Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sene gittim, fena değildi. seneyede düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl Kaya Artemis Kıbrıs'ta bulundum ve oldukça memnun kaldım. Kıbrıs 'ta kalite arıyorsanız pişman olmayacagınız tek oteldir. Komşu otel Nuhun gemisine giden arkadaşım oldukça kötü anlattı orayı. Limitleri zorlayıp Kaya grubuna giden pişman olmaz.

Ayrıca Kıbrıs'a gidip 4 adet minimum büyük rakı alıp ülkemizde bunları okutursa uçak bileti de amortiye geliyor.

Kaya Artemis'in denizi , yemekleri, yeterli aqua parkı ve mimarisi en büyük artıları idi. Rezervasyon yaptıranlar veya yaptıracak olanlar için Villa tipi 11. bloku özellikle isteyin ve bana dua edeceksiniz. Ana bina denize yürüme mesafesi olarak sıcakta biraz yorucu. Villa tipi 11. blok denize , ana havuza, ana yemek bölümüne ve snack bölümüne çok yakın.

Kaya Artemis ile ilgili detay sorulara cevap verebilirim. Otelde gördüğüm tek olumsuz yan ise Slovak turistlerin yoğunluğu ve aşırı rahat tavırları idi. Biraz araplar gibi gürültücü ve oldukça umursamazlar. Örneğin lobide cocukları terlikleri ile koltuklara basması veya ana bina yine lobide koltuklara uzanıp kestirmeleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 25 Kasım 2017; 4:36:28 >

• ETS den spice otel için tatil aldım.Word kart haricindeki kartlar için taksite vade farkı oluyordu.Telofonla görüştükten sonra garanti bonus kartla peşin fiyatına vade farkı almadan 6 taksit yaptılar.

• Erken rezervasyonun özeti: önce %100 bindirim ,sonra %45 indirim ,bu kurala en azından bazı zamanlarda uymayan sezon öncesi(mayıs) ve sonrası(eylül son haftası) bazı otellerden aldım ,ama sezon içi bekleyeceğim ,memlekette döviz konusunda bir belirsizlik var ,ya dibe gider biraz ucuza alırız ,ya da 4 ü geçer dolar daha da pahalıya alırız

Bazı oteller emin olun kafayı yemiş , adamın otelleri hacizden defalarca satılmaya çalışıldı çok ortaklı olduğu için kimse almadı ,öyle bir fiyat çekmiş ki ,Belekteki çok lüks bir otel gibi ,işin garibi bu otellerin müşterisi de %80 i Türk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behken

Erken rezervasyonun özeti: önce %100 bindirim ,sonra %45 indirim ,bu kurala en azından bazı zamanlarda uymayan sezon öncesi(mayıs) ve sonrası(eylül son haftası) bazı otellerden aldım ,ama sezon içi bekleyeceğim ,memlekette döviz konusunda bir belirsizlik var ,ya dibe gider biraz ucuza alırız ,ya da 4 ü geçer dolar daha da pahalıya alırız

Bazı oteller emin olun kafayı yemiş , adamın otelleri hacizden defalarca satılmaya çalışıldı çok ortaklı olduğu için kimse almadı ,öyle bir fiyat çekmiş ki ,Belekteki çok lüks bir otel gibi ,işin garibi bu otellerin müşterisi de %80 i Türk

Bu bahsettiginiz oteller hangi oteller hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: redkit09

ETS den spice otel için tatil aldım.Word kart haricindeki kartlar için taksite vade farkı oluyordu.Telofonla görüştükten sonra garanti bonus kartla peşin fiyatına vade farkı almadan 6 taksit yaptılar.

Şimdiden iyi tatiller. Güzel otele benziyor

Edit: ağustos 26 31 arası fırsat oteli olmuş. 2300 tl çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 25 Kasım 2017; 18:59:22 >
  • genelde anlatlya otellerinde fiyatlar daha uygun bu yıl bodrum planlıyorum inşallah ama gel gelelim çok cezbedici fiyatlar var yine antalya otellerinde

mesela granada luxury belek

hatta arkadaşım kış tatilinde(15 gün yarıyıl tatili) gitmeyi düşünüyor yer ayırtmış

gidip memnun kalan/kalmayan varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

genelde anlatlya otellerinde fiyatlar daha uygun bu yıl bodrum planlıyorum inşallah ama gel gelelim çok cezbedici fiyatlar var yine antalya otellerinde

hatta arkadaşım kış tatilinde(15 gün yarıyıl tatili) gitmeyi düşünüyor yer ayırtmış

Granada luxury denize uzak. Havuzlar icin de 1 km ye yakın yurunuyor. Arada yol var. Al gecitten geçiliyor. Sezlonglar ust uste. Birbirinin ustune basarak gecersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

genelde anlatlya otellerinde fiyatlar daha uygun bu yıl bodrum planlıyorum inşallah ama gel gelelim çok cezbedici fiyatlar var yine antalya otellerinde

Granada luxury denize uzak. Havuzlar icin de 1 km ye yakın yurunuyor. Arada yol var. Al gecitten geçiliyor. Sezlonglar ust uste. Birbirinin ustune basarak gecersiniz

:)
    tşk ederim
  • Arkadaşlar merhaba 2018 ağustos da düğünüm olacak inşallah balayı için 31agustos 6 eylül arası otel bakıyorum.. İlk deneyimimiz olacağı için yardımınıza ihtiyacım var.. Rubi platinum nasıldır otel ve mevki olarak balayı için?? Başka bir önerisi olan var mıdır fiyat ortalama 3 000 civarı sonrasında Marmarise doğru kısa bir tur gibi dolaşıp geri dönüş yapıcam yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdidien teşekkürler

https://www.etstur.com/Rubi-Platinum-Spa-Resort-Suites?utm_campaign=Rubi-Platinum-Spa-Resort-Suites&utm_medium=meta&utm_source=trivago&utm_content=TKOY

• Sunis elita beach bir bakin isterseniz ben gecen sene memnun kaldim , tek eksigi animasyonu zayifti. Yemekler filan cok boldu etine kadar

• bodrum titanic deluxe un yanında bir otel daha var la blanche diye
    otelden genelde memnunlar fakat arı dan şok şikayet var geçen yıl bizim köyde bile çoktu gerçi

bu otelle ilgili bilgisi olan varmı
  • quote:

bodrum titanic deluxe un yanında bir otel daha var la blanche diye
    otelden genelde memnunlar fakat arı dan şok şikayet var geçen yıl bizim köyde bile çoktu gerçi

bu otelle ilgili bilgisi olan varmı

Hocam merhaba.

4 sene evvel yanılmıyorsam Turgutreis’teki ilk tesislerinde kaldım. Bir yıl sonrada güvercinlikteki island olan tesisi açtılar.

Ben animasyon dışındaki tüm hizmetlerinden memnun kaldım.

Animasyon ekibi yabancılardan oluşuyor ve bu nedenle Türkler aktiviteler konusunda -paralı olanlar hariç- 2. sınıf insan muamelesi görüyordu. Bunu da çıkarken otele ilettim.

Bunun dışında yemekleri, temizliği, otel konumu vb. iyi idi.

Güvercinlikteki island tesisini de merak ediyorum ama sırf o muameleden ötürü bir daha tercih etmeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

quote:

Orijinalden alıntı: Behken

Erken rezervasyonun özeti: önce %100 bindirim ,sonra %45 indirim ,bu kurala en azından bazı zamanlarda uymayan sezon öncesi(mayıs) ve sonrası(eylül son haftası) bazı otellerden aldım ,ama sezon içi bekleyeceğim ,memlekette döviz konusunda bir belirsizlik var ,ya dibe gider biraz ucuza alırız ,ya da 4 ü geçer dolar daha da pahalıya alırız

Bu bahsettiginiz oteller hangi oteller hocam?

Lara family club ve belek spice otel

• arkadaşlar Ramada Resort Lara antalya daha önce kalmış olan var mıdır nasıl bir yer_?
  • Arkadaşlar Merhabalar,

Haziran ayı ortası için otel bakıyorum. Denizi kumlu,hemen derinleşmeyen temiz bir otel arıyorum. Özdere'yi çok merak ediyoruz daha önce giden var mı arkadaşlar. Özdere dışında belek kemer o taraflarda olabilir. Tavsiye edeceğiniz başka yerler varsa da değerlendirmeye alırım. Teşekkür ederim :)
  • s.a arkadaşlar Antalya bölgesi için aslında düşündüğüm tarih 16temmuz 20 temmuz 4gün bir tatil almaktı fakat sıcaklıklar ve fiyatların uygun olacağı düşüncesi ile 26ağustos 30 ağustos arası düşünüyorum. alibeypark,spice hotel hakkında giden arkadaş var mıdır? hangisi tercih edilmeli?
  • Selam,
    Geçen sene von otellerinde konaklayan oldu mu acaba?
    Bu sene von golden beach'e gitmeyi düşünüyoruz.
    Geçen sene club turan prince'da çok korkunç bir tatil yaptık:/
  • VLX kullanıcısına yanıt
    Haziran ortası Kuşadası deniz sezonu için soğuk olur hocam Antalya taraflarina bakmaniz daha faydalı olur

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    1 sayfa tripadvisor'a bakın ve uzak durun...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.