Bildirim
2018 CANAVARI... Sizce Nasıl...
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartı nerede? Anakart ve işlemci olmamış 1800x neden seçiyorsun rendermı yapacan kaldıki o bile fazla o kadar para veririm diyorsan intel 8 nesile yönel. Güç kaynağı bile pahalı bana göre.
Anakart B350 serisinden seç, İşlemci ryzen 1600, Psu hıgh power 600 w veya corsair vs550 80 + olabilir ekran kartıda gtx 1060 yap. -
Ekran kartı nerede?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ram içine mi Kurulacak kasa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran kartı eklemyeı unutmusuz :D 4500 TL ye son oyunları en ıyıı grafıklerde oynayan oyun ve performans pcsı topluyorumda yardımlarııza ıhtıyacım var dostlar... -
İmzamdaki sistemimi satıyorum... yeni kasa yeni sistem topluyorum... 4500 TL ye oyun pc kasası lazım yardımcı olursanmız sevınırım... -
quote:
Orijinalden alıntı: RASP
Ram içine mi Kurulacak kasa
? -
İslemciyi ryzen 1700'e dusurup, anakarti da b350 secersen (ki okuduklarima gore oc'de bir fark soz konusu degil tek fark baglanti port sayilari ve crossfire/sli destegi), ekran kartini 1070ti 1080 yapabilirsin cok rahat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemci seçimi yanlış olmuş. Eğer ağır işlemci yükü bindirilmeyecekse. İşlemciyi 1600 yada 1700 intel tarafında ise 8700 tercih edebilirsiniz. Anakart kısmı intelde dezavantaj yalnız. Z dışında anakart yok diye biliyorum. Kasa olmamış maalesef. En az temperli cam güzel kasa alın. 300-350 liradan fazla vermeyin. Intel kullanacaksanız ram frekanslarını düşük tutabilirsiniz. Ama mutlaka dual chanel olsun ramler. -
Performans olarak intel işlemci tavsiye ederim. Bu bütçeye en azından. i5 8.nesil -
4500-4700 bütçe var, İşlemci ekran kartı 4600 lira. Oyun için alınacaksa 8700K alın geçin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1800x ile nasıl bir f/p sistem oluyor anlatır mısın biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Aralık 2017; 13:30:4 > -
arkadaşlar imzamdaki sistemimi ARTIK DEĞİŞME VAKTİ... sattım onu da ımzamı daha duzeltemedım... 4500 cıvarı bır oun sıstemı toplamak ıstedım aceleden boyle oldu... yardım edersenız sevınırm :) -
Hayaller R7 1800X ve Gtx 1070, hayatlar:D
http://www.sinerji.gen.tr -
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Sobotka
Hayaller R7 1800X ve Gtx 1070, hayatlar:D
http://www.sinerji.gen.tr
Bu sistemle pes 2018 fifa 2018 ve güncel 2017/2018 oyunlarını full detay ayarda oynamak mumkun mu?
-
Ultra da oynatır 1060 ile her oyunu oynarsın. -
Oynar. Bütçeni biraz yükseltirsen i5 8400'lü sistem de kurabilirsin. i5 8400'lü sistem önerecektim ama işlemci stoklarda yok. -
İmzamdaki sistemiimden 2017/2018 oyun canavarı ksa yapsam power ve ksa yeterli olur mu mesrlq i7 / rayzen işlemcilwr için gtx1070 vs ekran kartı ocın???
AMD DE ALTİNDAN İSLEMCİ YAPSA YİNE ALMAM YİNE ALMAM
AMD ALTİNDAN GRAFİK KARTİ YAPSA YİNE ALMAM YİNE ALMAM ...
İntel ve nvidia dan sasmayacaksin hocam herkes bu kombine gore optimize ediyor
Kicikirik benchmarka gore karar vermeyin
Bu bütçeye canavar değil kedicik olur ancak. 1080ti fiyatına komple kasa toplayıp canavar demeniz çok komik olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- ssaa nedir
- rx 7600 alınır mı
- gürcistan media markt
- m2 vs m3
- cpu sıcaklığı görme
- intel 15. nesil
- rtx 50 serisi
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X