Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tatilbudur.com skandalı oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

https://www.holidaycheck.de/

Gecen yil bir arkadas paylasmisti. Sorun cikartirlar mi acaba Turkiye içinden rezervasyonda? Ucuz cikiyordu bazi oteller

Hocam bu olay çok riskli otel genelde pasaport istiyor turizm Bakanlığına şikayet etseniz bile bir kurul varmış ona yönlendirme yapıyormuş onlar toplanıp karar verene kadar tatil bitiyor otele diyormuş vatandaşın parasını öde otel zaten rez iptal edip paranı ödüyor ki sen ucuzdan tatil yapmak icin yurtdışı rez yaptırıyorsun yani bozacının şahidi şıracı hesabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amsterdam, Paris Benelüks turunu düşünüyorum. Bu seyahat hakkında bilgisi olan varsa deneyimlerini benilme paylaşabilirse, memnun olurum.
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    ben yurtdisinda yasiyorum, kiyaslama yapiyorum, genelde türkiyedeki tur sirketleri daha ucuz cikiyor
    ya da ben bulamiyorum bu ucuz otelleri :(
    bilen varsa yardimci olsun lutfen yoksa tatil.com veya ets turdan yapacagim ben de
    tek sorun 2. cocuga bircok otelin ucret farki istemesi, 3. yasindaki cocuga da para alinmasi cok sacma bisi
    5500 cikiyorken 7000 lere firliyor ucret
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Valla hocam atarım denize hepsini :) artık ne yapayım. Hoteli arıyorum anlatıyom durumu bebk diyorum zaten yanımızda yatıyor diyorum anlamıyorlar yapacak bişey kalmıyor çok fazla. Bulgaristan vatandaşlığım var onu araya sokarak yurt dışındaki akrabalara yer ayırtmaya çalışacağım bakalım. ÇOK istediğim ıc sanyai family yada ıc green palace.yi almaya çalışıyorum 2800 civarı fiyat için. Tek çocuk için bu fiyat zaten veriyor hotel veya ets de 2 cocuk olunca fiyat artıyor.

Dostum benimde BG vatandaşlığım var. O şekilde rezervasyon yapabilirsen bana da haber verirsen çok sevinirim. Bu arada hemen hemen aynı durumdayız.
    Ben rezerasyonumu ETS'den Sentido Bellazure için yaptırdım, 2046 TL
    Şuan biraz artmış fiyatı ama hala makul.

• axilik kullanıcısına yanıt
    2 sene önce balayında kaldım sueno havuzlu odada. Açıkçası bir esprisi yok. Havuzlar pek güneş almıyor o yüzden suyu soğuk geliyor insana. Benim gibi mayıs sonu giderseniz sadece para verdik bari 1 kere girelim diye girersiniz. Temmuzda da gireni görmedim geçen sene gittiğimde. Ama o keyif bile güzeldi.

Tekrar alır mısın dersen almam ama 1 kez o keyifi iyi kötü yaşamak için efsane fiyat farkı yoksa olabilir.
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim. Ben de alternatiflere bakacağım sanırım. Ekim başı gibi düşünüyordum ama kısmet bakalım bi maceraya girişebilirim

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Türk kimliğinle rezerve yaptirdinmi sıkıntı olur tabi hocam. Ama avrupa birliği pasaportu ile yaptirirsan sıkıntı olmaz herhalde buradaki kimlik bilgilerini girmeyeceğiz sonucta.Birde gecen yil bir cok arkadas booking.com dan yaptirdi rezervasyonlari türkiye ye yasak olduğu halde

• Senin aldiğin fitat iyimiş hocam hangi tarihe aldiniz bu fiyati. Pasaport ile yaptirabilirsem yazarim

• Bu kart kampanyaları ne zaman gelecek, indirim yada puan iyi oluyor...

• ali6511 kullanıcısına yanıt
    O zaman ayrı tabi yerel acentalardan almaya bakın onların fiyatları uygun oluyor booking e göre

• Booking yurtici ve disi otellerde gunluk 25 dolar indirim kodu icin mesaj atabilirsiniz.

Bende bookinden yaptım geçenlerde. En ucuz fiyat orası çıkıyordu her olumsuz duruma karşı 10-20 tl fazla vererek otelde öde seçeneğini yaptım. Tabi bundan önce bi kere oteli aradım sorun yok söylediler o şekilde hallettim

• Merhaba, temmuz sonu ağustos başı için 2 yetişkin, 11 ve 5 yaşında 2 çocuk, 6-7 gün için otel tavsiyeniz var mı? Fethiye - İzmir arası istiyoruz, havuz denizden daha önemli.. iyi geceler..
    05/06/2018 - 12/06/2018 tarifleri için aldım. Pasaport mevzusu olursa 10 numara olur. Aslında bu konuda bir açık var piyasada, biri çıkıp bu işi becerebilse iyi para kazanır bu işten.

• Evet arkadaslar gecen hafta size soyledigim gibi gural tekirova indirim oranini düşürdü, 3000 e aldigim tatil 4150 lira oldu , sanirim bu sene fiyatlar dahada sacmalayarak devam edecek niyeti olanlarin karar vermesini tavsiye ederim.

• fettah kullanıcısına yanıt
    yuzde 40 güzüküyor indirim oranı hala
  • Bende Haziran ayı için 3 gece , Güral Premier Tekirova ( 1872 TL ) ile Nirvana Lagoon Spa ( 1482 TL) arasında kalmıştım.

Dün akşam Güral'ın fiyatı 1935'e çıkınca Nirvana'yı alıp geçtim Jolly Tur'dan.

Hayırlısı.
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Benim alacağım tarihte maalesef yer yok. Tüm sezonda bir tek o hafta dolu görünüyor. Dün görüştük, oteli aradılar ama müsaitlik veremiyoruz dediler.

Fiyat aynı görünüyor ama yer yok...
  • Güral da fiyat değişikliği göremedim ben arattigim günlerle alakalı i bilememektedir ama.indirim oranı aynı yüzde 40 Ağustos 2. haftası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.