Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yada 4 yetiskin icin otel onerebilecek varmi acaba ?

Bu sene antalyaya gitmeyecegim

Arabayla gidicegim icin yazligin oldugu balikesire yakin bir yerde otel bakiyorum .

Kusadasi - didim - bodrum - marmaris taraflarindan

Sosyal iciciyiz odada alkol olmasada olur

Cocuk olmayacagi icin cocuk aktiviteleri ve kaydirakli havuz gibi seylerde gereksiz olmasada olur

Odalari temiz - denizi guzel - yemekleri iyi bir otel oneriniz varmidir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

3 yada 4 yetiskin icin otel onerebilecek varmi acaba ?

Arabayla gidicegim icin yazligin oldugu balikesire yakin bir yerde otel bakiyorum .

Cocuk olmayacagi icin cocuk aktiviteleri ve kaydirakli havuz gibi seylerde gereksiz olmasada olur

Fiyat düşünceniz nedir?Hangi tarihler kaç gün düşünüyorsunuz.Önerilecek otel çokta kriterleri bilmek lazım hocam.

• Kaya Belek, Club mega saray arasında kaldım

• Mega saray fiyatları açıklamış. Geçen sene 2000 e aldığım tatil bu sene 3400 çıkıyor. Çok memnun kalmıştık ama bu fiyatlara uhd otellere gitmem. Başka alternatiflere bakacağım artık.

Edit: fiyatı yanlış bakmışım düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 21 Kasım 2017; 12:40:8 >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    2015 23-28 Mayıs İnfinity Room 3.660 TL
    2016 18-23 Eylül Golf standart oda 2.503 TL

Bu sene eylül ayına baktığımda 3.100 gösteriyordu. Herhalde tekrar gitmeyiz. Abartı fiyatlara ulaşmış.

Aslında bu seneki sorun şu, 1500-2000 civarında ortalamanın altı otel çok var, 4000 civarı ortalama üstü otel de çok var ama 2.500-3000 vereyip ortalama üstü ama elit diyemeyeceğimiz oteller yok. Onlar da 3700-3800'e çıktığından ya herro ya merro durumu olmalı.

Muhtemelen seneye gitmem tatile. Karadenize köye giderim daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssfea

Yeni hat felan açılırsa ucuz olabilir yoksa artar sürekli 3 senedir bu tarihlerde aldım hiç ucuzlafigini görmedim bence alin

2016 yılı mayıs ayının son haftası için Antalya'ya bilet aldığımda 2 yetişkin için 188 Tl gidiş dönüş ücreti ödemiştim.
    Tavsiyene uyarak Bodrum'a Anadolujet'ten bileti 2018 haziran başı için aldım 2 yetişkin bir bebek 337 Tl ödedim.
  • Eylül ayı 2018 6 gün 3 kişi aile Sentido Turan Prince 3.500 lira ne dersiniz? Side de bu fiyata nereyi tavsiye edersiniz.Denizi ve yemekleri güzel olan Eylül de Side star beach kaldık orası da iyiydi ,değişiklik istiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crystal Sunrise Queen Luxury Resort&SPA 29.08 - 02.09 arası ₺3.518,00 gözüküyor crystal çağrı merkezinde biraz indirim yapıyorlar ama jolly de telefon ile arayınca %7,16 lık ekstra indirim yapıyorlar ₺3.266,00 liraya geliyor (kara tarafı) yandan deniz manzaralı ₺3.792,00 sitede telefon ile ₺3.521,00 delux oda ₺ 4.086,00 sitede telefon ile ₺3.794,00 geleli 1 ay filan oldu memnun kalmıştık otelleri incelediğimde de fiyat performans olarak en iyi oteller yine crystal otelleri gibi duruyor. bu fiyatlardan daha ucuza bulmamız mümkünmü acaba direk jolly acentasına filan gitsek veya başka internetten tur satan şirketleri (ets, tatilbudur, vs..) telefon ile arasak filan daha ucuza alamazmıyız.

• Beyler Regnum Carya mı , Rixos Premium belek mi sizce ? Eşim ve ben gideceğiz. Bu ikisi The land of legends için de bilet veriyor ayrıca baya beğendim aquaparklarını. Ya da 3. olasılık Rixos premium tekirova mı ?

Regnumun fiyatı açılmamış. Ets ile konuştum önümüzdeki hafta bu otel ve açılmayan diğerleri açılır şeklinde bilgi verildi.
  • Beyler güral otellerinden hangisi iyi? Tekirova mı yoksa belek mi?

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Genelde tarih skalamiz benzesiyor. Ben de tatillerimi o donemler icin planliyorum. Yuzde 20lik bir artis olmus bu sene. Factsheetlerini istedim bugun. Herhangi bir degisiklik yapilmazsa gidilir. Ama deluxe e degil. Biz golf tarafinin sessizligini seviyoruz ailecek.

Bir diger alternatif de ucuz ucak bileti kovalayip ukrayna'ya gitmek. Kultur gezisinde bir hafta gecirip donmek.

• orthos123 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ve kesinlikle Regnum. Ama aralarinda fiyat farki olacaktir. Regnum yuzde 20 civari pahali olur.

Tabiki tekirova daha iyi bir denize ve daha düzenli bir şemaya sahip ve nedendir bilmiyorum bu sene fiyatıda diğer otellere göre fena değil.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Benim anne baba da golf tarafını sevdi. Hatta bir sabah kaybolmuşlar golf sahasında. Diğer otelin duvarına kadar ulaşmışlar falan. Telefonla resepsiyona ulaşıyorlar bizi bulun diyorlar.

Onlar bu şekilde alanı geniş otel tipini sevdiler. O yüzden bunu gözetmem gerekiyor. Golf tarafının sessizliğini, golf sahasında orman içinde dolaşmayı ki deluxe'a falan da yürüyerek gidip geliyorlardı.

Bu sene eylülde sanki Güral grubuna gideriz gibi. Doğasından dolayı Tekirova olur gibime geliyor. Açıkçası 3000 golf'e vereceğime hem de 3. kez gitmiş olacağım, Güral grubuna geçmek daha mantıklı geldi. Eylülde bodrum soğuk olur, bodrum için de ağustos sonu wow bodrum güzel görünüyor. 2 yıl önce gitmiştik fiyatı yine makul seviyelere gelmiş. Geçen sene uçmuşlardı.

Hersene eylulde isyerimden izin alabileceğimin garantisini aldigimdan anca boyle erken rezervasyondan yararlanabiliyorum , gecen sene sueno delux ten cok memnun kaldik busenede gural tekirova da karar kildik fiyatida gecen seneye gore daha düşük geldi bana hayirlisi olsun bakalim.
    Golf kismi yaslilar icin cok ideal temiz hava dinginlik yetiyor :) Gurallar cok ovgu aldi gerek burada gerekse tripadv.da. Ozellikle yemekleri. Ben de bu baglamda biraz arastirdim ancak beni tek endiselendiren durum uzun sureli konaklamalarda can sikintisinin olusmasi. O yuzden bu sene 4+3 seklinde bolebilirim ben de tatili.

Ayrica o cevreyi taniyan Belek otellerinde calismis arkadasim Maxx Royal , Regnum Carya , Voyage , Sueno , Adam & Eve , Kaya Palazzo , Titanic Deluxe Belek , Rixos Premium Belek , Gural Premier Belek olarak siralama yapti. O yuzden tesis secimi konusunda kafam biraz karisti. Butceyi ayarlayabilirsek biz de 4 Gural Premier , 3 Sueno yapabiliriz.

• ixirseviyo kullanıcısına yanıt
    Voyage Sorgun için soruyorsanız yemekleri kesinlikle çok güzel
    Rubi Platinum içinse yemekleri aynı şekilde leziz buradaki fark yemek çeşidi.
    Örn: Voyage Sorgun 100 çeşit varken Rubi 80 çeşit. Araştırmalarımın sonucu bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobomb

quote:

Orijinalden alıntı: umutqx

quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

Aynı tarihte bende balayı yapıyorum.
    Hocam önceliğim Granada Luxury Belek oldu, 2800 TL 5 gece fiyatı.
    Daha sonra bu konuda; Arcanus Side Resort otelini buldu bir arkadaş.
    Burda da 5 gece fiyatı Deniz Manzaralı Odada 1680 TLye.
    Buraya aldırdım bende fiyattan dolayı rezervasyonumu. İkiside ultra herşey dahil.
    Granada denize sıfır değil. Shutle servis var.

Daha önce bu otele giden arkadaşlar var ise, aydınlatabilirler. Yorumları fena değil. Güzel bir aile oteline benziyor.

Bu sene ekim ayında Arcanusta 1 hafta kaldık.Daha önce hangi otellerde kaldınız bilmiyorum ama genel anlamda memnun kalacağınız bir otel eksikleri yok mu var tabi.Oda temizliği konusunda biraz zayıflar normalde çarşafların 2 günde 1 değişmesi lazım ama bazen 3 güne çıkabiliyor.Mini bar hergün doluyor,havuzu yeterli derecede büyük üst kattaki barda premium içkiler mevcut çalışanlar çok güler yüzlü ve yardım sever denizi gayet temiz.Ben bu senede Arcanus'u tercih edeceğim

Hocam denizi kum mu?

Kum

• quote:

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

3 yada 4 yetiskin icin otel onerebilecek varmi acaba ?

Hocam ege de Antalya ayari otel zor. Yeni acilacak Korumar Ephesus Beach (Kuşadası) ve Didim Aquasis e bakin

• F/P olarak göedüğüm Karmir Resort & Spa dan Nisan sonu yer ayırttım.Umarım puanını hak ediyordur.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.