Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekim başı 1 hafta için 3330 tl'ye (2 yetişkin bir çocuk) rixos sungate'den rezervasyon yaptım. İnş pişman olmam
  • 2 kişi 1500'ü geçmeyecek neresi var? Alkol almıyoruz.
  • KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 ve 9 yas iki cocuk ücretsiz secenekler var mi tatil.com da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Evet var

Sitemizde otelleri incelerken sağ tarafta günlük kişi bası fiyatının alt kısmında cocuk yasları yazar

Ordan bakabilirsiniz

• Otellerde yuzde elliye varan indirim firsatlari icin pm atabilirsiniz

• Temmuz ayında maç 2000 civarı herşey dahil 2 yetişkin ve 2 çocuk tavsiyesi olan batmı acaba Side veya kemerde

• quote:

Orijinalden alıntı: siegen

Ali Bey lerde kalan var mı?Tavsiye edermisiniz?Ayrıca Ali Bey Park ile Ckub arasında ne fark var? 8 Yaşında oğlumla gideceğim .Tavsiye eder misiniz?

Bu sene bi taksiciyle konuşmuştum.
    Geceleri Ali Bey otelde garsonluk yapıyorum demişti.
    Otelden çok güzel şekilde bahsetmişti bana. Dondurmalar vs hep kapalı, içecekler şişe olarak servis ediliyor demişti..
    Club olan villa tarzında kalınan yerler oluyor hocam.
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var clup farkı ultra herşey dahil olması yani içki çeşitleri daha zengin oda olarak standart odadan başlıyor iki otelin fiyatları da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 te Alibey Clubta kalmıştım.Odaları oldukça güzel ve genişti.İçecekler kutudaydı ama dondurma açıktı sonradan durum değişti ise bilmiyorum.Temizlik ve düzen oldukça iyiydi.Sabahları taze sıkma portakal suyu ve ızgara hellim gibi rixos tekirova da olmayan şeyler vardı.Et yemekleri çeşitli ve öğlen akşam vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogou -- 2 Aralık 2017; 9:10:56 >
  • Kafayi yicem şimdi ıc santai family aradim. ets de konustu tabi ama yinede 2.ci cocuğu bebeyi standart odayi vermiyorlar [sm=duel.gif.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

2 kişi 1500'ü geçmeyecek neresi var? Alkol almıyoruz.

Kardeş ilk kez mi tatil olayı ?yer ,zaman,kaç gün vs vs vs vs?
  • Bu Anı Tur Haziran ayında falan açıklayacak galiba erken rezervasyonu
  • Yurt dışı sitelerinden nasil rezerve yapabilirim arkadaslar vpn ile alan varmi avrupa birliği pasaportum var fayda sağlar mi bana bilgisi olan varmi teşekkurler.

• TEKFİDAN kullanıcısına yanıt
    Tatilbudurdan grand ring hotel 5 yıldızlı Kemer de 2400 TL ile aldım.3 yetişkin 1 ücretsiz çocuk 6 gece 7 gün 1-7 Ağustos.

• quote:

Orijinalden alıntı: Behken

quote:

Ağustos sonu ya da eylülün ilk haftası. 4 ya da 5 gün. Yer fark etmez. Bir de bebek var o zaman 2 yaşında olacak.
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Cesitli siteler var expedia, holidaycheck, thomascook vs ancak ben daha uygun fiyat bulamadim turk acentalara gore

• Arkadaşlar herşey dahil/ ultra herşey dahil konaklamalarda odalarınıza ücretsiz alkol alabiliyormusunuz, minibara bırakmayan otellerde. Alıyorsanız bardan mı alıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Arkadaşlar herşey dahil/ ultra herşey dahil konaklamalarda odalarınıza ücretsiz alkol alabiliyormusunuz, minibara bırakmayan otellerde. Alıyorsanız bardan mı alıyorsunuz

Resepsiyonda alırsınız hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesar2005 C kullanıcısına yanıt
    Demek ki otellerin kalitesiyle ilgili benim kaldığım uhd otellerde bir kaç defa ihtiyaç oldu şişe vermediklerini söylediler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Behken

quote:

Ağustos sonu ya da eylülün ilk haftası. 4 ya da 5 gün. Yer fark etmez. Bir de bebek var o zaman 2 yaşında olacak.

Lara Family Club var ama denize servis arabasıyla gidiliyor .Antalya Lara da otel ,

Merkez dışında o fiyata bulmanız zor. tatil budur sitesine de bir bakın isterseniz
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.