Niye o kadar para vereyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

25 gun yaptiktan sonra geri kalani da tamamlarim. Niye o kadar para vereyim
    Bilgim olmadığından soruyorum, normalde temel eğitim almadan bedeli yatırınca direk muaf mı olunuyordu ? 25 günlük eğitime laf söylüyor şimdi de çoğu kişi.
  • Bedelli askerlik düzenlemesinin süreci hızlandırıldı. Bugün plan bütçe komisyonunda ele alınacak. Önümüzdeki hafta Meclis Genel Kuruluna geldikten sonra Erdoğanın onayıyla yürürlüğe girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Bilgim olmadığından soruyorum, normalde temel eğitim almadan bedeli yatırınca direk muaf mı olunuyordu ? 25 günlük eğitime laf söylüyor şimdi de çoğu kişi.

Alıntıları Göster
    aynen yahu zaten adam bi kere işinden istifa edince 25 günde yapar 6 ayda yapar yapacakları işi yüzlerine bulaştırdılar gene hem para ver hem işini kaybet akp farkıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 17 Temmuz 2018; 14:31:17 >

• Benim merak ettiğim bir şey var. Şu an çalışıyorum, velev ki bedelli yaptım ve 25 gün askere gittim. İş yerinden tazminat mı alıyorum yoksa ücretsiz izine mi ayrılıyorum bu süre boyunca
  • Yaş 25 ücret 15bin₺ ve 25 gün temel askerlik eğitimi olarak şuan meclise sunuluyor.

• 25 gün askerlik yapalım bari

• Bir şeyi de düzgün yapın şu ülkede ya, tam seviniyoruz, bu sefer de 25 gün askerlik şartı diyor. Yani ha 1 ay yapmışım ha kısa dönem 5 ay, 15.000 TL az para mı? Yani 15.000 TL'yi kalan 4 aydan kurtulmak için vereceğiz. O zaman parayı bari daha az yapın.
  • Hadi hayırlı olsun 25 gün çok uğraşırlar gıcıklığına bunlar bedelli diye
  • Bu 25 günü ne zaman yapıcazki nası olcak o iş

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

25 gün askerlik yapma şartıda varmış

Alıntıları Göster
    Ücret az ama en iyi sistem bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Ücret az ama en iyi sistem bu.

Alıntıları Göster
    önceki bedellilerde 25 gün yoktu saçma olmuş
  • beyler acil cevap . Sol ayagımda geçen yıl sakatlandım hala sakatlıgı atlatmış değilim bedelli yapcam. Eğitimden muaf olurmuyum . Yani askere gittiğimde koşu vs bunlardan muaf olurmuyum? Koşamıyorum çünkü

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.