Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spice hotel fiyat olarak hep ekonomik seviyede açılış yapıyor parasına göre memnun olan da var sert eleştiren de eski yıllarda oldu sanırım. Ben spice ile aynı fiyata turquoise aldım fiyata göre üzmez gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    Ben gecen sene gural i alicaktim 3000 e ama biraz daha fark verip sueno delux u almistim , bu sene sueno 1000 lira koydu ustune ama gural ayni tarihler ayni fiyat cikti bilginiz olsun bu nedenden dolayi gural tekirovayi aldim eylul ayina.

• KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Hocam pm attım hata verdi.

Vogue hotel için mayıs ayı yardımcı olabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Hocam pm attım hata verdi.

Vogue hotel için mayıs ayı yardımcı olabilir misiniz ?

Tatil.com olarak vogue hotel ile bir anlaşmamız bulunmamaktadır

Tatil.com sitesindekiler için yardımcı olabiliyorum

Bu arada Atlasglobal kampanya yapmış uçak biletlerinde yaz için

Bir bakmanızı tavsiye ederim

• KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene vardı hocam şimdi siteye girdiğim de çıkıyor o yüzden bir sorayım dedim. (Fiyatlar çıkmıyor tabi)

• radko kullanıcısına yanıt
    telefondan degil de bir de canli ets ofisine ugrayin. ben iki sene ust uste sitede belirtilenlerin harici istedigim karta taksit yaptırttıydım.
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    Resmi ofisleri harici taksitlendirme yapmaz sizin gittiğiniz ismini kullanan tur acentasıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayhanuzun26 A kullanıcısına yanıt
    2015 yazında kaldım. kendi plajı var. dalgaya kapalı ozel pilaji var. plaj kum degil. minicik minicik tasli. ayaga batmıyor. vucuttan temizlemesi kolay. havuz suyu havadan daha sıcak. aksam animasyonu guzel. cocuk oyun alanı var bence yeterli. saunası hamamı begendik. tuz odasi da vardi sanirim. oda yatak kalitesi guzel. ama yemekleri siradan. tat alamadik hic. genelde hindi etinden yapilmis turev yemekler. aksam terasında oturması guzel. patenli kızlar 2 saat sonra da olsa istedigin icecegi getiriyordu. fazla dolasilacak bi alanı yok. resepsiyonu, musteri ilişkileri iyiydi. kısaca verdigim paraya pek memnun kalmadıydım.
  • Ali Bey lerde kalan var mı?Tavsiye edermisiniz?Ayrıca Ali Bey Park ile Ckub arasında ne fark var? 8 Yaşında oğlumla gideceğim .Tavsiye eder misiniz?
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    Telefonda da taksit yapabiliyorlar. Axess e peşin dışında taksit yapamıyorum dedi serzenişte bulununca az bekleyin dedi 6 ya böldü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Anltaya en uygun uçak biletini nasıl temin edebilirim? Direkt uçuş yok
  • Eylülün 20 si gibi kıbrıs kaya artemis düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim ? Bu tarihlerde Kıbrıs'ta hava nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan1016 -- 30 Kasım 2017; 12:48:29 >
  • Bu regnum carya yı ets ve jolly hariç tutabilceğim bir yer var mı? indirim oranları değişecek diye korkuyorum.
  • Herhalde nisan ayının sonunda baya baya herkes evleniyor ki 1 haftada 15 kişi balayı için otel aldı :)

ilk alanlar ucak biletini ortalama 550 tl verdi ama su son 2 gun alanlar ortalama 260-270 tl ye aldılar buda daha iyi otel almalarına yaradı

Uçak firmasının kampanya dönemi bu hafta son

• Otel fiyatları ayrı uçmuş Uçak biletleri ayrı uçmuş 2 yetişkin 2 çocuk ağustos ayında istanbul dan bodruma 595 TL uçak bileti çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Otel fiyatları ayrı uçmuş Uçak biletleri ayrı uçmuş 2 yetişkin 2 çocuk ağustos ayında istanbul dan bodruma 595 TL uçak bileti çıkıyor.

Yakında gidiş dönüş uçak bilet fiyatları tatil fiyatlarını geçer:)

Otel fiyatlarına yüksek diye kızıyoruz ama uçak fiyatlarına ne yapacağız peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı uçak bileti fiyatına antalyaya uçak bileti alacakları ayakta alkışlıyorum 👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 21 kasımda kıbrıstan döndüm dönmeden 1 gün önceye kadar tişörtle gezdim gece 4 e 5 e kadar ,gece cam pencere açık uyudum pikeyle eylülün 20 sinde çok daha sıcak olacağına emin olabilirsiniz ben girnedeydim ,magosa tarafı adanın en sıcak bölgesi kıbrısta yaşarken aralıkta bile o bölgede denize girmiştim
  • Tui magic life jacaranda hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim,kararsız kaldım. ..

• ilginiz icin tesekkur ederim balayi icin tercih ettigim oteldi simdi tekrar kaya artemis istedim. 22 eylul icin rezervasyonumu yaptim bende

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.