Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dinlenmeden uzun yol üstüne yapılan tatilde, kendine gelene kadar tatil bitiyor bı kere Mersin den Belek 'e Alanya üstünden gideyim dedim mahvoldum ondan beri Konya konaklamalı gidiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Bir gece dinlenmek daha iyi hocam. 800 km yol 7 8 saat sürer. Biraz daha yol gidip Merkezi bir yerde kalabilirsiniz.

Hatta en sağlamı bir gün önce sabahtan çıkıp Antalya’ya gitmek. Hem seçenek çok olur hem de sabah erkenden zinde bir şekilde otele girersiniz.
    Evet mantıklı hocam haklısınız yorumlarda pek iyi değil.bizimkilerde gündüz yol yaparken yol görelim diyorlar :) teşekkür ederim. Geceden çıkıcam dinlene dinlene artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Dinlen hocam, mesafen az degil Allah Korusun

• Arkadaşlar biraz önce ats ve jolly acentalarina erken rezervasyon tarihlerini sordum. ets kasim sonu jolly kasim ortasi acilacagini fiyatlarin nasil bir zam alicaklariyla ilgili bilgileri olmamakla beraber genel müdürlükten yuksek bir zam orani beklenmedigini soylediler, tabi yüksek derken nekadar demek istedi bilemiyorum, birde jolly deki arkadas amara dolce vita luxry ets deki arkadas voyage belegi önerdiler ben nasil otel olduklarini bilmiyormusum gibi 😜

Bu tamamen sürücünün (sanırım tek sürücü sizsiniz) kondisyonu ile alakalı... Örneğin geçen ay yaptığım tatil için istanbul - belek (730km) yolu gece 12 de yola çıkıp sabah 8:30 sularında belekte (tek şöför) olarak tamamladım... Yolda 4-5 kez yarım saatlik aralar verdim.... Bu tarz; sizin Uzun yola, gece sürüşüne ve uykusuz sürüşe dayanıklılığınıza baglıdır...

Yolu ikiye bölüp gitmek ise; vaktiniz ve naktiniz varsa tabikide daha rahattır, gündüz sürüşü olacağı için çevreyi izleyerek ve hoşunuza giden yerlerde ara vererek daha keyifli bir yolculuk yapılabilir.... Yani hangini teecih edeceğiniz; sizin vakit&nakit durumunuz ve araç sürüş kondisyonunuza baglı olarak değişir...

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam deniz suyu nasil Bodrum'da?

Şu an ramada ıspartadayım.oda kahvaltı 235 dediler.4 kişi kaç lira çıkar bilmiyorum.

Otel 2 aylık bir otel ve çok temiz. Varsa imkanınız tavsiye ederim. Buradan sueno 2 saat gözüküyor.

Birde yolda 4-5 radar var hatta bir tanesinde cezayı yedim bile..

Temmuzda antalyaya giderken ortalama hızım 120 idi ve ceza yemedim

Şimdi ortalamam 90 ve ceza yedim.

Bozuyük bilecik taraflarından gelecekseniz 2 saat gerekirse 80 le gidin.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/eds-hiz-limiti-altinda-flash-patlamasi--133505986-3

Muhtemelen yemediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: HardLoveBaby

Ozellikle ssmm nin gexmişten bugune kaldıgı tum otelleri detaylı degerlendirmesini meraklı bekliyorum :)
    Ben buradaki arkadaşlara yardımcı olmak istedim siz bunu trolluk olarak görüyorsanız kendi sorununuz kimseyede birşey ispatlamak zorunda değilim geçmiş yorumlarımı merak ediyorsanız araştırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Sandıklı öğretmen evini buldum kişi başı 40tl açık büfe kahvaltı dahil dedi

4kişi 160tl yapıyor sizce hangisi mantıklı yolu yarılayıp dinlenmek mi?yoksa geceden mi çıkmak?

Daha önce sandıklı öğretmen evinde konaklayan varmı?
    Bu sene Kars Öğretmenevinde kaldım 75 TL açık büfe kahvaltı
    Adana Öğretmenevinde kaldım 70 tl idi 4 kişilik oda kişi başı fiyatıydı kahvaltı vardı ama ben kullanmamıştım.
    Genel olarak hepsi iyiydi ama tek gece konaklamak için sizin aldığınız fiyat gayet uygun bence.
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Umduğumdan çok daha iyi. Bu kadar hava ve denizin iyi olabileceğini düşünmüyordum. Yalnız biz çarşamba çıkıcaz sonrasında yağmur gösteriyor tekrar ısınmaz diye düşünüyorum.

• Sueno golf e az önce giriş yaptım . Bi 30 dk sizi bekleteceğiz dediler bu arada tabi otelden faydalanabiliyorsunuz.

Hava 30 derece gayet güzel.

• HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    Ben çok uzman sayilmam ama netle şube arasında genelde fark olmuyor özellikle erken rezervasyon dönemlerinde ama sona doğru şubede ekstra indirimli oteller olabiliyor internete oranla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla dostum hiç denk gelmedim bende sormuşluğumda vardır zamanında ama bizim böyle bir indirim hakkımız bulunmuyor diye geçiştirmişlerdi.
    Hocam açık büfeden fotoğraf/video çekebilirseniz makbule geçer.

500km ve üzeri uzun yolculuklarda; b segment araç adamı hoşaf eder... c segment yine yorar, d segment daha az yorar, e segment araç haliyle en konforlusudur, yorgunluk diğer sınıflara göre en az bunda olur... (tabi f segment merso S klasse gibi araçları dahil etmiyorum onlar başka dünyalar).... bendeki araç e segment, fakat belli km ve saatten sonra o bile yoruyor.... öyle diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 24 Eylül 2018; 13:20:19 >
  • İşim pastanecilik üzerine olduğundan ilk pastanesine baktım.

Tamamen butik ve üst kaliteye dönmüş sueno. 2016 da ki sueno ile alakası yok

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

• 2016 daki suenoyu bilemem ama 2017 deki sueno benim maxx tan sonra gördüğüm en iyi oteldi ,banami denk geldi bilemem ama adamlara helal olsun dedim.

Arap turist popülasyonu nasıl Sueno'da?
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    5-6 saattir oteldeyim ve full havuz + denizdeyiz.

İki yerde de 100 kişiden 5 i arap. Çok az ilginç bir şekilde. Ancak ilk defa türk bu kadar çok denk geldim bir lux otelde.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.