Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ımmortals35

çok hd otele gittim fakat uhd konsept veren otele hiç gitmemiştim,bu ilk oldu.

öncelikle otelin mimarisi konumu çok güzel. geçen yaz erken rezervasyon değil de gitmeden 1 hafta önce satın almıştım 3175 tl ye (4 yetişkin 1 çocuk) şimdi fiyatlara baktım 3300 tl çıkıyor nasıl erken rezervasyon bu anlamadım. madde madde artı ve eksilerini yazacak olursak

artıları;

+aqua’sı çok iyi,hem yetişkinlere hem de ufaklıklara göre kaydıraklar mevcut.

+mimarisi ve odaları çok güzel ve yeni

+havuzları yeterli seviyede, çocuklar için kum havuzu çok iyi düşünülmüş.

+alkoller üst düzeyde (black label,chıvas,absolut,şişe bira vs)

+alkolsüz içecekler güzel (mocha,milshake vs)

+yemekler ve tatlılar güzel fakat 2 gün kaldım bonfile,antrikot falan çıkmadı.

+servis çok üst düzeyde. yemek yerken lobi de otururken sizinle çok iyi ilgilenen garsonlar mevcut

gelelim eksi yönlerine;

-otel ağustos ayı tam sezon olmasına rağmen oyun salonu kapalıydı

-animasyon çok yetersizdi kapalı ve ufak bi yerde şovlar yapılıyor o sıcakta herkes kapalı ve sıkış sıkış oturmak zorunda kalıyor.

-snack yetersizdi

-teras yetersiz otel kalabalık kapasiteye sahip fakat lobideki terasa 4-5 aile sığıyor sadece.

-alkoller üst seviyede fakat alkol isterken adını söylemeniz lazım, yoksa bilindik olmayan markadan veriyorlar (acayip saçma bi olay o kadar para ver vodka dediğinde bazooka geliyor illa absolut diye söylemen lazım)

-restoran büyük fakat genelde kapalı alan mevcut, dışarıda oturayım desen neredeyse tamamı ağaçlarla örtülmüş yer geliyor karşınıza zemin kat.

otelden çıktıktan sonra kardeşim kusma ishal gibi durumlar oldu. aynısı bana da ve diğer aile üyelerinde de mevcut oldu yüksek ateş, ishal vs. çok karıştırmış olabiliriz böyle bir oteli kötülemek istemiyorum fakat aynı durumu yaşayan aileler olduğunu okudum tripadvisor da

10/6.5

o kadar para verdiğim otelden çıktıktan sonra herkes kuscak hastaneden rapor alır dava açarım o otele isterse 10 yıldızlı olsun ama toz kondurmamanızda ilginç yani.
    Yıllardır tatile giderim bir sürü şey içerken,yerken karıştırmışımdır hiç kusmamışısdır.

• eslem naz E kullanıcısına yanıt
    ülkemizde o standartlara sahip oteller çok azdır olanlarda gecelik 500,700 TL'den başlıor.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinizi düşünmedim değil fakat küçük Kardeşim zaten otele direk hasta olarak gelmişti, çok milshake ve süt içti ishali normal karşıladım. Bende alkolü fazla kaçırdım kusma normaldi fakat diğer aile olayı 1-2 hafta sonra söyledi o yüzden pek uzatmadık kaldı öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim.Şu an için titanic deluxe bodruma doğru yönelmiş gibiyim.Önceliğim denizin kum olması ve yemeklerin şikayet edilecek düzeyde olmaması.Titanicin de fiyatı açıklanınca seçim yapacağım artık.

• Jolly açıklamış gibi ama ben indirim goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: redkit09

ARCANUS OTEL konusunda için rahat olsun.Ben gidip kalmadım fakat daha önce size yazdığım gibi ben kafamdaki bazı otellerle beraber bu otelide çok uzun zamandır bir çok yabanci yorum siteleri ile birlikte tripadvisor,otel referans,otel puan,facebook,twitter,instagram,youtube sitelerinden takip etmekteyim.Dönem fiyatına göre bu otel iyi.2017 Mayıs ayında 6 gün belekteki sueno delux gibi harika bir otelde kaldım burda bile bazı günler oda temizliği iyi yapılmadı burda bile bazen bir şeyler eksikti.illaki kusur ararsak kendi evimizde bile vardır.Sen haritayı aç otelin bulunduğu konumuna bak videoları seyret yorumları oku ve aynı eş değerde aynı fiyata aynı konsepte bu şekilde otel varmı..? Bu soruyu kendine sor ve cevapla....için rahat olsun.(mesela çok küçük bir ayrıntı mini bar her gün doluyor,4 güne bir alacart veriyor) sakın yanlış anlama ben ne bu otelde kaldım nede burda çalışmaktayım sadece bu yazdıklarım benim gözlemlerim .Keşke kalan bulunsada buraya fikirlerini yazsa.

bu yaz ağustos sonunda arcanusdaydık. tatil bitse de gitsek hesapları yaptık. isterseniz özelden fotoğraf gönderebilirim. Yemekler çok kötüydü, personel yetersiz, oda temizliği vasat.. yani iyi diyebileceğim hiçbir sey yok. bu oteli bize tavsiye eden aile 3 senedir geliyormus ama onlar bile inanamadı içecekler yiyecekler genel duruma.

• parcifal P kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba, Arcanus Side Resort'ta bu ağustos balayı çifti olarak kalacağız, özelden fotoğrafları bana da atabilir misiniz?
  • Sueno Golf gecen sene mayis sonu 214tu simdi 266 olmus.

• merhaba arkadaşlar
    18-22 Haziran için 18 aylık bebeğimizle Lonicera World düşünüyoruz bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar samara hotel bodrum hakkında fikri olan var mı yada bodrum tarafında otel tavsiye edecek olan?
  • marmariste birçok otel fiyat açıklamamış henüz. ets bildiğimiz ets yine ykredi worldcard a kıyak geçmiş.

3 büyük tur şirketini inceledim ;

ets > geçen sene haziranda aldığım fiyatlar bu sene indirimli gibi birşey yok.
    jolly > ets ye nazaran fiyatlar en azından tüm kartlara yakın seviyede görünebiliyor.
    tatilbudur > çok az otel açıklanmış görünüyor.

otellerin kendi sitelerini takip ediyorum artık orda peşine 9 taksitli iyi fiyatlara denk gelinebiliyor.

marmariste 5 yıldızlı otelde konaklamış arkadaşlardan gençler için görüş istiyorum.

teşekkürler...
  • grand yazıcı club turban marmarisin en iyi oteli bu sene fiyatlar geçen seneye göre %50 artmış ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan0326

grand yazıcı club turban marmarisin en iyi oteli bu sene fiyatlar geçen seneye göre %50 artmış ama

yazıcı grup otellerı öyle hocam ben de grand azuru bu sene uygun gördüm fiyat olarak 10 gün tek kişi 3555 tl veriyor ets tabii ki ykredi world varsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok5800

merhaba arkadaşlar
    18-22 Haziran için 18 aylık bebeğimizle Lonicera World düşünüyoruz bilgisi olan var mı?

Hocam yardımcı olayim 8 senedir aynı otele gidiyorum world kısmında kalmadan ziyade resort kısmında kalmanızı tavsiye ederim imkaniniz varsa arada 300tl gibi bir fiyat farkı çıkıyor alkolsüz girişlerde world odaları eski odalardir temiz bakımlıdir tek farkı daha küçük basık ve bazı odalar nem ve rutubet olur onun dışında resort kisminin restorani hariç diğer bütün hizmetlerini ortak alanda paylasirsiniz

2 adet aguasi manav ve dondurma pasta yeri vardır ücretsiz yiyebildiginiz kadar yiyin 😀 dondurması Algida kutuda ve külah da verilir onun dışında her havuzun yanında ikindi servisi pasta tost gözleme gibi şeyler olan stand lar kurulur saat 2 -5 arası

Bunların dışında temizlik her gün yapılır mini dolaplar her gün doldurulur geç çıkış yaparsanız otelin her imkanını kullanabilirsiniz her hangi bir ücret almazlar mesala akşam 6 otobüsüyle geri geliyorum her sene 12 de çıkışı verip şortlar havuz deniz devam başka bir şey olursa sorun yardımcı olurum

Resim koydum resort kisminin

• cem_uA C kullanıcısına yanıt
    Kediler ve arı seviyorsanız sıkıntı yok :-) Geçen sene Ekim sonunda eşimle beraber kaldık. Hatta oteli kapatıp öyle çıktık. Yemekler fena değil her öğün et gördük. Havuzu küçük, otel koyda ama sahili küçük. Sezon sonu olduğundan mı bilmiyorum animasyon yoktu ama bizim için daha iyi oldu kafa dinledik. Biz memnun ayrıldık fakat beklentiye göre memnuniyet değişir.

• samsunmel55 S kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim.
    Hocam resort kısımdan deniz uzak sanki yada fotoğraflarda öyle görünüyor. Denizi nasıl hocam sığ ve kum deniz ilk tercihimiz oluyor bebek olunca?
    Sizin fotoğraflarınızda görülen sentido gold ısland istiyorduk ama fiyatlarını yükseltmişler sanki.
  • @kral_15 hocam pm göndermişsin tel onaylı profilim olmadığı için dönüş yapamıyorum.
    ben grand azur ve diamond u takibe aldım yazıcı merkeze çok uzak kalıyor..
  • samsunmel55 S kullanıcısına yanıt
    İyi günler, bende resort kısmına eşim ve 9 yaşında kızm ile 18-23 haziran bu oteli düşünüyorum fiyat uygun geldi açıksası yiyecek içecek alkol kalitesi nasıl acaba, minibar hergün doluyormu içeriği nedir temizlik nasıldır
    kusura bakma sorularım çok oldu ama anladığım kadarıyla sen bu otel hakkında epey tecrübelisin
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Sitesinde ve jolly'de fiyat göremedim. Siz nereden baktınız?
  • ok5800 O kullanıcısına yanıt

Sağ üst köşede bir koy var orası resort kisminin geçen sene faaliyete geçen plajı altdakide otelin eski kullandığı plajı zaten her ikisiniden de faydalanma hakkın var ulaşım o kadar dert değil zaten golf arabaları var bırakıyorlar zaten resortun plajı biraz uzakta ama yürünür en fazla 4 5 dakikalık yürüme yolu oda zaten ağaçlık alandan geçiyorsun o kadar sorun olmaz deniz sığ ve kum dalga nerdeyse hiç olmaz Ağustos ayında giddigim için bana hiç denek gelmedi her sene 10gun civarı giderim dalga görmedim diyebilirim bakdin çok sorun olucak resepsiyona bir telefon yada giden sen ben plaja gitmek istiyorum arac gonderirmisin. Hemen gelir

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.