Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.488.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler goz numaramdan oturu curuk olma ihtimalim cok yuksek ve ayni zamanda bedelli de vuruyor yastan oturu.Bu konuyla ilgili bilgisi olan biri ozele gelse ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3rkan94

Arkadaşlar merhaba

01.11.94 doğumluyum bu durumda bedelli yapabilirmiyim?
    18.05.1994 bana vurur mi acaba yapacagimdan değil sadece merak zaten POMEM düşünüyorum bedelli falan beklemem mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışlalarda yer yok bu kadar adamı nereye alıcaz diye çıkartmıyolarmı bu bedelliyi? Bu kadar 25 yaş ve üstü adamı nereye sığdırıp eğitçekler acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

Beyler goz numaramdan oturu curuk olma ihtimalim cok yuksek ve ayni zamanda bedelli de vuruyor yastan oturu.Bu konuyla ilgili bilgisi olan biri ozele gelse ya
    Rapor alabiliyorsanız alın, niye veresiniz 15bin lira ?
  • 25 gün sorun değil pek. İşveren de elemanını kaybetmek istemeyecektir. Bununla ilgili kolaylık olabilir bence.
  • 15.000 TL az olmuş bekleyenler için tam bal kaymak ama 25 gün askerlik efsane olmuş
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Bu bahaneye iyi sığındınız sizde.

Askerde soğan patates soyanlar askeriye de sümsük diye tabir edilen uyanık geçinen korkak cidden hiç bir şey beceremeyen uyumsuz ve ayak bağı olan kişilerdir.

Hiç bir işe yaramadıkları için agaç tuvalet tava tencere nöbeti tutturulur kışlada geri plan işlerine verilirler.

Aynı kışlada sürekli görevlere çıkan sıcak temas görmüş geçirmiş askerlerde vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, 15 Aralık 1993 doğumluyum, ay hesabı olarak mı yapılıyor yoksa yıl olarak mı hesaplanıyor ?
  • 94luler aglamasin

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

18.05.1994 bana vurur mi acaba yapacagimdan değil sadece merak zaten POMEM düşünüyorum bedelli falan beklemem mümkün değil.

Alıntıları Göster
    1 Ocak 1994 öncesi faydalanır bu şekilde çıkarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElwinVanDyke

Selamlar, 15 Aralık 1993 doğumluyum, ay hesabı olarak mı yapılıyor yoksa yıl olarak mı hesaplanıyor ?
    Bu şekilde onaylanırsa 15 gün ile yırtıyorsun.
  • İşimizi gücümüzü kurmadan askerlik görevimi yaptım bir önceki mesajıma dön oku burada cevap yazacak kadar vaktin varsa.

PKK'nın basının doğduğu köyde askerlik yaptım saldırı yedik vs bunlar önemli değil, vergi rekortmeni olup seneye vergi ödemeyenlerin hesabını sormak lazım olay para pul ise.

Çok şükür görevini yerine getirenlere diğer arkadaşlara 25 günlük görevlerinde basarilar.

@fasakasa

Patates soğan soymadim resmi evrak hazırlıyordum 369/B KSD

• ahahah ağlayanlara bak gitmeyen bilmez 25 gün zaten size yeter ağzınızın payını alacaksınız.

6 aya bile poşetsiniz siz diye ekstra iş yaptırıyorlardı.

25 güncüler kara günler sizi bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

25 gün mantıksız, çünkü hem var olan düzenin bozulması, hem de asker masraflarının ciddi kısmının bu süreçte harcanması söz konusu, yani hem Devlet adına hem de mükellef adına mantıksız.
    25 yaş mantıksız, zaten bir çok öğrenci lisans eğitimini bitirinceye kadar bu yaşa geliyor, yani yaşlanmış veya bekleyen konumunda değiller bu yaştakiler. Bu da bedelli askerliğin çıkarılmasının mantığına ters.
    15.000TL mantıksız, içlerinden en mantıksızı da bu zaten, açıklamaya gerek yok.(bkz:oğlumu bulana yüz bin Lira veriyorum)
    Kimse askere gitmesin devlet masraftan kurtulur....

• Son hali fena değil. Zorunlu askerliğin kalkması gerektiğini savunanlardanım ancak yaşadığımız coğrafya itibariyle kısa süreli de olsa herkes temel askeri eğitim almalı.
  • 3rkan94 3 kullanıcısına yanıt
    2018-1994= 24 malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: auToeXec_

Bu şekilde onaylanırsa 15 gün ile yırtıyorsun.

Alıntıları Göster
    8 aylık doğmuşum kısmet işte
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Hocam mayıs 93 doğumluyum tutuyor değil mi yaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Kimse askere gitmesin devlet masraftan kurtulur....

Alıntıları Göster
    bozulan bir düzen olmaz merak etme gününü falan her şeyi iyi ayarlarlar

sadece size 1000 liralık kıyafet verecekler. baska ekstra bir masrafınız yok

kıyafetler eskımeden atılacak o kötü olmuş

• 25gunu bile fazla görenlerin vatani için şehit olanlara 1gram saygısı yoktur.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.