Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimalle hilton kemer olmali , insallah hayal kirikligi yaşamaz insanlar ama aqua park v.s. durumlarini baz alirsak zaten kullanmiyoruz biz aquayi diyorsaniz erken rezervasyon fiyatlari mantikli bir durumdu alanlar akilli bir islem yapti bu saatten sonrada alinmaz o paralara bence .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmethunlu M kullanıcısına yanıt
    Hocam Sueno Golf Belek e bakin derim o tarihler icin. Sizi kolay kolay yaniltmaz otel olarak. Ben 3 sefer gittim biri balayi olmak uzere her seferinde cok memnun ayrildim. Forumdan da giden arkadaslar oldu ama tabii ki tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Vogue Bodrum, Voyage otelleri ve titanic deluxe bodrum’a bakabilirsiniz. Hilton Dalaman Sarıgerme de güzel diyorlar

Hilton Dalaman Sarıgerme ile ilgili yakın zamanda konaklayan arkadaş veya arkadaşlar var mı?bilgi lütfen.
  • ccopur C kullanıcısına yanıt
    Geçen yılın konusunda biri bayağı memnun kaldığını belirtmişti ama silinmiş mesaj.

• ets ye göz attım fiyatların erken rezervasyon indirimiyle alakası yok.
  • Ramada Resort Lara hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar

• teknobomb kullanıcısına yanıt
    Hocam orada calisan bir muhendis arkadasim vardi. Bahsettigine gore Siteden bozma bir otelmis. Beklentinizi cok dusuk tutun demisti.

• ccopur C kullanıcısına yanıt
    Gecen senelerde esimin ablasi konaklamisti. Gayet buyuk havuzlari olan mutfagi basarili genis alana yayilmis bir otel demislerdi.

• radapaz kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dedigi gibi hilton kemer ancak benim anlamadığım benim aldığım fiyattan da kar yapacak şimdi de bir anda kar marjlarini nasil bu kadar çok artirabiliyorlar hayret verici

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    mutlu tatiller, ilgilendiğim otellerden birisi, 2+1 iyi ama 3+1 kalacağımdan aile odası fiyat çok yüksek çıkınca beklemeye aldık bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

ets ye göz attım fiyatların erken rezervasyon indirimiyle alakası yok.

Aslında var da bizim paramızın değeri yok artık.Yabancılar için her şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujigef

mutlu tatiller, ilgilendiğim otellerden birisi, 2+1 iyi ama 3+1 kalacağımdan aile odası fiyat çok yüksek çıkınca beklemeye aldık bakalım

müşteri hizmetlerini arayın.yardımcı olurlar büyük ihtimal.çünkü sistem 4 kişi olunca direk aile odasına yönlendiriyor.otelle görüşüldüğünde hallediliyor çoğu zaman.mesela benim daha 1 aylık kızım var.4kişi olduk.bana aile odası veriyor.aylık bebeğe yatak mı açılacak sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan0326

crystal otellerinde fiyat olarak afaki artış olmamış gibi
    sunsette arkadaşım kaldı memnun kalmışlar
    hangi crystal oteli daha iyi bilmiyorum ama

Ben crystal belek de kaldım.En iyisi o diye biliyorum.En azından ben memnun ayrıldım.Tavsiye ederim.Hizmeti on numara..
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Doğru unutmuşum :) farketmez yaz sezonu olabilir Haziran - Ağustos arası diyelim .

• fujigef F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Arakadasin söylediği gibi 30 metre odada sıkıntı olmayacaksa standart oda fiyatı talep edin

• Barut lara konaklayan hakkında yorum yapabilir mi?

• Ets her sene başında olduğu gibi world hariç başka kartlara indirim yapmıyor. Ekstra hiç bir indirim yapmıyor. Geçen yıl maximuma 3 yapın vade farksız alayım demiştim 8 kişi için olmaz dediler, 1 ay sonra kendileri aramıştı ama iş işten geçmişti bana göre. :)

Bye bye ets diyelim. :)))

• titanic deluxe bodrum düşünüyorum bu yaz ama henüz erken rezv fırsatı göremedim
    sanırım otel açmayacak erken rezervasyonu
  • Geçen senenin formun en çok konuşulan oteli jiva beach zamlanmis. Düne kadar 9-13 temmuz iki kişi 1764 TL olan otel ne hikmetse aynı tarihlerde 2156 TL gösteriyor. Yazık çok hiç etik değil ETS ve jiva beach.

Bu sene alacaktım vazgectim bu otelden. Başka otel bakacağız

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Bende onun açılmasını bekliyorum. Facebook’tan yazdığımda bir mail adresi verdiler yardımcı olacağını söylediler iki kere mail göndermeme rağmen geri dönüş sağlanamadı

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.