Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019 konusunun ben once acilmasi taraftariyim .

Nacizane bir fikrim var

Isteyenler 2017 ve 2018 yillarinda gittikleri otellere odedigi fiyatlari tarihleri aldigi acentayi , otelin arti ve eksilerini , f/p oranini , tekrar gidip gitmeyeceklerini belirten yorumlarla konuya yazarak erken reservasyon ile alacak olacak kisilere yardimci olabilirler.

Bu degerlendirmeler konunun ana yorumuna eklenebilir.

Neden 2017 ve 2018 yazdim diye sorucak olursa oteller zamanla isletmeci degistirip iyi yada kotu etkilenebilecegi icin atiyorum 2010 yilinda gidilen bir otelin degerlendirilmesi cok saglikli olmayabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 konusunu acsakta orada da konu disi yorumlar olacak.Bence erken rez ile beraber acilsin.bana 1 aralikta acilacagini soyledi ets ve jolly.
  • HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    2019 açılması için yaptığım talebin açıklaması budur. Neden gittik ne bulduk,yeniden gider miyiz, gidersek ne kadar bütçe ayiririz hangi dönem için ?

• Şaka maka 3500 civarına sueno da 5 gece tatil yapan son insanlar olarak tarihe geçeceğiz sanırım

Eger sadece bunlardan ibaret olacaksa mantikli bence

• Erken rezervasyon başında Hilton fırsatı Kasım 1 den önce olmuştu. O fırsatı görmediğim için alamadım. 15 ekimden sonra fırsatlar başlayabilir.

Katılıyorum kısa kısa belli başlıklarla gidilen otelleri değerlendiren ilk mesaj oluşturulabilir. Mesela x otel fiyat,havuz-deniz, yeme-icme, animasyon,odalar genel ambiyans başlıklarında 3-4 kelime tecrübeler özetlenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar

Sizlerden güzel öneriler gelmekte

Şöylede yapılabilir arkadaşlar

X hoteli y hoteli için belirli kriterler oluşturabiliriz

Örnek x hoteli

Temizlik. 1,2,3,4,5

Yeme içme 1,2,3,4,5

Fiyat ve performans dengesi 1,2,3,4,5

Hotelin kişiye olan yeterliliği 1,2,3,4,5

Personelin davranışları 1,2,3,4,5

Bir daha fırsatınız olsa aynı hotelde konaklarmısınız?

Evet/hayır/fiyatına bağlı gibi

Sizlerden gelen istekler dogrultusunda içerikleri genişletebiliriz.

Yukarıdaki örneği x hoteli için örnek ahmet adlı üyemiz değerlendirdirdikten sonda üye nickini yazarız ahmet adlı üyenin görüşleri belli olur..

Bunları ilk mesaja taşıyabiliriz..

İlk sayfa konuya mesaj yazan arkadaşlarımızdan cevaplar geldikçe güncelleriz...

ne dersiniz? Olucak diye birşey yok sadece fikir?

Bu konuya vakit ayırıp yazan arkadaşlarımızın düşüncelerini duymak isterim.

Zaten 2019 konusunun ilk mesajını konaklama fırsatlarına ayırmıştım isabet olmuş.

Bu ara üstte yazan arkadaşımızın dediği gibi kuralları sabitleyelim forum kuralları dışında konu bilgi akışını sağlayacak kurallarda ekleyebiliriz.konumuza bazı konu dışı olabilicek soruları ekleyebiliriz.yol güzergahı, yol güzergahı içersinde yemel yenilebilicek,dinlenilebilicek yerler vs bu tarz şeyler konumuza zarar vermiyeceğini düşünüyorum..

Hatta ilk mesaja uzun uzun zaman harcanmış incelemeler var nickini yazıp mesaj linkini ilk mesaja ekleyebiliriz.o güzelim yazılar sayfa aralarında kalmamış olur.

Örnek .xyz adlı üyemizin hilton kemer hakkındaki düşünceleri (mesaj linki)
    Düzeltme:mobilden yazdım.unuttum 1,2,3,4,5. 1 memnun degilim 5çok memnunum..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Arkadaşlar

Sizlerden güzel öneriler gelmekte

Şöylede yapılabilir arkadaşlar

X hoteli y hoteli için belirli kriterler oluşturabiliriz

Örnek x hoteli

Temizlik. 1,2,3,4,5

Yeme içme 1,2,3,4,5

Fiyat ve performans dengesi 1,2,3,4,5

Hotelin kişiye olan yeterliliği 1,2,3,4,5

Personelin davranışları 1,2,3,4,5

Bir daha fırsatınız olsa aynı hotelde konaklarmısınız?

Evet/hayır/fiyatına bağlı gibi

Sizlerden gelen istekler dogrultusunda içerikleri genişletebiliriz.

Yukarıdaki örneği x hoteli için örnek ahmet adlı üyemiz değerlendirdirdikten sonda üye nickini yazarız ahmet adlı üyenin görüşleri belli olur..

Bunları ilk mesaja taşıyabiliriz..

İlk sayfa konuya mesaj yazan arkadaşlarımızdan cevaplar geldikçe güncelleriz...

ne dersiniz? Olucak diye birşey yok sadece fikir?

Bu konuya vakit ayırıp yazan arkadaşlarımızın düşüncelerini duymak isterim.

Zaten 2019 konusunun ilk mesajını konaklama fırsatlarına ayırmıştım isabet olmuş.

Bu ara üstte yazan arkadaşımızın dediği gibi kuralları sabitleyelim forum kuralları dışında konu bilgi akışını sağlayacak kurallarda ekleyebiliriz.konumuza bazı konu dışı olabilicek soruları ekleyebiliriz.yol güzergahı, yol güzergahı içersinde yemel yenilebilicek,dinlenilebilicek yerler vs bu tarz şeyler konumuza zarar vermiyeceğini düşünüyorum..

Hatta ilk mesaja uzun uzun zaman harcanmış incelemeler var nickini yazıp mesaj linkini ilk mesaja ekleyebiliriz.o güzelim yazılar sayfa aralarında kalmamış olur.

Örnek .xyz adlı üyemizin hilton kemer hakkındaki düşünceleri (mesaj linki)
    Düzeltme:mobilden yazdım.unuttum 1,2,3,4,5. 1 memnun degilim 5çok memnunum..
    "Hatta ilk mesaja uzun uzun zaman harcanmış incelemeler var nickini yazıp mesaj linkini ilk mesaja ekleyebiliriz.o güzelim yazılar sayfa aralarında kalmamış olur. "

Tam olarak bunu kastetmiştim bende

Yol guzergahları , yol uzeri gezilecek gorulecek manzara vs cok guzel olur .ornegın ben antalyaya daha once hıc aracla gıtmedim benim için tam bir belirsizlikti gectigimiz yorumlarda salda golu olimpos vs guzergahı olan mesajı gorunce ekran alıntısını yapıstırdım .

1 den 5 e kadar puanlama cok saglıklı olmaz kategoriler 100 üzerinden f\p oranına gore puanlanırsa daha iyi olur bence

Ayrıca konunun en begenilerinde olan van hoijdonkun voyage degerlendırılmesi emsal gosterilebilir bir otel detaylı nasıl degerlendirilir sorusuna aynı sekılde grctigimiz gunlerde zvzv nin 2 oteli degerlendirmeside ornek olabilir

Ek olarak ana mesajda sabitlenmesi için en az 5 -10 vs begeni kuralı olabilir bu sayede troll ve reklamcı degerlendirmelerin ana konuyu kirletmesinin onune gecilebilir .

• Ozellikle ssmm nin gexmişten bugune kaldıgı tum otelleri detaylı degerlendirmesini meraklı bekliyorum :)

• Bence hepsi yerine tripadvisor u daha sik kullanalim forum olarak.Ve herkes kendi yorumunun buraya linkini koysun ki gercek yorumlari okuyalim

Benim hilton yorumum
    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g297966-d12125044-r617299333-DoubleTree_by_Hilton_Antalya_Kemer-Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html

d-resort grand azur yorumum
    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g298033-d300032-r602403777-D_Resort_Grand_Azur-Marmaris_Marmaris_District_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coas.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 22 Eylül 2018; 19:16:43 >

• Arkadaslar yakin bir arkadasim suanda granada luxury belekte oteli sordum fena degil demekle yetindi buradan delphin be grand otele gecmeyi planliyor fakat ben daha once gitmedim , daha once gitmis olan yada bilgisi olan varmi acaba , aquasi cok güzel diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Bence hepsi yerine tripadvisor u daha sik kullanalim forum olarak.Ve herkes kendi yorumunun buraya linkini koysun ki gercek yorumlari okuyalim

Benim hilton yorumum
    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g297966-d12125044-r617299333-DoubleTree_by_Hilton_Antalya_Kemer-Kemer_Turkish_Mediterranean_Coast.html

d-resort grand azur yorumum
    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g298033-d300032-r602403777-D_Resort_Grand_Azur-Marmaris_Marmaris_District_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coas.html
    Size zamaninda ucak korkunuz hakkinda ve diger bircok sorunuz hakkinda yardimci olmaya calistik

Size cevap olarak doktor sitelerini,ucak forumlarini vs gezin desek guzel olurmuydu ? Olmazdi

Forumun kalitesinin dahada artmasi icin guzel bir fikir ile ortaya koyuyoruz buna karsi cikilmasin sebebi nedir merak ediyorum ? Ornegin peugeot 3008 ana konusu var 3008 im olmamasina ragmen ara sira girip okurum cunku konu sahibi ana mesaji devamli zenginlestiren biri .

+++

• Bilecik cennet vadisine 3 km kala kameralara poz vermeyi unutmayın. Benim gibi far görmüş tavşan gibi kalırsınız sonra :)

• Dün voyage torba’ya giriş yaptık. Güral premier tekiova’dan sonra kaliteli geldi. Voyage belek kalitesi olmasa da yeterli.

• Arkadaşlar selamlar

Afyon sandıklı taraflarında yolda dinlenme amaçlı konaklama düşüncem var ama uygun olsun istiyorum daha önceden sadece dinlenme amaçlı 1gece konakladığınız bir yer. Varmı?

Amacım pazar akşam üstü yola çıkıp afyon tarafına gitmek 1gece kalıp sabah erken çıkıp hotele erken gitmek

Ya da

Pazar ı p.tesiye baglayan gece sabaha karşı 3-4gibi çıkıp direk hotele gitmek...

Yolum 800km civarı

Dönüşümü ayarladım pamukkalede 1gece kalıyorum.

Uygun hotel mi tavsiye ederseniz ya da 2.seçenek mi?

• Sandıklı öğretmen evini buldum kişi başı 40tl açık büfe kahvaltı dahil dedi

4kişi 160tl yapıyor sizce hangisi mantıklı yolu yarılayıp dinlenmek mi?yoksa geceden mi çıkmak?

Daha önce sandıklı öğretmen evinde konaklayan varmı?

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Bir gece dinlenmek daha iyi hocam. 800 km yol 7 8 saat sürer. Biraz daha yol gidip Merkezi bir yerde kalabilirsiniz.

Hatta en sağlamı bir gün önce sabahtan çıkıp Antalya’ya gitmek. Hem seçenek çok olur hem de sabah erkenden zinde bir şekilde otele girersiniz.

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Google yorumları hiç iyi değil

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.