Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunuza gelince yilda en az 2 otel olmak uzere onlarca tatil yaptim hepsinde dediginiz gibi faturami tatilimden sonra aldim bu konuda hakli oldugunuzu dile getirdikten sonra fiyat artışı konusunda bunun imkansiz oldugunu dile getirip rahat olmanizi tavsiye ederim , 2019 yilinda hangi otele gidiyoruz siz ondan bahsedin kurlarida cok problem etmeyin bence hersene ortalama yuzde 20 civari zam geliyorsa bu sene yuzde 40 yapin siz o orani hic abartmayin kasim ayinda mahcup olmanizi istemem , saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 sezonunu kapattik konu biraz guncel olaylara kaymis :)

Ben de bir iki kelam edeyim affiniza siginarak.

Son iki isimde yurtdisi satis muhendisi olarak gorev aldim. Halen de devam ediyorum.

Biz hep uretim yapip ihracatla doviz getirelim diyoruz ya,
    iste o konuda maalesef ki cok umitsizim. Yurtdisi satis kariyerimde birkac ulke gezip cok insanla tanistim. Uc tip insan profiliyle karsilastim. Tamamiyle profesyonel calisip verdigi paranin hakkini isteyen tipler , Turkiye'ye ortadogunun Cin'i imajiyla bakan tipler , bir de yurtdisinda yasayip da bombos vaatlerle gelen Turk'ler.
    Yuzdelik dilimde de sirayla yuzde 10 , yuzde 60 , yuzde 25. Simdi bu su demek oluyor. Yuzde 10luk kesim portfoyunuze katmak istediginiz musteriler oluyor , uc bes siparisten sonra giden mallari gorduklerinde yuzde 60lik kesime dahil oluyorlar. Sonra da yapabiliyorsan yap ihracati. Maalesef patronlarimiz cabuk ve cok para kazanma hirsindan , argeyi bosa harcanan para olarak gordukten sonra adamlarin uzaya cikisini adamlarin yaptigi uydular vasitasiyla yine adamlarin yaptigi televizyonlarda izlemeye devam ederiz.

Not: Bu mesaj adamlarin yaptigi bir telefonla gonderilmistir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 20 Eylül 2018; 19:28:49 >

• fettah kullanıcısına yanıt
    +++ Güzel cevap vermişsiniz, size katılıyorum :)
  • Eylül son haftası bişeyler yapayım diyorum. Vogue hotel 4 kişi 2 gece için son hafta 2000 tl istiyor kişi başı günlük 250 tl yani geçen sene orda kalmıştım fakat biraz eksiklikleri vardı. Bu sene giden var mı acaba ?

• Dostlar şuan spice hoteldeyim. Buraya gelecek ya da gelmeyi planlayan varsa ilk ağızdan cevap verebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    2604 ama oteli aramakta fayda var bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

Dostlar şuan spice hoteldeyim. Buraya gelecek ya da gelmeyi planlayan varsa ilk ağızdan cevap verebilirim.
    Tesisin detaylı incelemesini zaten bu konuda (2-3 sayfa önce) yapmıştım... Sizin bunlara ekleyeceğiniz bir husus var mı...?

• http://finans.mynet.com/haber/detay/turizm/turizmde-turkiye-cagrisi-yuzde-300-artis-bekleniyor/210315/

Yerli turistlerden umut kesildi herhalde...

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    2019 konusunu aktif hale getirelim artık , hangi otellere kanalize olacağız? %kaclik artış bekliyoruz vs.vs...

Haberi detayli okudugunuzda yerli turistten umit kesildigini nasil cikarabildiniz merak ediyorum ,dersenizki bu miktarda bir yabanci artış ve talep yerli turistin işini güçlendirir işte ozamanda iş bize düşüyor , meslegim geregi denize kiyisi olan dunyanin neredeyse her ulkesini gezdim , ulkemizin kiymetini adamlar bizden daha iyi biliyor heleki döviz kurlarida adamlarin ekmegine yag sürünce farkli birşey beklememek lazim , neredeyse devlet tesvik vericek yunan adalarina gitmemiz için adamlarin adalarina multeci gibi gider hale geldik , insallah yerli turisti destekleyici bir politikayla 2019 sezonuna gireriz yoksa yeni bir tatil icin bayağı bir fedakarlik yapmamiz gerekecek.

• Merhabalar. 2019 erken rezervasyon döneminin hangi tarihte başlayacağına ilişkin seyahat acenteleriyle görüşen oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Sorunuza gelince yilda en az 2 otel olmak uzere onlarca tatil yaptim hepsinde dediginiz gibi faturami tatilimden sonra aldim bu konuda hakli oldugunuzu dile getirdikten sonra fiyat artışı konusunda bunun imkansiz oldugunu dile getirip rahat olmanizi tavsiye ederim , 2019 yilinda hangi otele gidiyoruz siz ondan bahsedin kurlarida cok problem etmeyin bence hersene ortalama yuzde 20 civari zam geliyorsa bu sene yuzde 40 yapin siz o orani hic abartmayin kasim ayinda mahcup olmanizi istemem , saygilarimla.
    Daha yüksek fiyattan yabancıya satmak varken yerliye neden satsın? %40 zam demek yabancıya %60 ucuzlaması demek. Döviz kuru %100 arttı daha yıl sonu gelmeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Haberi detayli okudugunuzda yerli turistten umit kesildigini nasil cikarabildiniz merak ediyorum ,dersenizki bu miktarda bir yabanci artış ve talep yerli turistin işini güçlendirir işte ozamanda iş bize düşüyor , meslegim geregi denize kiyisi olan dunyanin neredeyse her ulkesini gezdim , ulkemizin kiymetini adamlar bizden daha iyi biliyor heleki döviz kurlarida adamlarin ekmegine yag sürünce farkli birşey beklememek lazim , neredeyse devlet tesvik vericek yunan adalarina gitmemiz için adamlarin adalarina multeci gibi gider hale geldik , insallah yerli turisti destekleyici bir politikayla 2019 sezonuna gireriz yoksa yeni bir tatil icin bayağı bir fedakarlik yapmamiz gerekecek.
    Merhabalar

Aslında sorduğunuz sorunun cevabını cümlelerinizin arasında vermişsiniz.yabancı turist zaten favori müşteri ve daha da artıcağını bu konun teşvikleniceğini düşünürsek yerli turistten umudun kesildiğini anlatır kaldı ki bir çok arkadaşımız tatilleri esnasında deneyimlediklerini anlatırken genelde hep bu cümleleri okudum..yerli turistin yüzüne bile bakmıyorlar arap ya da ruslara ilgi alaka vs vs

Yerli turisti destekleyeci bir yol alınıcağını sanmıyorum bir çok turizm şirketi acenta zaten hazır paket müşterileri varken neden kampanya ya da promo ya da ilan verip gelin yerli turiste desin selamlar hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: paşaköysemih

Merhabalar. 2019 erken rezervasyon döneminin hangi tarihte başlayacağına ilişkin seyahat acenteleriyle görüşen oldu mu acaba?
    Sosyal medya hesabımdan beğendiğim hotel ya da seyahat acentalarının sayfalarında hotellerle ilgili bir kaç müşteri adayı sorular sormuş deteylı bilgi için numaranızı vs bırakın geri dönüş yapalım demişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

2019 konusunu aktif hale getirelim artık , hangi otellere kanalize olacağız? %kaclik artış bekliyoruz vs.vs...
    Hocam selamlar

Konuyu isterseniz aktif edelim ama daha erken rezervasyon ilgili fiyat vs şuan yok gibi tabi siZlerin istekleri doğrultusunda aktif edebiliriz?

Ne derseniz arkadaşlar aktif edelim mi

2019 konusunu konu hazır...

Ets vb firmaların halen bu sezon için tatil reklamları tv. kanallarında sürekli dönüyor... Önümizdeki sezon erken rez. açılışı ekinden önce başlamaz, muhtemel ekim ortasına dogru fiyatlar açıklanmaya başlar...

Ekimin başlamasına henğz 1 hafta var...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Hocam selamlar

Konuyu isterseniz aktif edelim ama daha erken rezervasyon ilgili fiyat vs şuan yok gibi tabi siZlerin istekleri doğrultusunda aktif edebiliriz?

Ne derseniz arkadaşlar aktif edelim mi

2019 konusunu konu hazır...

Alıntıları Göster
    Konunun ilk mesajına boş beleş tipleri önleyen birkaç kural koyarsanız bu konudaki gibi sorunlar yaşamayız

• Bu sene bu oynak kurlardan dolayi ekimde acilacagini pek zannetmiyorum neden erken rezervasyon biletini cebimize koysunlarki , tahminim kasim 15 gibi olur ets ve jolly gibi tepe acentalarin fiyatlarini aciklamasi , ama benden size tavsiye her otel farkli fiyatlarla basliyorlar talebe gore fiyati yukseltiyorlar , siz otellerinizi belirleyin ve FP oranini ona gore yapin .

Boş muhabbetten başka bir şey dönmez şimdilik, bence fiyatlar ufaktan belli olmaya başlasın öyle aktif hale getirilsin.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoun -- 23 Eylül 2018; 10:33:55 >
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.