Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle sorunsuz, memnun bir seçim yaparız umarım hep beraber. Granada luxury beleke geçen sene 6 aile olarak gittik. Alkol kalitesi bina icindeki barlarda üst seviyelerde. Havuz devasa büyük ama biraz yürümek zorundasiniz. Aquaparka gitmek istemiyorum derseniz ana binanın hemen önünde de havuz var. Yürümek zorunda degilsiniz. Aquapark çok iyi. Bu sene yetişmemiş ama önümüzdeki yaz aquapark için asansör yapiliyordu. Yemek çeşitleri de iyi. Bir baklava ustasi vardı ki 5 kilo almama sebep oldu :) Lunapark paralı ve yanlış hatırlamıyorsam oyuncak başına 10 tl verdik. Denize 20 dk da bir shuttle var ama çok da onermiyorum. Kumsal ama bulanık denizi. Ayrıca çok bi hizmet yok denebilir sahilde. Bina içi çok lüks. Özellikle barlar çok fazla ve güzel. Misafir hakkında söylenenler doğru. Çok fazla arap var. Adamın biri önümde tatlıyı eliyle alıp ağzına attı. Belki bu sene az olurlar. Alacarte lar ucretli. Oda olarak standart kara almıştık. Çoğu aileye aile odası verdiler sagolsunlar. Fiyatına göre çok da memnun kaldık. Eksileri dediğim gibi araplar ve aquaparka yürüme mesafesi. Sorunuz olursa cevaplayabilirim. Bu sene de Bellis, Alibey club ve crystal sunset arasında kaldık bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunaberk -- 18 Kasım 2017; 16:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gloria max royal ve adam eve ayarında oteller dışında gidiceğiniz otellere hiç gitmeyin daha iyi paranıza değmez otel tatili yapacaksan en iyisinde yapacaksın özellikle adam eve i tavsiye ederim gidin 5 gün kalın sevgilinizle eşinizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 18 Kasım 2017; 17:29:48 >
  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    Hocam Arcanus'a baktım ama odaların temizliği konusunda çok şikayet görünüyor. Bende kemer double treeyi takip ediyorum. Otel işi çok sıkıntılı vallahi. Bütçeniz kısıtlıysa seçim çok zor.

• Behken B kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Benim bu yıl kurban bayramı Güral premier tekirova düşüncem vardı. Otel 3 gece 4000tl fiyat çekince uygun fiyatlı olarak Hilton u buldum ve 1700 tl 6 taksit aldım. Kurban bayramında 3 gece 1700 tl fiyatlı başka bir yer yoktu , tripadvisor yorumları ve puanları yüksek olunca ayrıca Hilton yeni başladığı bir dalda adını kirletmeyeceğini düşünerek balıklama dalıp aldım.

Hakkımızda hayırlısı.

• Arkadaşlar uçak biletleri ne zaman ucuz oluyor. Ne zaman alınmalı ??

• gloria serenity mi gloria verde resortmu hocam hangisi sizin dediğiniz.
  • Arkadaşlar mayıs için tatil planlıyorum.

Rixos Premıum Bodrum 4 yetişkin 1 çocuk 1800 tl çıkıyor. Sizce fiyatını hakediyor mu ?
  • samsunmel55 S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bu şekilde ödeme yöntemiyle nereden rezervasyon yaptınız?
  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    ARCANUS OTEL konusunda için rahat olsun.Ben gidip kalmadım fakat daha önce size yazdığım gibi ben kafamdaki bazı otellerle beraber bu otelide çok uzun zamandır bir çok yabanci yorum siteleri ile birlikte tripadvisor,otel referans,otel puan,facebook,twitter,instagram,youtube sitelerinden takip etmekteyim.Dönem fiyatına göre bu otel iyi.2017 Mayıs ayında 6 gün belekteki sueno delux gibi harika bir otelde kaldım burda bile bazı günler oda temizliği iyi yapılmadı burda bile bazen bir şeyler eksikti.illaki kusur ararsak kendi evimizde bile vardır.Sen haritayı aç otelin bulunduğu konumuna bak videoları seyret yorumları oku ve aynı eş değerde aynı fiyata aynı konsepte bu şekilde otel varmı..? Bu soruyu kendine sor ve cevapla....için rahat olsun.(mesela çok küçük bir ayrıntı mini bar her gün doluyor,4 güne bir alacart veriyor) sakın yanlış anlama ben ne bu otelde kaldım nede burda çalışmaktayım sadece bu yazdıklarım benim gözlemlerim .Keşke kalan bulunsada buraya fikirlerini yazsa.

• spondane kullanıcısına yanıt
    Direk oteli aradim 1gecenin parasını peşin istiyorlar gerisini de girisde nakit olarak ödeyeceğim yada başka bir yolu daha var on rezervasyon yapıp Şubat 25kadar opsiyon tanıyor paranın hepsini ödemek için her şekilde normal acemtaya göre daha fazla vade kazanmis oluyorsun

• Litore Resort giden varmi bu sene kafa çok karışık fiyatlar çok uctu

• quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

Aynı tarihte bende balayı yapıyorum.
    Hocam önceliğim Granada Luxury Belek oldu, 2800 TL 5 gece fiyatı.
    Daha sonra bu konuda; Arcanus Side Resort otelini buldu bir arkadaş.
    Burda da 5 gece fiyatı Deniz Manzaralı Odada 1680 TLye.
    Buraya aldırdım bende fiyattan dolayı rezervasyonumu. İkiside ultra herşey dahil.
    Granada denize sıfır değil. Shutle servis var.

Daha önce bu otele giden arkadaşlar var ise, aydınlatabilirler. Yorumları fena değil. Güzel bir aile oteline benziyor.

Bu sene ekim ayında Arcanusta 1 hafta kaldık.Daha önce hangi otellerde kaldınız bilmiyorum ama genel anlamda memnun kalacağınız bir otel eksikleri yok mu var tabi.Oda temizliği konusunda biraz zayıflar normalde çarşafların 2 günde 1 değişmesi lazım ama bazen 3 güne çıkabiliyor.Mini bar hergün doluyor,havuzu yeterli derecede büyük üst kattaki barda premium içkiler mevcut çalışanlar çok güler yüzlü ve yardım sever denizi gayet temiz.Ben bu senede Arcanus'u tercih edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: umutqx

quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

Aynı tarihte bende balayı yapıyorum.
    Hocam önceliğim Granada Luxury Belek oldu, 2800 TL 5 gece fiyatı.
    Daha sonra bu konuda; Arcanus Side Resort otelini buldu bir arkadaş.
    Burda da 5 gece fiyatı Deniz Manzaralı Odada 1680 TLye.
    Buraya aldırdım bende fiyattan dolayı rezervasyonumu. İkiside ultra herşey dahil.
    Granada denize sıfır değil. Shutle servis var.

Daha önce bu otele giden arkadaşlar var ise, aydınlatabilirler. Yorumları fena değil. Güzel bir aile oteline benziyor.

Bu sene ekim ayında Arcanusta 1 hafta kaldık.Daha önce hangi otellerde kaldınız bilmiyorum ama genel anlamda memnun kalacağınız bir otel eksikleri yok mu var tabi.Oda temizliği konusunda biraz zayıflar normalde çarşafların 2 günde 1 değişmesi lazım ama bazen 3 güne çıkabiliyor.Mini bar hergün doluyor,havuzu yeterli derecede büyük üst kattaki barda premium içkiler mevcut çalışanlar çok güler yüzlü ve yardım sever denizi gayet temiz.Ben bu senede Arcanus'u tercih edeceğim

Hocam denizi kum mu?

• Vogue bodrum deneyimi olan var mı?

• Bu yıl dolar Euro kurundan sonra fiyatlar daha da artacak gibi
  • Granada Luxury Okurcalar hakkında bilgisi olan var mı ?

ETS de yeni galiba ?

• Ve gün geldi çattı

Tatil.com olarak sizlere yardımcı olmak isterim

Yarın bir aksilik olmaz ise erken rezervasyonlar başlayacak

Fiyatlarda ufakta olsa biraz oynama yapabilmeme müdürüm izin vereceğini söyledi

Her otelde aynı oranda indirim yapamayacağımı şimdiden söyliyeyim

Herkese hayırlı akşamlar

Şimdiden iyi tatiller

• Adam&Eve otelinin fiyatları açıklanmıştı, karar verdim bugün almaya girdim, otel kapatmış fiyatları :@
  • Otele gittiğmizde yemek yetti yetmedi derdi olmayan havuz başında içeçek servisi olan çocuk dostu bildiğiniz otel varmı teşekkürler

• Gogou kullanıcısına yanıt
    çok hd otele gittim fakat uhd konsept veren otele hiç gitmemiştim,bu ilk oldu.

öncelikle otelin mimarisi konumu çok güzel. geçen yaz erken rezervasyon değil de gitmeden 1 hafta önce satın almıştım 3175 tl ye (4 yetişkin 1 çocuk) şimdi fiyatlara baktım 3300 tl çıkıyor nasıl erken rezervasyon bu anlamadım. madde madde artı ve eksilerini yazacak olursak

artıları;

+aqua’sı çok iyi,hem yetişkinlere hem de ufaklıklara göre kaydıraklar mevcut.

+mimarisi ve odaları çok güzel ve yeni

+havuzları yeterli seviyede, çocuklar için kum havuzu çok iyi düşünülmüş.

+alkoller üst düzeyde (black label,chıvas,absolut,şişe bira vs)

+alkolsüz içecekler güzel (mocha,milshake vs)

+yemekler ve tatlılar güzel fakat 2 gün kaldım bonfile,antrikot falan çıkmadı.

+servis çok üst düzeyde. yemek yerken lobi de otururken sizinle çok iyi ilgilenen garsonlar mevcut

gelelim eksi yönlerine;

-otel ağustos ayı tam sezon olmasına rağmen oyun salonu kapalıydı

-animasyon çok yetersizdi kapalı ve ufak bi yerde şovlar yapılıyor o sıcakta herkes kapalı ve sıkış sıkış oturmak zorunda kalıyor.

-snack yetersizdi

-teras yetersiz otel kalabalık kapasiteye sahip fakat lobideki terasa 4-5 aile sığıyor sadece.

-alkoller üst seviyede fakat alkol isterken adını söylemeniz lazım, yoksa bilindik olmayan markadan veriyorlar (acayip saçma bi olay o kadar para ver vodka dediğinde bazooka geliyor illa absolut diye söylemen lazım)

-restoran büyük fakat genelde kapalı alan mevcut, dışarıda oturayım desen neredeyse tamamı ağaçlarla örtülmüş yer geliyor karşınıza zemin kat.

otelden çıktıktan sonra kardeşim kusma ishal gibi durumlar oldu. aynısı bana da ve diğer aile üyelerinde de mevcut oldu yüksek ateş, ishal vs. çok karıştırmış olabiliriz böyle bir oteli kötülemek istemiyorum fakat aynı durumu yaşayan aileler olduğunu okudum tripadvisor da

10/6.5

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.