Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.488.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ulan ülkede kendi fikrine sahip olan herkes ya vatan haini ya fetöcü ya o ya bu. İnsanları fişlemeyi ne kadar da çok seviyorsunuz. Parasını verdikten sonra 25 günde gitmek istemem. Zorunlu yapılırsa giderim ama bana kalsa hayır gitmek istemiyorum arkadaşım. Bu beni senin gözünde vatan haini yapacaksa işin açıkcası hiç umrumda değil işin açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

25 yaş olsa da rahatlasak bari
    Reisin rahatlatır seni korkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandK

[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
    O zaman çok zor. En iyi ihtimalle 1 ocak 1994 ve öncesi yararlanabilir diye düşünüyorum, eğer tüm 93'lüleri kapsarsa. Bir önceki çıkan bedellide 87 ve öncesi doğan herkesi kapsamıştı ama 1 gün için yapamayanlar ne olacak dendiğinden 1 ocak 1988'lileri de kapsamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

25 günü kaldırsın yoksa vazgeçebilirim. Hem askerlik yapıp bir de 15 bin vermek çok mantıklı gelmiyor. Acaba böyle çıkarsa hemen parayı yatırıp Ağustos'ta gidebilecek miyiz? Yoksa dönem dönem mi çağıracaklar kışlaya?
    Bilgim yok ancak benim yerim cuma günü belli olacak. Umarım kasıma falan kalmaz çıkması
  • istediğiniz gibi gidebilirsiniz arkadaşlar.

haritadan askerlik yeri secin gidin kapıda 15 bin verın kımlıge bakıp alırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerliğin acemiliğini İskenderun Deniz Er Eğitim Alayında yapmıştım ben yaptığım zaman yemek işi özel bir şirketteydi şahsen bedelli olacaksa bu 25 günlük eğitim olayı bence çok saçma çünkü o 25 gün 3 öğün yemek etti 75 öğün yemek masrafı bunun ayakkabısı kamufulajı falan var yani kısaca devlete yemek ve kıyafet masrafı çok olur 15 bin liranın bir kısmı da oraya gider ve devletin bedelliden geliri düşmüş olur bence eğitimsiz olur son 18 bin de olduğu gibi
  • 25 günlük askerliğe laf edilmesinin sebebi işi olanların işinden cıkmak zorunda kalacakları için. Az size verilen beyini kullanın, kimse 25 gün askerlik zor yapmayalım demiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Parayı yatırırken ay yıldızlı t shirt ile gidin bankaya beyler.
    Ay yıldızı bilmemde bol bol resim çekicem. Sonuçta askerlik hatılarım diye paylaşmam lazım bir Berkecan olarak.
  • 93 ağustos 30 kapsar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip patates soyup, şöförlük yapan lise mezunu andavallar yine milleti vatan haini ilan etmeye başlamış. Değil 25 gün, 1 gün bile olmamalı bu çağ dışı sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

İşimizi gücümüzü kurmadan askerlik görevimi yaptım bir önceki mesajıma dön oku burada cevap yazacak kadar vaktin varsa.

PKK'nın basının doğduğu köyde askerlik yaptım saldırı yedik vs bunlar önemli değil, vergi rekortmeni olup seneye vergi ödemeyenlerin hesabını sormak lazım olay para pul ise.

Çok şükür görevini yerine getirenlere diğer arkadaşlara 25 günlük görevlerinde basarilar.

@fasakasa

Patates soğan soymadim resmi evrak hazırlıyordum 369/B KSD
    Yahu sen hangi şartlarda yaptın yapmak zorunda kaldın o senin hayatın, bak ben sana saygı duyuyorum. Sen şanslı biri olarak öyle bir boşluk bulup gitmişsin. Herkes hayat şartları eşit değil, kafanızda bir model belirliyorsunuz onun üstünden vur Allah vur...

Milyonlarca insanın ne şartlarda olduğunu bilemezsiniz. Dediğim gibi herkesin derdi sıkıntısı kendine...

Senin benim devlete bu şekilde hizmet etmemiz diğerlerine hesap sorma hakkı vermiyor. Ben devlete bir ton vergi veriyorum, çıkayım vergi vermeyenlerle dalaşayım, vergi aflarına kafa tutayım ?! Böyle mantıksız ve boş mevzu oluyor sizin ki...

Herkesin derdi kendine kardeşim, burada boş ahkam kesiyorsunuz.

İleride profesyonel askerliğe geçilir, zorunlu askerlik kalkar... eee o zaman ne olacak ? Profesyonel askerlik yapmayanlar vatan haini ?!

Gözünüzü seveyim, burada insanların bilgi alma durumunun içine etmeyin her haltı bilen yaşayan kafaya girmeyin, hadi işinize hadi..

• quote:

Orijinalden alıntı: gofret2132

93 ağustos 30 kapsar mı ?
    Değişiklik olmazsa tüm 93lüleri kapsar.
  • 94 ocak kapsar mi

• Bu 15 bin TL bedel için bankalar özel bir kredi filan çıkarırlar mı? Ben üniversite son sınıfım öğrenim kredisi kullanmadım. Üniversite öğrencilerine verilen öğrenim kredisini direk buraya aktarma gibi birşey çıkar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 94 lüleri kapsasın 1 ay eğitim olmasın bedelde 15-20 bin olsun.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    1000 liralık kıyafet mi ? Takım elbise mi bu hocam. Gidince göreceksiniz kimisine sıfır elbise kimisine az kullanılmış elbise dağıtacaklar. Hepi topu 200-300 liralık kıyafet bunlar. 25 gün boyunca maksimum 250 lirada yemek vs masrafı olsa 1 kişinin 25 günlük masrafı 500 TL'yi geçmez devlete.
  • Ketçap - mayonez olsun mu hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.