Şimdi Ara

2018 BMW 3 SERİSİ (G20) HAKKINDA.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bmw'nin Motorları çabuk Bitiyor deniliyor, Bu doğru mu ?

Bmw 3 Serisi G20 1.5 Dizel 3 silindirli Motorla gelecekmiş, Sizce bu Motorla bu Otomobil tercih edilir mi ?

Bmw G20 1.5 3 silindirli dizel Motor Renault'a mı ait ?

Mercedes C serisi ile Bmw 3 serisinin arasındaki Farklar nelerdir, Mümkünse bizzat kullanmış Tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum ?

250k Fiyatlara sizce Bmw'mi almak Mantıklı yoksa Mercedes'mi neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A7BE226C -- 11 Eylül 2017; 23:13:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.sorunuza cevap vereyim. Bildigim kadariyla renault da 3 silindirli dizel motor yok. 1461cc hacimli dci unite var meshur. Bir de son birkac senedir satilan 1.6dci motor var.

Bmw bir ara sanirim tek silindirde 500cc kullanarak cesitli hacimlerde motor uretmeye karar vermisti. Yani 3 sil.1500cc 4sil.2000cc 6sil.3000cc gibi. O yuzden bu 1.5 dizel motor bmw tasarimi olabilir. Ciksin da gorelim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

3.sorunuza cevap vereyim. Bildigim kadariyla renault da 3 silindirli dizel motor yok. 1461cc hacimli dci unite var meshur. Bir de son birkac senedir satilan 1.6dci motor var.

Bmw bir ara sanirim tek silindirde 500cc kullanarak cesitli hacimlerde motor uretmeye karar vermisti. Yani 3 sil.1500cc 4sil.2000cc 6sil.3000cc gibi. O yuzden bu 1.5 dizel motor bmw tasarimi olabilir. Ciksin da gorelim:)

Eywallah 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şu G20 yi
    birde X2'yi merak ediyorum.
  • Ilk soruyu geçiyorum.

Ikinci soru: Neden olmasın, hali hazırda BMW'nin 2000 hacminde 316d 116 bg modeli yurt dışında satılıyor. Ben almam aldırmam o da ayrı konu.

Üçüncü soru: BMW'nin Renault-Nissan ekibi ile bir bağı yok, PSA grubu ile çalışıyor.

Dördüncü soru: 3 serisi daha keyifli, dinamik ve yürüyeni daha sağlam. C serisi daha iyi güvenlik donanımına sahip, daha kaliteli iç malzeme ve bir kademe daha prestijli.

Beşinci soru: Elma mı Armut mu sorusu gibi olmuş. Hangi modeli hangi modelle kıyasladığınıza bağlı değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BMW 1 SERİSİ F40
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.