Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş ortamı ile gidilecek sahili kum havuzu geniş aquaparkı olan yemekleri kaliteli olan bir otel arıyoruz tavsiyelerinizi okumak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

3 yada 4 yetiskin icin otel onerebilecek varmi acaba ?

Bu sene antalyaya gitmeyecegim

Arabayla gidicegim icin yazligin oldugu balikesire yakin bir yerde otel bakiyorum .

Kusadasi - didim - bodrum - marmaris taraflarindan

Sosyal iciciyiz odada alkol olmasada olur

Cocuk olmayacagi icin cocuk aktiviteleri ve kaydirakli havuz gibi seylerde gereksiz olmasada olur

Odalari temiz - denizi guzel - yemekleri iyi bir otel oneriniz varmidir acaba ?

Hocam ege de Antalya ayari otel zor. Yeni acilacak Korumar Ephesus Beach (Kuşadası) ve Didim Aquasis e bakin

Hocam Korumar Ephesus deniz beklentinizi karsilamaz. Resmen bataklik o bolgenin denizi. Deniz konusunda beklentiniz yuksekse Kusadasi'ni eleyin bence. Didim makul olabilir.

• Arkadaşlar herkezin iyi ve hesaplı bir tatil geçirmesi dileğimle , önümüzdeki sene ben eşim,annem, ve 1 yaşında bebeğimiz 1 haftalık yada minimum 5 gecelik bir tatil planlamaktayım. Belek yada Bodrum olarak düşünüyorum , Bütçem 4-5 arası önerileriniz için şimdiden teşekkürler. 2 sene önce Titanic Deluxe Belekte kaldım. Merak eden arkadaşlara bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonosm -- 21 Kasım 2017; 23:17:47 >
  • leonosm L kullanıcısına yanıt
    Herseyi söylemişsiniz de hangi tarihler arasi olacak soylememissiniz buda fiyati dogrudan etkiler , temmuzda bir hafta 5000 e rubi platinyum eylulde 5000 e kaya plazzo yani arada daglar kadar fark var.
  • IC HOTEL GREEN PALACE kalan varmı arkadaslar 2 otele düşürdüm seçenekleri
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    crystal otellerinde fiyat olarak afaki artış olmamış gibi
    sunsette arkadaşım kaldı memnun kalmışlar
    hangi crystal oteli daha iyi bilmiyorum ama
  • irfan0326 İ kullanıcısına yanıt
    Kilit grubunun otellerinden en kazık olanı 2 çocuk için direk aile odasına yönlendiriyor ve 1000 TL fiyat farkı çıkıyor ama bu grubunu amara dolce vita ve nirvana loogonda standart odada kalabiliyorsun hemde daha uygun fiyata hem kat ve kat daha kaliteli olarak. 2 çocuk varsa fiyatları çok yüksek
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    hocam queenste kalmadım ama balayında alva donna world palace da kaldık. Oteli biz çok beğendik alanı çok büyük ve ferahtı. Yeşilliğinide gayet iyiydi. Yemekleri müthişti garsonları v.s. hepsi çok ilgiliydi. Rus çok fazla olduğu için amfide v.s. gösterileri genel olarak rusça olarak yapıyorlardı tek olumsuz yanı buydu benim için. Sahili taşlık ama temizdi. Denizin yanındaki konser alanı gayet hoştu akşam oturuğ canlı müzik dinleyebilirsiniz. İskelede beyaz parti v.s. organizasyonlar yapmışlardı. Ayrıca gidersen muco cafede havuz kenarında bi akşam kahvesi iç derim tam kafa dinlemelik. Ben fiyat olarak uygun yakalasam hiç düşünmeden giderdim
  • Kredi kartlarına +puan,indirim,taksit atlatmak gibi kampanyalar başladınız 9 taksit hepsinde varda bilgisi olan varmo

• crystal otellerinde çok arap var diyolar doğrumu acaba?
  • Herkese iyi tatil planları dilerim.
    Ben daha önce otel tatili yapmadım.tatiller hep kamp olarak geçti?okuyorum yazılarınızı lakin bir kaç sorum olacak
    4/9 haziran 2018 de tatil düşünüyorum.aquapark teması olan otel tercihim ufaklıktan dolayı.ege ve akdeniz sıcaklık durumu ne olur sorun yaşarmıyım. Maksimim 3000 tl bandına kadar düşünüyorum.
    Ultra herşey dahil durumunda avantaj tam olarak nedir.yani snack ithal alkollü içecek vb. Sınırlaması mevcutmudur.
    Ve kızım 6 yaşında kaydıraklı bir otel deneyiminiz olduysa tavsiyede bulunursanız sevinirim.
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 Yaz sezonu için Tatil.com olarak sizlere yardımcı olmak isterim

Beğendiğiniz oteli tarihi bana bildirirseniz fiyat söyleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: incele

F/P olarak göedüğüm Karmir Resort & Spa dan Nisan sonu yer ayırttım.Umarım puanını hak ediyordur.

15 Gün önce Karmirdeydim...

5 yıldız almak için 2 tane çocuk boyutu kaydırak koymuşlar...

Fazlasıyla küçük ve sıkıcı bir yer...

dışarda tek 1 bar ve 1 de pide lahmacun hamburger yapılan snack...otel içinde 1 lobi bar kapalı disco var...

Deniz için otelden çıkıp 4 şeritli yol ve futbol sahası geçip sahile ulaşıyorsunuz...

Denize giremeyeceğinizi ve akşam dışarıda oturamayacak sıcaklık olacağını varsayarsak...lobinin ve dışarıdan akşam yemeklerine tur gruplarının gelmesiyle yaşanacak yoğunluğu düşünün...

Tek artısı otelin yeni olması odaları yeni bakımlı...Havuz manzaralı oda isteyin mutlaka....

Yemekleri de kırmızı et yok bol bol tavuk hindi balık...Bir gece adana bir gecede kuzu gerdan falan denk gelirseniz...

ayrıca gece sıkıldım etraf derseniz araçsız kemere gitmeniz falan mümkün değil...

Vallahi ben olsam para verip gitmem zorunda kalmadıkça...Ama tercih sizin...

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan0326

crystal otellerinde fiyat olarak afaki artış olmamış gibi
    sunsette arkadaşım kaldı memnun kalmışlar
    hangi crystal oteli daha iyi bilmiyorum ama

ben 17 -24 ekim arası crystal sunrise da kaldım genel olarak memnun kaldım bu sene tekrar gitmeyi düşünüyorum sunset biraz içerde kalıyor sahile traktörle getirip götürüyorlar ve sunrise ın plajını kullanıyorlar sanırım. sunsetin aqua parkı çok büyük galiba ama sunrise da kalanlarda kullana bilir filan demişler galiba(sunrise ınki biraz küçük ama ama bize yeterli gelmişti kalabalık değildi) . öyle söylemişlerdi bize biz hiç denemedik ama bir daha gidersem kullanabilirmiyiz diye soracağım genel olarak iyidi bence yemekler hindi eti ağırlıklı biraz her gün bir tane özel et yemeği çıkıyor biftek,tuzda dana(tandıra benzettim ben), döner, adana vs. sadce 1 gün çıkmamıştı yanlış hatırlamıyorsam. biz memnun kaldık tekrar düşünüyorum şuanda fiyat olarak da diğerlerine göre daha avantajlı gibi geldi hemde bildiğim yer süpriz olma ihtimali az.

quote:

crystal otellerinde çok arap var diyolar doğrumu acaba?

sunrise için konuşuyorum 17-24 ekim arası ben sadece 1 arap aile görmüştüm (arap olunca ne oluyor onuda bilmiyorum ama forumda genel bir antipati var sanırım) başkada görmedim benim gittiğimde alman ağırlıklıydı sonra Türkler takip ediyordu ingilizler de vardı bir ingiliz siyahi hanımla ve bir ingiliz adamla tanışmıştık ama ingilizler fazla değildi sanırım, pek rusta gözüme çarpmadı 1 tanede rusla konuşmuştuk rusta azdı dediğim gibi benim gittiğim tarihlerde alman ve türk ağırlıklıydı. animasyonları genelde az konuşmalıydı ve konuştukları zaman 4 dilde söylüyorlardı ingilizce , Türkçe, almanca ve rusça rus pek görmeme rağmen rusça da söylüyorlardı animasyonlarda söylediklerine göre bizim gittiğimiz tarihte rus az olabilir diye düşündük ama arapça söylemiyorlardı. erkek animatörler Türk kadın animatörler yabancıydı rus ukraynalı filan. aklınızdaki soru işareti gitmiştir umarım.

Crystal sunrise ve crystal tat beach de 2017 Mayıs ve temmuz aylarında görmedim.Genelde rus ve alman vardı.
    Ayrıca Crystal sunrise de kaldığımız zamanlar resapsiyona söyledikten sonra istediğiniz zaman arka tarafta bulunan diger otel crystal Sunset otelden istediginiz şekilde yararlaniyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkit09 -- 22 Kasım 2017; 15:15:55 >
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    bilgilendirdiğiniz için teşekkürler çok sağolun
    arkadaşlar geçen sen 5 gece Sunset de kaldım otel fiyatına göre iyi..kaydırakları ,havuzu, gayet iyi..yemekleri kötü değil iyi sayılır..geceleri canlı muzik oluyor..tek eksisi denize tahmini 500-600mt mesafe var ama 20-30 dakikaya bir araç ile götürüyorlar..
    ama yine de bütçesi iyi olan içim Sueno deluxe belek derim
  • Ağustos 11-15 arasi Barut Lara otele 2880 liraya 4 gece aldik iki oda. Bir odada 18 aylık 2.cocuk için ekstra ücret almadılar. Ets telefon üzerinden aldım paraf karta 6 taksit yaptılar peşin fiyatına. Temmuz başına 2 gece Marmaris 2 gece Fethiye alımı yapacagim Fethiye belcekiz otel olacak ama Marmaris ne olur bilemedim makul fiyata bulmam lazım onu butcenin üzerine çıkıyorum çünkü.

• 14 Kasımda 1-6 temmuz için 2400 TL ye rez yaptırdığım otelin fiyatı 4800 TL olmuş bu nedir böyle ya şaka gibi gerçekten 2 katı fiyatmi artar on günde yazık bizim millete

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

14 Kasımda 1-6 temmuz için 2400 TL ye rez yaptırdığım otelin fiyatı 4800 TL olmuş bu nedir böyle ya şaka gibi gerçekten 2 katı fiyatmi artar on günde yazık bizim millete

Hangi otel
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.