Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.488.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi yine iyisiniz. Sanırım bedelli yapanları aynı celbe denk getirirler. Farklı açılardan, elinizde tüfek 25 gün 25 adet Instagram fotoğrafı çekersiniz.
  • 25 gun olmamis, isinde gucunde olan adam yine birakmak durumunda kalacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Evet. Hic egitim vs vs kisla olayi yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu kişi hazır düzenini bozmamak işinden olmamak için gitmiyordu askere.

özel sektörde 25 gün izin verecekler mi bakalım
  • 25 gün olayı can sıkıcı ama ücret olayı iyi bari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para çok az geldi bana ta kaç sene önce 25 milyardı şimdi para değeri bu kadar azalmışken 15 olması saçma. 25 gün eğitimde acaba ne kadar ezecekler askeri onuda allah bilir. Yaptım geldim avantajıda var dejavantajıda ama okumuş kültürlü adamın askerde geçineceğini pek sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 gün olayı komisyonda iptal edilir bence

• Komisyon ve Genel Kurul, Ak Partinin 25 Yaş+15 bin TL+25 gün temel askerlik hizmeti içeriğini değerlendirecek ve düzenleme yapacak. Yani 25 günlük temel askerlik hizmeti genel kurul tarafından kaldırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 17 Temmuz 2018; 14:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

beyler acil cevap . Sol ayagımda geçen yıl sakatlandım hala sakatlıgı atlatmış değilim bedelli yapcam. Eğitimden muaf olurmuyum . Yani askere gittiğimde koşu vs bunlardan muaf olurmuyum? Koşamıyorum çünkü
    Olursun yüksek ihtimal. Rapor alman lazım konuyla alakalı, gitmeden önce.
  • Acemide koşmuyorsun.Ben 3 m bile koşmadım.Sağa sola dönüp ve denk gelirse silah verilirse silahlı hareketler var.Koşma usta birlikte "denetim" adı altında 3km yolu 15 dk da geçmeni 35 şınav 45 mekik çekmen gerekiyor.
  • bunlar az çakal değil ya tahminimi yazıyorum.

o 25 günü kaldırcaklar onun yerine 3 veya 5 bin ücreti yükseltcekler
  • şimdi 25 gün gitmeli bedelli askerlik gelse devlet memurlarına kurumları ücretsiz veya ücretli izin mi verecek nasıl olacak? eskiden nasıl olduğunu bilen hatırlayan var mı?
  • 25 gün için harcanan masrafa yazık.Kamuflaj,bot,yemek içmek bir dünya masraf olacak her bir askerin.Akil isi değil, o aldığı eğitimi 25 saatte unutacak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginbeyist -- 17 Temmuz 2018; 14:41:51 >
  • 25 gun olayi sacmaliktan baska bir sey degil, o duzen bozulunca ne yapayim ben bedelliyi?

Ayrica 5. kusak torunlari tezkere almis biri olarak bedelli askerlik yapacak olanlara aklinca salca olmaya calisan kiskanc ya da yara sahibi arkadaslarin yorumlarina da cok guluyorum :D

• Komisyon sonunda ya 25 günün iptalini bekliyorum ya da asker adaylarına 2 seçenek sunulmasını 15 ver 25 gün yap 20 ver hiç yapma gibi

• 25 den gün alanlar yapamıyor mu 😦

• 25 gün askere gidenler şimdi fotograf felan atarlar azhausdhusadhuasu askerlik anılarınız felanda olur sımdı orda burda anlatırsınız hadi iyisiniz rambo bıçagı agzında felan
  • Halihazırda üniversite öğrencileri ne yapacak?

• Şimdi haftaya onaylanacak deniyor parayı yatırıp hemen Ağustos'ta gidebiliyor muyuz? Staj yapacaktım onunla çakışacak muhtemelen. Okul açılmadan yapayım diyorum bari? Bir de Mayıs 93 doğumluyum tutuyor değil mi sakata gelmeyelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 17 Temmuz 2018; 14:51:2 >
  • ohhh çok iyi oldu

hem o havayı solucaksınız acemılık bana 6 ay gıbı gelmıstı zaten. Devamı daha hızlı gecıyordu. O büyük vurgunu yiceksınız. 5 te uyanıp aksam dokuzda yatmaya gıreceksnız söve söve :)

hem 15 bin. Az ama yine yuklu mıktar para oduceksınız. işinizden gücünüzden olcaksınız.

beni tatmin etti.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.