Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Voyage belek için sordum şubat ayı için 9 taksite kadar yapıyorlar

Birde rezervasyon yaparken, telefon ile arayıp konuşun biraz da yağ çekin güzel konuşma ile fiyatta indirim yapıyorlar. Bu her yerde geçerli

o zaman kimse turizm acentalarından rezervasyon yaptırmasın herkes arasın oteli öyle ayarlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Voyage belek için sordum şubat ayı için 9 taksite kadar yapıyorlar

Birde rezervasyon yaparken, telefon ile arayıp konuşun biraz da yağ çekin güzel konuşma ile fiyatta indirim yapıyorlar. Bu her yerde geçerli

o zaman kimse turizm acentalarından rezervasyon yaptırmasın herkes arasın oteli öyle ayarlasın.

Yanlış anladın hocam, aramaktan kastım acentalardan zaten. Acenta yı arayıp fiyat indirimi demek istiyorum

• fettah kullanıcısına yanıt
    Yani soğuk olmuyor, o halde denize havuza rahat bir şekilde giriliyor mu ? Ekonomik ve sessizliği kim istemez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

arkadaşlar Ramada Resort Lara antalya daha önce kalmış olan var mıdır nasıl bir yer_?

Ben geçen yıl konakladım. Lara Family Club ile yanyana bu tesis. Aslında aynı otel sayılır. Her ikisinin de tesisini kullanabiliyorsunuz. Otele check in yaptırırken müsait standart oda olmadığı için aile suit odası vermişlerdi. Bizim de işimize gelmişti tabi :)

Bu yıl fiyatları nasıl bilmiyorum ama geçen yıl iki kişi 2 bin civarı ödemiştik. Tam bir f/p oteliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rLzApex kullanıcısına yanıt
    Gun icinde zaten sicak oluyor ama aksam biraz daha serinliyor bu kisim beni cok ilgilendirmediginden problem olmadi , suenoda 3 tane konsere kaldik hic usumedim gecen sene, aldigim tarihten 1 hafta oncesine alsam 1200 lira fazla cikiyor , bir haftada normal sartlarda ne hava isisi degisir nede karanlik periyodu bu nedenle tercihlerimde buna dikkat ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 28 Kasım 2017; 8:2:0 >
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    3 sezon once kaldim.kriz zamani agistos da 150 tl gece fiyati iyi idi.guzel yani dogal ortam,plaji kum istiyenler icin guzel.

2 sezon once mega sarayda iyi fiyata kaldim.

Gecen sene 400 den assagi otel bulamadigim icin az birazfark ile rixos beldibinde kaliteli sayilacak bir tatil gecirdim.

Bu seneki fiyatlara bakinca aklima ilk yine von clup golden beach geldi.hic degilse bildigim yer.ama temmiz basi fiyati su an 250 tl gibi.

8 ay onceden bu fiyatlar ile yazin alsak nerelere vsracak cok merak ediyorum.

Bekleme tarafindayim.

• Ağustos barut Lara otel tatili öncesi temmuz 11-15 arası 4 gece tourquise otele 2260 liraya yer ayırarak tatil planlamasını tamamladim. İc green palace ile çok git gel yaşadım ama barut da Lara oteli aynı bölge olmasın istedim. Otelin yemekle ilgili eleştirileri var ama bu fiyat aralığinda 4/4 luk otel de olmuyor.Anex oda tercihi umarım yormaz beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran ayında BODRUM denizine girilirmi arkadaşlar?
  • VLX kullanıcısına yanıt
    Soğuk suyu seviyorsan girersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler Haziran ayı için tekirova soğuk olur mu?
    ikinci sorum Rixos premium tekirova mı Güral premier tekirova mı? Rixos 6000 civarı, Güral 4680 tl civarı
  • THY

28 Kasım 2017 – 03 Aralık 2017 (dahil) tarihleri arasında yapılacak satış ve biletlemelerde

01 Mart 2018 – 31 Mayıs 2018 (dahil) tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde

Atatürk 70 TL Sabiha 59 TL

20 Nisan 2018 (dahil) – 02 Mayıs 2018 (dahil) tarihleri arasında uygulanmayacaktır.

Bilginiz olsun erken ucak biletlerini uyguna almak isteyenler için

Acentemize sabah gelen THY maili

• KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Nasıl satın alabilcem?

• 2016'da Golden beachte kaldım ben de. 5gece 6 gün 1200 lira gibi bir rakama kalmıştım.
    Yani şöyle söyleyebilirim, otel cidden harika.
    Önümüzdeki yaz için orayı düşünüyorum.
    Açıkçası Elit ve Coast kısmı pek ilgimi çekmiyor.
    Club odaların olduğu yerler yemyeşil ve odaları daha güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikkkk

Ağustos barut Lara otel tatili öncesi temmuz 11-15 arası 4 gece tourquise otele 2260 liraya yer ayırarak tatil planlamasını tamamladim. İc green palace ile çok git gel yaşadım ama barut da Lara oteli aynı bölge olmasın istedim. Otelin yemekle ilgili eleştirileri var ama bu fiyat aralığinda 4/4 luk otel de olmuyor.Anex oda tercihi umarım yormaz beni

İc green palace ın yemekleri de çok iyi değil geri kalan her şey iyiydi ama

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Tatil için bu yıl La Blanche Island oteline gittik. Oteli genel olarak beğendim. İleride yine gidebilirim. Aşağıda bizce artılarını ve eksilerini yazdım ama bunların, özellikle de yemek konusunun, subjektif olduğunu belirtmek isterim.

Artıları:
    +Temizlik her gün yapılıyor (Bu bizim için çok önemliydi).
    +Odalar büyük. Bir tane iki kişilik yatak ve köşe takımı gibi yerleştirilmiş iki tane tek kişilik yatak var.
    +Banyo yeni ve temiz. Herhangi bir küf, tıkanma vb. sorun yaşamadık.
    +Resepsiyonda görevli personel çok iyi. İlgililer ve bir isteğiniz olunca yerine getiriyorlar.
    +Havuz çok ve şezlong bulma gibi bir dert yok.
    +Denize yürümek istemezseniz ki çok uzak değil, golf arabalarıyla sizi götürüyorlar.
    +Pastanesi gayet iyi.
    +Internet her yerde iyi çekiyor.

Eksileri:
    -Doğrusu yemekleri bize hitap etmedi. Daha önce La Blanche Resort'ta da benzer sorunu yaşamıştık. Kahvaltılar bile yabancı turistlere yönelik ve neredeyse her öğün aynı şeyleri yedik.
    -A la carte restoranlar için rezervasyon sabah 9'da başlıyor ve Mardin A la Carte Restoran için acayip bir kuyruk oluşuyor ve hemen doluyor. Diğerlerine o kadar rağbet olmuyor.
    -Denizin sığ olduğu kesimdeki plajın bir bölümünde ağır bir koku var.
    -Kara manzaralı oda diye rezervasyon yaptırdım ama oda, asansör duvarı manzaralıydı :) Balkonlar da yarı şeffaf bir plastik pano ile ayrılmış.
    -Ücretsiz otopark kapalı değil, dolayısıyla aracınız güneş altında pişiyor. Kapalı otopark ise ücretli. Girişte aracınızın anahtarını alıyorlar.

Animasyonlar ve alkolle aram olmadığı için o konularda bir yorum yapamayacağım. Ayrıca hem Yandex navigasyon hem de kendi navigasyon cihazım otele giden eski yoldan götürmek istedi ancak yol kapalıydı. Yön levhalarını takip etmekte fayda var.

• Titanic bodrum fiyatları açıklamış. Ben yüksek buldum şahsen.

Mayıs da bodruma gitmeyi düşünüyoruz 4 kişi.

Titanic bodrum ve rixos bodrum arasında kaldım.

Rixos 1820 tl
    titanic 1920

sizce hangisine gitmeliyiz ?
  • Mayısda bodrum sağlıklı olmaz pek

• radko kullanıcısına yanıt
    biliyorum hocam ama yapacak başka birşey yok
  • Granada Luxury Belek - 1500
    Granada Luxury Okurcalar - 1250
    Kıbrıs Nuh un Gemisi - 1700

Mayıs ayında sonunda 4 gece konaklayacam. Benim gönlüm okurcalardan yana. Çok buyuk değil. Her sey yeteri kadar var. Denize sıfır olması artı bir yön. Artı veya eksi bir şeyler karalayacaklar varsa. Beklerim
  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    Haziran ayinda deniz soguk olur ve fiyat farketmez diyorsaniz rixos tekirova , gerci rixosus odalari 35 m guralin 55 m kare ama gene rixos derim.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.