Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.488.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temel askeri eğitim eğer devlet güvencesinde olacaksa yani iş yerlerimizde normal maaşımızı alacak ve devam edeceksek mantıklı ama diğer türlü 1 ay maaş alamayacaksak sıkıntılı olur. Kimse 1 ayda olsun maaşını almamak istemez.
  • İmkanı olan herkes faydalanmalı ( ben kısa dönem yaptım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homosapiens17 -- 17 Temmuz 2018; 14:46:44 >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    25 gün. Bence sıkıntı yok. En azından gittim , gördüm , tattım dersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu ya da özel olsun hiç bir şekilde 25 gün tek kalemde izin alamazsın.Bence 25 günlük eğitimi ya direk kaldıracaklar yada düşürecekler.Kendim den düşünüyorum nasıl giderim 25 gün diye anca kış aylarına denk gelmesi lazım ki gideyim ayrıca 25 gün de az değil yani.Bunlar 15 den yokluyorlar 20 ye çıkartıp 25 günü silecekler kimsede laf etmeyecek böylece.
  • 2600 EURO para ediyor para bile değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Kamu ya da özel olsun hiç bir şekilde 25 gün tek kalemde izin alamazsın.Bence 25 günlük eğitimi ya direk kaldıracaklar yada düşürecekler.Kendim den düşünüyorum nasıl giderim 25 gün diye anca kış aylarına denk gelmesi lazım ki gideyim ayrıca 25 gün de az değil yani.Bunlar 15 den yokluyorlar 20 ye çıkartıp 25 günü silecekler kimsede laf etmeyecek böylece.
    Aynen o şekil olabilir.
  • Bedelli 25 yaş ve üzerine mi vuracak?
  • munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Devlet memurlarında sıkıntı olmaz ücretsiz izne çıkarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Sizin uykularınız kaçıyor acaba yakalanır mıyım, askere alırlar mı diye. Bizim gerçek manada siyatçilerin söylediği gibi değil "alnımız açık, başımız dik" siz düşünün
    Üstat bu askerlik konusunda atıp tutmanın arkasındaki dürtü nedir merak ediyorum ? Hayırdır yani ?

Benim öz kuzenim Afrin'de şehit oldu. Kalkıp bedelli olmasın demiyorum, zoruma gitmiyor. Bende askerliğimi yaptım, bunu da belirteyim. Fakat askere gitmemenin çok fazla haklı sebepleri olabiliyor.

Kimisi iş düzeni kuruyor ve işini bırakamıyor, kimisi ailesinde birilerine bakmak zorunda oluyor gidemiyor, kimisi evli oluyor ailesinin tek geçim kaynağı olduğu için gidemiyor vs vs burada bir ton sebep söylerim. Askere gidildiğinde kimse senin hayatını idare etmiyor.

Ayrıca siz kimsiniz ya ? Böyle millete hesap sorar gibi, milleti hor görüyorsunuz. Görende ülkenin vergi rekortmeni, bütün sınır operasyonların içinde yer almış vatandaş sanacak...Hayırdır ?

Konuda millet bilgi alayım, hayatıma yön vereyim diye geliyor burada garip garip tipler vatan sevdası üstünden artistik yapıyor. Olum siz hayırdır ya ? herkes kendi işine baksın, milletin vatan sevdası günahı sevabı kendine...kimse kimsenin hesabını da sormasın hesabına da bakmasın

• Tasarıdan 25 gün temel eğitim çıkacağı konuşuluyor,daha önce ki bedellilerde de ilk tekliflerde hep temel eğitim konuldu sonra iptal edilmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllık izne denk getirirsiniz beyler ne olacak
  • cikmasa daha iyiydi. 25 gun nedir ya.
  • 25 gün git 15 bin bayıl. zaten 6 ay kısa dönem. 5 ay daha giderim para kalır cepte.
  • 25 gun yapamaz berkecanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 gün gösterip vermemek gibi olmuş
  • 25 gün acemilik olacak diyorlar. 1 ay işyerine kilit vurursak döndüğümüzde ne dükkan kalır ne de müşteri.

İşçisine de 1 ay askerlik izini verecek işveren tanımıyorum. O 1 ayda o işin görülmesi gerek ve yerine başka birinin alınması gerek. Yerine başka biri alınan işçiye geçmiş olsun, askerden döndüğünde kendine yeni bir iş bakar artık.

Bu böyle olmaz. Büyük saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Kamu ya da özel olsun hiç bir şekilde 25 gün tek kalemde izin alamazsın.Bence 25 günlük eğitimi ya direk kaldıracaklar yada düşürecekler.Kendim den düşünüyorum nasıl giderim 25 gün diye anca kış aylarına denk gelmesi lazım ki gideyim ayrıca 25 gün de az değil yani.Bunlar 15 den yokluyorlar 20 ye çıkartıp 25 günü silecekler kimsede laf etmeyecek böylece.
    sınıfta ders işlemeye girmiyon 25 günün olayını girince anlarsın acemilik eğitimi süresidir o ustaya dağılırsın sonra. siz ustaya gitmeden eve gideceksiniz sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk bayrağına sarılı olarak ATM'ye gidip Ölürüm Türkiyem şarkısı eşliğinde para yatırma qeyfi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bunu sosyal medyada hemen dile getirilmeli,sosyal medya anlık takip ediliyor yetkili kişilerce.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

25 gün acemilik olacak diyorlar. 1 ay işyerine kilit vurursak döndüğümüzde ne dükkan kalır ne de müşteri.

İşçisine de 1 ay askerlik izini verecek işveren tanımıyorum. O 1 ayda o işin görülmesi gerek ve yerine başka birinin alınması gerek. Yerine başka biri alınan işçiye geçmiş olsun, askerden döndüğünde kendine yeni bir iş bakar artık.

Bu böyle olmaz. Büyük saçmalık.
    isciyi korumak icin esktra yasa filan cikar kesin. o kadar problem olacagini sanmiyorum.

ama nerden cikti bu 25 gun simdi.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.