Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otel tercihiniz mantikli ama zaman seciminiz yanlis olmus , yerinizde olsam mevzu ekonomikse mayis yerine eylül ayini tercihbederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok5800 O kullanıcısına yanıt
    Abisi ikisinde yan yana bende tercih arasında kaldım lonicera yıl 3078 alkolsüz alırken Ali'ye 2950 alıyorum full HD ama karar veremedim lonicera in alanı daha büyük daha geniş havuz sayısı daha fazla alaiye bakıyorum yorumlara odada. Çıkış saati dolunca kapı dışarı ediyorlarmış lonicera akşama kadar duruyorum deniz havası suyu aynı zaten alaiye bakıyorum bir tane ortada havuz var lonicerada onun gibi 4 havuz var bende tam karar veremedim ama lonicera binası yeni olduğu için ki tripden alaiye odalara bakıyorum eski gidi duruyor lonicera 0 bina odalarda daha yeni kaldığım için. 3sene biliyorum şu anda lonicera ağır basıyor. Alaiye biraz daha araştırıp full HD tam öğrenmek lazim ki trip yorumlarında HD ve full HD dahil arasında bir fark yok demişler 😀😀😀 anlican Aralık 26 kadar vakdim var o zaman ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

Selam arkadaşlar 2 adet sorum olacak;

1) Crsytal Tat Beach mi? Club Mega Saray mı? Spice Hotel mi? Azura Deliuxe mü? (sadece bu 4 ünden biri olacağını düşünüp cevap verin lütfen)
    2) Neden o otel?
    3) Sizce 15-21 Eylül Antalya da tatil yaparsak hava çok soğur mu? Denize rahat girilir mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ağustos sonu mega sarayda 5 gün kaldık. Deluxe oda, yemek, temizlik, animasyon, çocuk aktiviteleri hepsinden de çok memnun kaldık.

Deluxe oda: yeni, büyük ve deniz manzaralıydı. Balkonu geniş. İki tane minderli koltuk ve masası var. Ayağını uzatıp oturabiliyorsun. Banyosunun dekoru ve büyüklüğü iyiydi. Mini bar şişe Efes dahil her gün yenileniyor. Temizlik her gün düzenli yapılıyor, isterseniz çarşaf da her gün değişiyor. Binanın Asansörü geniş ve çok hızlıydı. Hayatımda gördüğüm en hızlı asansördü. Abartmıyorum.

Yemek: Antepli olarak beğendim. Adana kebabını çok sevmedim. Yenir ama bizim buradakiler gibi değil :) her akşam yemeğinde mutlaka ana et yemeği oluyor. İlk gün tandır vardı çok güzeldi. Kuzu kuşbaşı, Adana, ızgara vs her gün biri olmak üzere vardı. Bunun dışında balık ve tavuk ızgara da hep vardı ama benim ilgimi çekmedi :) her gün şef köşesi oluyor orada dünya mutfağından bir yemek sunuluyor. İlk girişte tadımlık değişik lezzetler sunuyorlar. Bir gün değişik bir çikolata vardı tadı hala damağımda :) tatlılar da güzel. Türk gecesindeki baklava iyiydi. Biz her gittiğimizde masa bulduk. Kalabalık var ama izdiham tarzı değil. Bu arada ana et yemeklerini ve kahvaltıda karışık omleti yaptırmak için 5 6 kişilik kuyruğa giriyorsun. Maksimum 5 dk. Masaya oturur oturmaz garson servis açıyor ve içecek soruyor. Sorun yaşamadık. Bu arada A’La Carte lara hiç ihtiyaç duymadık.

İçecek: su yarımlık sırma. yemekte ve snackte kola istedik. Bardakta ve asitliydi. Şekerli su gibi değil. Kokteyl ne istersen yapıyorlar. Votka absolute vardı, rakı Tekirdağ, viskilere dikkat etmedim. Bira bardakta. Bir gün gece kokteyl için taze nane kalmadığına şahit oldum. Otelde nane bitmiş 😀 bi sabah da omlet için maydonoz kalmamıştı. Maydonoz ve nane için itibar sarsılır mı? Bana saçma gelmişti. Şezlonga servis yok. Havuzun yanındaki bardan almak gerekiyor. Cips ve çerez her zaman isteyebiliyorsun. İkisi de kaliteli. Genel olarak yemek konusunda kalite var.

Temizlik: odayı anlattım günlük temizleniyor. Otelin geneli de çok temiz. Havuz plaj vs sorunsuz.

Animasyon: havuz başı animasyonlar vardı. Okçuluk, havalı tüfek belli saatlerde var. Çocuklar için mini club, futbol falan vardı. Çocuğu bırakıp gidilecek şekilde değil. Plaj voleybolu vardı ama ilgimi çekmedi. Akşamları yemekten sonra ana sahnede dans gösterisi vs oluyordu. Eğlenceliydi. Şov bitince havuz başındaki bara geçiliyor orada da karaoke vs oluyor. Daha sonra da plaja yakın yerde disco oluyor. Animasyon ekibi bence çok iyiydi. Dans gösterileri yaratıcı ve eğlenceliydi. Gösteri boyunca 1 2 kg veriyorlardı herhalde:)

Aklımda kalan tek olumsuz durum resepsiyondaki bayanın itici olmasıydı. Vale bu sene göreve başlamış ve eleman çok iyi niyetliydi. Erken gelirsen ve geç ayrılırsan gidene kadar otelin imkanlarından faydalanıyorsun. İlk gittiğimizde odayı beklerken cafe de vakit geçirdik ferah güzel bi yerdi. Kahvesi iyiydi. Otelin alanı bayağı büyük. Plaj büyük.

Sonuç: çok memnun kaldık. Geçen sene bu günlerde özel indirimle(ilk 30 kişiymiş) 5 günü 2 bin tl ye almıştım. Bu sene 3400 tl. Bu fiyatı fahiş bulduğum için 5 yıldızlı otellere gitmeyeceğim. Dengi otellerde benzer fiyat. 2500 falan olsa gitmek isterdim. Başka otel seçmezdim çünkü benim dikkat ettiğim her şey güzeldi. Şansımı zorlamayı sevmem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 23 Kasım 2017; 20:6:43 >

• cLk kullanıcısına yanıt
    Bence de bu fiyatlara gidilmez 8 gece 3.800 e gittiğim oda 6.100 TL olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Bence de bu fiyatlara gidilmez 8 gece 3.800 e gittiğim oda 6.100 TL olmuş.

Tl çok değer kaybetti hocam. Durum vahim maalesef. Erken rezervasyon böyleyse yaz başlayınca be olacak acaba? Daha Reza davası var dolar coşacak bu gidişle.

• Kaya belek mi mega saray mi arkadaslar?

Gecen sene sueno deluxe giden var mi?

• Sueno fiyatları açıklandımı?

• Arkadaşlar benimde bu fiyatlar bütçemi aşıyor. Üstelik 8 , 5 ve 1.5 yaşlarında 3 çocuğum var. Böyle olunca aile odaları çıkıyorki fiyatları çok fazla.iki sorum olacak...

Birincisi şu ana kadarki araştırmalarımdan Alibey park oteli buldum ağustos sonu 5 gece için 3200 çıkıyor. İçki içmediğim için herşey dahil olması sıkıntı değil diye düşünüyorum. Bu otel için ne düşünüyorsunuz çocuklar için uygunmu ?aquası güzel duruyor..denizi nasıldır sığ ve dalgasız istiyoruz...yada bu fiyat bandında çocuklara yönelik tavsiyelerinizi istiyorum lütfen...

İkinci olarakta bu tarz oteller yerine farklı alternatifler nasıl olur.. yani örneğin pansiyonda yada yazlıkta kalsak çocuklarla zor olurmu ?deniz, aquapark yada yemek için yer arayalım derken perişan oluruz gibi geliyo ama...fiyatlarıda düşününce az çok eli yüzü düzgün bir yer günlük 800-900 tl gibi oluyor nerdeyse...

bazı arkadaşlar 5 yıldızlı yerlere gitmeyeceğini yazmışlar . Acaba bi alternatifleri varmı?

Yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden ilgilenenlere teşekkürler..

• cesar2005 C kullanıcısına yanıt
    Gecen sene Suenodaydik hocam sorulari alabilirim.

• almost A kullanıcısına yanıt
    Alibey park otel gitmesem de beğendiğim bı otel çocuk oyun alanları çok geniş ancak sizde 3 çocuk var ve o geniş havuzlu alanda kontrolde zorlanirsiniz.

• bişey yakalarsam haber veririm ama şu ana dek bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: almost

Arkadaşlar benimde bu fiyatlar bütçemi aşıyor. Üstelik 8 , 5 ve 1.5 yaşlarında 3 çocuğum var. Böyle olunca aile odaları çıkıyorki fiyatları çok fazla.iki sorum olacak...

Birincisi şu ana kadarki araştırmalarımdan Alibey park oteli buldum ağustos sonu 5 gece için 3200 çıkıyor. İçki içmediğim için herşey dahil olması sıkıntı değil diye düşünüyorum. Bu otel için ne düşünüyorsunuz çocuklar için uygunmu ?aquası güzel duruyor..denizi nasıldır sığ ve dalgasız istiyoruz...yada bu fiyat bandında çocuklara yönelik tavsiyelerinizi istiyorum lütfen...

İkinci olarakta bu tarz oteller yerine farklı alternatifler nasıl olur.. yani örneğin pansiyonda yada yazlıkta kalsak çocuklarla zor olurmu ?deniz, aquapark yada yemek için yer arayalım derken perişan oluruz gibi geliyo ama...fiyatlarıda düşününce az çok eli yüzü düzgün bir yer günlük 800-900 tl gibi oluyor nerdeyse...

bazı arkadaşlar 5 yıldızlı yerlere gitmeyeceğini yazmışlar . Acaba bi alternatifleri varmı?

Yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden ilgilenenlere teşekkürler..

bu aralar geniş aileler genelde villa kiralamaya yöneliyor özellikle dalyan civarında havuzlu villalar

• quote:

Orijinalden alıntı: ultimasalida

Sueno fiyatları açıklandımı?

Aciklanmadi beklemedeyiz..

Aciklanmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refreshing -- 24 Kasım 2017; 9:12:51 >
  • almost A kullanıcısına yanıt
    mega sarayı onerebılırım, dırek otelden rezervasyon yaparsanız, deluxe odada kalmanızı ayarlarlar dıye düşünüyorum, ancak mutlaka tüm çocukların ısımlerı rezervasyona ıslensın
  • Sueno golf odaları geçen sene temmuz ağustos ta kişi başı 400 tl di. Bu sene 500 olur bence. 5 gece 5 bin oh mis

Hatırladığım kadarıyla 1 çocuk ücretsizdi. İkinciye para alıyor.

• Arkadaşlar hem kendi tecrübelerimi yazayım faydam olsun hemde soracağım 3 otel var. Kalan varsa forum kardeşiliği hatrına bilgi versin mümkünse.

Bunlar soracağım gitmeyi planladığım oteller;

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort
    Lonicera Resort & Spa
    Granada Luxury Belek

Benim gittiğim oteller

Ephesia Holiday Beach Club: 2 kez gittik. Oldukça memnun kalmıştık. Standart odalar biraz basık, beğenmeyebilirsiniz ama aile odaları oldukça tatmin edici. Ve müsaitlik durumuna göre aile odaları verebiliyorlar. Yemekleri iyi idi, ala cart restorant kampanyası oluyor bazen, size kaldığınız her gece için bir restorantta yemek fırsatı sunuyorlar. Şimdi öyle mi bilmiyorum elbette. Deniz iyi idi, havuzları oldukça fazla. Standart bir tatil pek sürprizlerle karşılaşmazsanız. Otel çok büyük değil ama küçük de değil.

Ramada Resort Akbük : donanımhaberde görüp gittik bir sene bu otele. Otel,deniz,havuz vb hizmetler çok güzel olsada ana restorantın basık ve boğucu havası tatsızklık yaratmıştı. Ama yemekler lezzetliydi. Hatırladığım kadarıyla shutter ile denize gidiyorduk. Denize yakın bir otelin biriminde ücretsiz büfe de var. Genelde f/p olarak adlandırabilirim. Bu sene ki fiyatına bakmadım ama muhtemelen ortalamadır.

Voyage Torba: Bundada oda sıkıntısı vardı. Çok küçüktü belki, bize verilen öyledir. Yemekler, deniz ve havuzlar oldukça tatmin ediciydi. Animasyonla pek ilgilenmiyorum ama burada canlı idi. Daha çok yabancılara dönük bir eğilimi var ama gerçekten kaliteli idi. Kırmızı et, magnum marka paketli dondurma vb nitelikli hizmetler hoştu. Ufak bir notum var, aracınızla gidiyorsanız mutlaka ama mutlaka park yerine kendiniz park edin sakın valeye vermeyin. Benden size tavsiye.

Barut Fethiye Sensatori: Hiçbir problemle yaşamadık. Herşey olması gerektiği gibiydi. En ufak bir eleştiri getiremedim otelden ayrılınca. Haliyle iyi bir mali bedel ödediğimi hatırlıyorum : )

• refreshing kullanıcısına yanıt
    Tatilsepeti acikladi fiyatlari Sueno icin. Hocam duzeltelim kaldirmislar fiyati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 24 Kasım 2017; 11:13:59 >
  • cesar2005 C kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar ozel mesajda telefon engeline takildik. Bir turlu sms alamiyorum varsa oyle bir sorunla karsilasan beni aydinlatabilir mi cozumu hakkinda?

Gelelim Sueno konusuna,

Soyle ki biz hep sezon basi ya da sonu tatile cikmayi tercih ediyoruz hem ekonomik hem de sakin oluyor diye. Sueno da gecen sene Haziran basinda yuzde 80 doluluk vardi. Arap aile 1 2 tane vardi desem yeridir. Genelde Turkler agirliktaydi. Bir onceki seneye gore daha iyiydi bence. Ben de 2015 mayis ve ekiminde gitmistim. O zamanlarda kutulu icecek yoktu. Mutfak kismi degismisti. Hizmet kalitesini biraz daha iyi buldum diyebilirim. Bir tatile cikmadan once otelden mutlaka factsheet istiyorum. Bu sene de istedim gelen factsheete gore rezervasyon yaptiracagim.

Dediginiz oteller konusunda ben de ikilemde kalmistim gecen sene ama bence alkol aliyorsaniz Sueno daki kalitenin yanina yaklasamaz bu iki otel. Butun barlarda Beluga vardi Suenoda o bile yeter :)

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Dostum Güral'ı araştırdın mı?

Ben eylülde 2.900'e Tekirova'ya gitme niyetindeyim. Bu civarlarda bu tarz otel göremedim bu sene. Sueno 3.100, geçen yıl 2.500'dü. Rixos, Voyage vs daha pahalı. 2'ye bölmeyip direk 5 gece Güral'a gitme niyetindeyim.

Bir de jiva eylül 10-15 gibi nasıl olur? 2-3 gün gitsem mi diyorum. Fiyatı ucuz çünkü. Denize giremeyeceksek hiç bir anlamı yok.
  • Yurtici yurtdisi Otellerde yuzde elliye varan indirim fırsatları icin pm atabilirsiniz :) (gunluk ucreti 200 tl den fazla ise oran duser)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flaminks09 -- 24 Kasım 2017; 11:5:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.